Koti Uutisia Rotu Facebook manipuloi Espanjan vaaleja juutalaisjärjestön käskystä

Facebook manipuloi Espanjan vaaleja juutalaisjärjestön käskystä

2

Juutalaisen George Sorosin rahoittama ja juutalaisen Ricken Patelin johtama Avaaz-globalistijärjestö ilmoittaa onnistuneensa poistamaan suositut espanjankieliset maahanmuuttokriittiset keskusteluryhmät Facebookista juuri ennen Espanjan vaaleja. Järjestö uskoo voivansa vaikuttaa vaaleihin manipuloimalla sosiaalista mediaa ja julkista keskustelua.

Avaaz on kansainvälisesti toimiva ryhmä, joka ajaa juutalaisten etua useilla poliittisilla rintamilla. Valkoisten kansallismielisten ohella Avaaz on hyökännyt Israelin vihollisvaltioita Irania ja Libyaa vastaan vaatien niiden hallitusten kaatamista.

Nyt Avaaz on kiinnittänyt huomionsa Espanjaan, jossa järjestetään huomenna vaalit. Maahanmuuttovastaisille poliitikoille on povattu vaalimenestystä, minkä vuoksi Avaaz on pyrkinyt vaikuttamaan aggressiivisesti äänestäjien käyttäytymiseen.

Avaaz ilmoitti painostaneensa Facebookia lakkauttamaan kolme maahanmuuttovastaista keskusteluryhmää, joihin kuului reilusti enemmän jäseniä kuin yhdenkään espanjalaisen puoluejohtajan kannattajatilille. Juutalaisjohtoisen järjestön mukaan maahanmuuttovastaisuuden saama suuri kannatus on “uhka demokratialle”.

Avaazin mukaan “demokratiaa” puolustetaan hiljentämällä kulttuurimarxismin ja globalismin vastustajat pakkokeinoin. Avaaz ilmoitti, että se pyrkii järjestämään vastaavia sensuurihyökkäyksiä lähitulevaisuudessa myös Ranskassa, Italiassa, Puolassa ja mahdollisesti Unkarissa.

Lähteet: EUObserver, The Spectator, Time, The Guardian

2 KOMMENTIT

  1. Jotenkin häiriöitä oli ennen vaaleja myöskin suomalaisilla fb sivustoilla. Miksi Jessi ja muut röllistelijät eivät ole paljastaneet Sorjosen Ykän temppuja?

  2. Mitäs tämä on? Eikösse ollu venäjä joka vain…

Comments are closed.