Koti Uutisia Sionismi Facebook eristi koko eurooppalaisen identitääriliikkeen ulos palvelustaan

Facebook eristi koko eurooppalaisen identitääriliikkeen ulos palvelustaan

7

Facebook on ilmoittanut eristäneensä Euroopan identitääriliikkeen kokonaisuudessaan ulos palvelustaan syyttäen liikettä “ekstremistisen materiaalin julkaisemisesta”. Facebook vetoaa päätöksessään “ääriajattelun” ja “järjestäytyneiden viharyhmien” vastaiseen käytäntöönsä. Päätös ulottuu myös Facebookin omistamaan Instagram-palveluun.

Kielto julkaista materiaalia Facebookissa vaikuttaa identitääriliikkeen kaikkiin osastoihin: Britanniaan, Itävaltaan, Italiaan, Saksaan, Tanskaan, Unkariin ja Ranskaan, missä alkuperäinen Génération Identitaire -ryhmä perustettiin. Identitäärien Ranskan-osasto julkaisi lehdistötiedotteen asiasta aiemmin tänä vuonna liikkeeseen kohdistetun sensuurin alettua. Tiedotteessa sanottiin seuraavaa:

“Kieltämällä Génération Identitairea julkaisemasta mitään materiaalia alustallaan Facebook yrittää vaientaa liikkeen, joka on kerännyt tililleen kyseisessä palvelussa satojatuhansia seuraajia kautta Euroopan. Lakimiehemme on jo huomauttanut, että Facebookin tulisi aktivoida uudelleen kaikki Génération Identitairen ja Defend Europen tilit. Mikäli Facebookin käyttäjätilejä ylläpitävä taho ei ala toimia, teemme tästä välittömästi oikeusjutun.”

Paitsi identitääriliikkeen viralliset käyttäjätilit, Facebook on jäädyttänyt myös liikkeen aktiivien yksityisiä käyttäjätilejä sillä perusteella, että he ovat levittäneet palvelussa identitäärien logoa. Facebookin sensuuripäätöstä identitäärejä kohtaan on juhlistanut Twitterissä muiden muassa George Soros -rahoitteinen, äärivasemmistolainen aktivistijärjestö HOPE not Hate. Kyseinen ryhmittymä twiittasi aiemmin tänä vuonna identitääriliikkeen yksityisen konferenssin osoitteen, mikä johti antifasistien ilmestymiseen paikalle, heidän aloittamiinsa väkivaltaisuuksiin sekä lopulta erään antifasistin pidätykseen.

Lähde: Breitbart

7 KOMMENTIT

 1. Enemmän fakebook kaipaa lukijoitaan kuin lukijat sitä. Tällä tavalla fakebook ampui itseään omaan jalkaansa.

 2. En ole tarvinnut Facebookia vuosiin mihinkään, pitäkööt juutalaiset palvelunsa, luodaan me kansallismieliset omia.

  • Naamakirja on oiva väline jos haluaa päästää urkkijat tutkimaan omia tiedostojaan. Laillistettu troijalainen.

   • Niin no kyllä tuo juutalainen Google meikäläisen tunteekin jo ihan hyvin, juutalaisen Facebookin omistuksessa olevaa Whatsappia tulee käytettyä päivittäin. Jokainen sosiaalinen media tai menestynyt viestipalvelu on samojen juutalaisurkkijoiden käsissä. Discord (Jason Citron & Zachary Citron) on juutalainen palvelu, josta ilmeisesti myös PVL potkittiin ulos. Pelkästään puhelimesi käyttöjärjestelmä perustuu urkinnalle, jossa kerätään käyttäjistä ihan biometrisiä tietoja sormenjäljistä iriskuviin. Google hallitsee aivan helvetin suurta osaa palveluista ja verkosta ylipäätään (mm. Android-käyttistä sinun biometrisine tunnisteineen). Eli Facebook on vielä pientä siihen urkintaan, mitä Google harrastaa kaikessa hiljaisuudessaan. Jos haluaa pysyä lähes anonyyminä, niin internet on hieman väärä paikka siihen. Kannattaa käyttää vähintään VPN:ää.

     • Vanha tuplasimmi Nokia jossa ei ole nettiä ja jonka akun saa irti. Suojaa aika hyvin sosiaalipornopalvelujen bugeilta ja muilta mukavuuksilta.

      On mulla älykännykin kakkospuhelimena ja siitä deletoin kokonaan Google Play Servicen. Nyt kestää akku neljä päivää lataamatta kun ennen sai olla piuhassa jokseenkin joka yö. Ja ei, en käytä Whatsuppeja Naamakirjoja Witt.. siis Twittereitä enkä muitakaan sillä, joskus nettiä Braven kautta ja Sygicin navia.

Comments are closed.