Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Facebook väittää: emme rajoita enää poliittisia mielipiteitä

Facebook väittää: emme rajoita enää poliittisia mielipiteitä

5
Mark Zuckerbergiä on syytetty sionismia vastustavien ihmisten mielipiteiden sensuroimisesta.

Europarlamentaarikot kuulivat eilen Facebookin juutalaista johtajaa Mark Zuckerbergiä. Kuulemisen tavoitteena oli muun muassa selvittää, kuinka Facebookin toiminnan laillisuus voidaan taata. Lisäksi lainsäätäjät olivat kiinnostuneita palvelun tulevaisuudesta.

Facebook on tullut tunnetuksi siitä, että parin viime vuoden aikana se on pyrkinyt järjestelmällisesti poistamaan valkoisen kansallismielisen materiaalin alustaltaan. Esimerkiksi Vastarintaliikkeen kaikki Facebook-sivut on sensuroitu poliittisista syistä. Myös esimerkiksi palestiinalaisten Israel-kritiikkiä on sensuroitu kovalla kädellä.

Maahanmuuttokriittinen europarlamentaarikko Nigel Farage kysyi Zuckerbergiltä, tuleeko Facebook jatkamaan poliittista sensuuria vastaisuudessa. Mielenkiintoista kyllä, Zuckerbergin mukaan palvelu ei tule “jatkossa” sensuroimaan erilaisia poliittisia mielipiteitä.

Toisaalta juutalainen Facebook-johtaja julisti, että esimerkiksi “vihapuheella” ei ole “sijaa palveluissamme”. Nähtäväksi jää, leimataanko liberaalin sionismin kanssa ristiriidassa olevat poliittiset mielipiteet jatkossakin sensuroitavaksi “vihapuheeksi”.

Lähteet: Yle, CNET

5 KOMMENTIT

 1. Kyllä se judenbook kerää tietoja ja myy niitä parhaiten tarjoavalle siinä missä dataa menee NSA:lle ja muille kontrollimagnaateille. Pelkkää sanahelinää ettei muka enää keräisi, kun kooko puljun on juuri tiedusteluelimet rahoittaneet.
  Farage on ainoa jolla on oikeasti rahkeita avata suunsa parlamentissa asioista niiden oikeilla nimillä.

 2. Itse en jewbookissa ole, ollut enään 8 vuoteen. En kyllä missään somessa.

 3. Tuo lyhytkasvuinen pyysi alunperin audienssia siksi että fakebook voisi jäädä GDPR:n ulkopuolelle. Että se jatkossa saisi kerätä henkilöistä tietoja ja myydä niitä eteenpäin. Mutta keskustelu siirtyi tietosuijaan ja sivujen etnisiin puhdistuksiin.

  Meillä on nyt tilanne josa fakebook on niin iso toimija että se määrää jo euroopan lakivaliokuntaa ja sen toimintaa. On ymmärrettävää että juutalaiset haluavat jatkaa facebookin tietojen keruuta ja analysointia sekä ihmisverkostojen rakentamista jatkossakin. Sillä tieto on valtaa. Mutta että se tuodaan näin viimetipassa periaatteella “ota tai jätä”. Se kuvastaa sitä röyhkeyttä ja ylimielisyyttä joka juutalaisessa järjestelmässä on sisäänrakennettuna. Ja koska eurooppalaiset ovat lampaita, niin ne todennäköisesti antavat fakebookille erivapauden.

  Silloin kun yksi saa erivapauden, silloin koko GDPR-laista menee pohja pois. Toisaalta, se osoittaa kuka määrää maapalolla, ketä ei saa arvostella ja ketä pitää kumartaa. Olla myötämielinen.

  Toivottavasti että ole enää fakebookin jäseniä.

 4. Banneja on tullut jopa siitä parille tutulle kun ovat vain keskustelleet jewbookissa maahanmuutto/rotu asioista. Suut halutaan tukkia.

 5. Facebook Instagram Twitter kaikki samaa paskaa enkä kyllä luottaisi henkilökohtaisia tietojani millekään muullekaan sosiaalipornosivulle kuten venäläiselle VKontaktellekaan. Tietysti jos haluaa että mahdollisimman monen maan viranomaisilla on pääsy tietokoneellesi niin silloin kannattaa tehdä profiileja kaikkiin mahdollisiin.

Comments are closed.