Koti Uutisia Talous Facebook haluaa päästä ihmisten pankkitietoihin käsiksi

Facebook haluaa päästä ihmisten pankkitietoihin käsiksi

7

Sosiaalinen mediasivusto Facebook on kokenut useita kolauksia viime aikoina. Entistä useammat käyttävät sivua vähemmän tai eivät ollenkaan. Asiaa hankaloitti alkuvuoden niin kutsuttu Cambridge Analytica -skandaali, jolloin paljastui, että Facebook oli myynyt 87 miljoonan käyttäjän tiedot ulkopuolisille.

Sivuston juutalainen toimitusjohtaja ja perustaja Mark Zuckerberg on pyrkinyt paikkailemaan tilannetta laajentamalla yrityksen toimintaa. Osa tätä kasvua on uuden datan kerääminen, jonka perustella yritys voi takoa voittoa. Zuckerbergin uusin idea on päästä yksityishenkilöiden pankkitietoihin käsiksi. Tästä syystä Facebook on tarjoutunut ostamaan suurpankkien kuten JPMorgan Chasen, Wells Fargon, Citigroupin ja U.S. Bancorpin asiakastietoja. Pankit ovat ainakin toistaiseksi kieltäytyneet myymästä tietoja Facebookille.

Tietoa ei ole siitä, aikooko Facebook yrittää samaa Euroopassa, mutta sen voi olettaa olevan erittäin todennäköistä.

Lähde: Nordfront

7 KOMMENTIT

 1. Facebook alkaa olla menneen talven lumia. Siirtykää VK:hon eli vk.com ja saatte jutella rauhassa, eikä kukaan vaadi tilitietoja.

 2. Miksi kukaan tahtoo olla Jewbookissa tai edes VK:ssa? En ymmärrä. Omassa elämässä kyllä riittää sisältöä ja mukavaa puuhastelua ilmankin. No, olenkin tällainen vanha jäärä. Kärttyinen vanha pappa, heh.

  Zuckerberg on fifflaillut Jewbookin osakkeita ylös ja alas, yrittänyt ujuttaa kaikenlaista koodia sivustolle jne. Eihän juutalainen koskaan puhtaita jauhoja omaa pussukkansa sisältönä. Olkaahan varovaisia cyberavaruudessa touhottaessanne, immeiset. Minä lähden tästä kastelemaan puita.

 3. Tässä taas yksi hyvä syy lisää miksi kenenkään ei kannata olla Facebookissa. Tietojen keräämistä. Itse en ole ollut jewbookissa 10 vuoteen tai missään muuallakaan somessa.

  • Sama vika. Profiili parilla foorumilla joista yksi on offroad sellainen ja toinen ammattisellainen. Ei pätkääkään innosta ajatus antaa omia tiedostoja joka halavatun juutalaiskytköksisen tiedustelupalvelun sun muun kyylän käytettäviksi.

   Btw, kun otin nettiselaimeksi Braven ja pistin lähes kaikki sen filtterit “tiukalle”, tipahti roskapostin ja spammin määrä käytännössä lähes nollaan. Suositeltava selain. Juu, tiedän, ei ole Tor mutta ei se sellaiseksi ole tarkoitettukaan.

 4. Onko mualla luonnossa yhtä paljon homoja ja perverssejä,kuin esimerkiksi Suomessa? En tiedä liittyykö tämä fazebookkiin, mutta muistaakseni luonnossa nämä toisaalta kehitysvammaiset jäävät aivan promilleen.

  • Smartphonezombeja esiintyy nykyään kaikkialla, missä televerkko. Valtaosa missaa omat hautajaisensakin ellei saa kutsua sosiaalipornokanavan kautta.

Comments are closed.