Koti Uutisia Ulkomaat Facebook ja Twitter kitkevät vaihtoehtomedioita

Facebook ja Twitter kitkevät vaihtoehtomedioita

7

Facebook ja Twitter kiristävät sensuuriaan entisestään. Tällä kertaa kohteena olivat puhtaiden vaihtoehtomedioiden ohella sivustot, jotka käsittelivät hallitusten läpinäkyvyyttä ja poliisin väkivaltaisuuksia.

Poistetuilla tileillä oli yhteensä miljoonia seuraajia. Esimerkiksi The Free Thought Project -sivuston tilillä oli 3,1 miljoonaa seuraajaa. Sivusto oli perustettu vuonna 2013. Sivustolla käsiteltiin etenkin hallitusten korruptiota koskevia asioita ja esimerkiksi sitä, kuinka hallitus kerää tietoja kansalaisistaan.

Muita poistettuja sivustoja olivat esimerkiksi Police the Policen, The Anti-Median ja Press for Truthin Facebook- ja Twitter-tilit.

Lähde: RT

7 KOMMENTIT

 1. Tämä ei vaikuta millään tavalla uutisointiin tai rajoita uutisointia. Yhä edelleen kaikki vaihtoehtoiset mediat voivat julkaista uutisiaan www-sivuillaan. Jostain syytä tuosta fakebookista ja twitteristä on tullut “pkkaomielle”. Se on vain lisä omille www-sivuille.

  www-sivut ovat ne pääasiallinen tiedonvälityskanava. Eivät sosialiset mediat. Itse en ole, enkä tule olemaan, sosialisten medioiden rekisteröitynyt käyttäjä. Jos ei informoijilla ole sen vertaa vaivannäköä etteivät viitsi www-sivuja tehdä, niin uutiset eivät ole lukemisen arviosia.

  • Mutta pointti on se, että facebook ja twitter mahdollistaa valtavan näkyvyyden ja uusien ihmisten tiedon kyseisistä sivustoista.

   • Ja samalla ne antavat valtavan näkyvyyden kyykytys- ja kyttäysorganisaatioille jakamalla tiedot uusien ihmisten tekemisistä.

    Pätemistarpeisten touhuja on helppo kytätä, he kun tunkevat puolet elämästään näkyville ja loput löytää bugi, jonka kyseiset sivustot lahjoittavat käyttäjilleen.

    • Sillä ei ole mitään merkitystä. Sielä eivät ole ne joilla on vaikutusvaltaa tai resursseja. Noiden medioiden, kuten Youtubenkaan, kautta ei vaikuteta ei edes kunnolla mielipiteisiin. Saati sitten että niiden kautta saataisiin jotain muutoksia aikaiseksi.

     Muistelkaapa “sosialisen median” vaikutusta euroopassa. Mitä muutoksia on saatu sen avulla aikaiseksi? On paljon polemiikkia ja viranomaiset käyttävät noita kanavia etsiessään toisinajattelijoita sekä “kapinallisia”: Mutta yhtään muutosta parempaan noiden kautta ei ole tehty.

     On siis aika hylätä nuo mediat tyhjänpäiväisinä ja turhina. Niissä pistää itsensä täysin avoimeksi ja kertoo valtaapitäville itsestään aivan kaiken. Annetaan niiden edes arvuutella mitä kukun tukee/kannattaa/on mieltä.

 2. “Tiedustelulakia” pukkaa… Mutta mitä tulee juutalaisiin “oikeuden taistelijoihin”, he kannattavat, vaikka itse Saatanaa, jos se on vain heidän puolellaan.
  Kaikki “demokratian suojelu”, joka edistää juutalaisten omaa maailmanvalloitusta käy paremmin kuin hyvin tuolle katalalle kansalle, joka taivaisiin nostetaan.

 3. Kumma, etttei Turun puukottajan yhteydessä polpohallitus ja syyttäjälaitoksen demlaantuneet puhuneet viharikoksesta tai “rasistisesta” motiivista?

  • Marokolaiset talousturvan hakijat ovat täysin rasistivapaita puukotellessaan valkoisia. He tekevät sen silkasta rakkaudesta uutta kotimaataan kohtaan ja eivät täten voi olla pahoja rasisteja.

Comments are closed.