Koti Uutisia Ulkomaat Facebook sallii teknologiajättien tutkia käyttäjiensä tietoja

Facebook sallii teknologiajättien tutkia käyttäjiensä tietoja

11

Juutalaisen Mark Zuckerbergin johtama Facebook on tällä kertaa jakanut käyttäjätietojaan yli 150 yrityksen kanssa. Facebookin pyrkimykset parantaa julkisuuskuvaansa yksityisyyden saralla eivät näytä onnistuvan, kun jatkuvasti paljastuu uusia rikkomuksia.

The New York Times sai haltuunsa yhtiön sisäisiä asiakirjoja ja haastatteli noin 50:tä entistä työntekijää. Näistä tiedoista paljastui, että salaisilla sopimuksilla on annettu esimerkiksi Microsoftille lupa kiertää yksityisyyssäännöt ja lupa päästä suoraan Facebookin käyttäjien tietoihin käsiksi. Tietojen mukaan myös Netflix ja Spotify voivat lukea käyttäjien yksityisviestit.

Lähde: Yle

11 KOMMENTIT

 1. Onneksi en kuulu mihinkään noista. Ja siksitoiseksi, jos tämän oli uutta jollekulle, niin nyt on aika herätä ruususen unesta.

    • Niin, ja sit oot ite täällä koko ajan!

     P.S.: Paras lahja oli kun vanhempi rahtari F.F. tyhjensi joulupussinsa paljaalla mulkulla suoraan suoleen! Vieläkin spermat valuu jokaisella kinkkupieraisulla!

     • Näkyisi antifan kynäniskainen narukäsinarkomaani lukevan joka ikisen uutisen monta kertaa päivässä, että pääsisi valenikillä vinkumaan arabikiimaansa pihalle.

      Usko nyt jo, että prideväen senssipalsta on jossain ihan muualla. Ymmärrän, että mustan melan kaipaus anukseen on sinulla suuri, kun poliisi nappasi oululaisen poikaystäväsi, mutta kyllä niitä mutiaisia riittää. Ja tämä on ihan väärä paikka tulla kiljumaan runkkirinkikavereita, takusta ja piffistäsekä varisverkosta löydät taatusti mieleistäsi seuraa

  • Älä linkkaa tohon paskalehteen kiitos. Se on ollut avuton lehti alusta alkaen.

 2. Eli luulette samaa!! Ja salaliitto osiossa kaikki totuudet!! Joo ymmärrän!! Ilja on ostettu! Ja kukaan näistä vaihtoehdoista jotka hakee politiikkaan ei puhu rahajärjestelmästä mitään?? Joka on kaikkein tärkein asia!! Miksiköhän 🙂

Comments are closed.