Koti Uutisia Facebookiin kuulumattomat potentiaalisia joukkomurhaajia?

Facebookiin kuulumattomat potentiaalisia joukkomurhaajia?

2

Lukuisat valtamediat ovat ryhtyneet kampanjoimaan Facebookin puolesta. Viesti kuuluu, että jokaisen ihmisen tulisi lisätä tietonsa amerikkalaiseen tietopankkiin todistaakseen yhteiskuntakelpoisuutensa. Julkaisut kannustavat ihmisiä välttelemään esimerkiksi seurustelukumppaneita, joilla ei ole Facebook-tunnuksia.

Iltalehti keräsi uutisartikkeliinsa muutamia väitteitä, joilla kapitalismin ja sionismin nimiin vannovat lehdet pyrkivät vakuuttelemaan Facebookin tarpeellisuutta. Saksalainen Der Tagesspiegel “muistutti”, että Batman-ampujalla ja Anders Breivikillä ei ollut Facebook-tunnuksia. Slashdot-sivut puolestaan pönkittivät joukkomurhaajaspekulaatioita todeten, että tappajat ovat yksinäisiä, joten he eivät tarvitse Facebookia. Forbes.com kehottaa kaikkia työelämään mieliviä nuoria luomaan tunnukset, jotta he voivat osoittaa avoimuutensa työnantajillensa

Siis: ole urakeskeinen, mielistele ylempiäsi ja mukaudu massojen aivoituksiin, vaikka kaikki tämä loukkaisi intimiteettiäsi ja arvojasi.

Facebookin omistaa amerikanjuutalainen Mark Zuckerberg. Facebook tekee avoimesti yhteistyötä yhdysvaltalaisten tiedustelupalvelujen kanssa. Esimerkiksi äänekkäät sionismin vastustajat ja kansallismieliset joutunevatkin nopeasti “terrorisminvastaisille” mustille listoille, mikäli he julkituovat mielipiteitään Facebookissa.

Tiedot, jotka Facebookiin kirjoittaa, jäävät meille vihamielisten hallitusten tietokantoihin. Sosiaaliset mediat ovat kansallismielisille eräs suurimmista tietoturvariskeistä.

Aiheesta lisää:

http://www.nordfront.se/facebook-overvakning.smr (ruotsiksi)

Aiheesta muualla:

http://www.iltalehti.fi/digi/2012080715927705_du.shtml

2 KOMMENTIT

  1. Kuten uutisessa todetaankin on Facebook todellinen unelma työkalu sionististen tiedusteluorganisaatioiden käyttöön. Ilmeisesti tiedusteluorganisaatioissa ei kuitenkaan olla oltu tyytyväisiä siihen, että kaikki eivät ole Facebook tunnuksia itselleen hankkineet. Joten on pitänyt käynnistää valtamediassa kampanja niitä henkilöitä vastaan, jotka eivät ole suostuneet omia tietojaan vapaaehtoisesti tiedustelupalveluille luovuttamaan.

    Seuraava mahdollinen vaihe tässä kehityksessä on, että ilman Facebook tunnuksia olevat joutuvat selittelemään tilannettaan viranomaistahoille ja mahdollisesti todistamaan, että eivät ole suunnittelemassa terroritekoja.

  2. Kiitos uutisen huomioimisesta! Tämä oli taas askel röyhkeämpään suuntaan sionisteilta. Varsinkin tässä taloustilanteessa kun työpaikan saaminen on jo tarpeeksi vaikeaa muutenkin, häikäilemättä nostetaan esiin facebook tilittömän työnhakijan mahdollinen blokkaaminen työnantajan toimesta jo heti kättelyssä. Sitä epäilemättä tapahtuu jo, mutta näiden uutisten myötä voi kuvitella käytännön lisääntyvän.

Comments are closed.