Koti Uutisia Pohjoismaat Expressenin johtaja: “Ruotsin metsäpalot ovat valkoisten miesten syytä”

Expressenin johtaja: “Ruotsin metsäpalot ovat valkoisten miesten syytä”

8

Jens Liljestrand, yksi Ruotsin johtavan iltapäivälehden Expressenin johtajista, on sitä mieltä, että Ruotsia piinaavat metsäpalot ovat valkoisten miesten syytä. Hän perustaa väitteensä siihen, että “juuri valkoiset miehet kieltävät ilmastonmuutoksen, vaikka sille on iso määrä todisteita”. Tämän lisäksi Liljestrand on sitä mieltä, että valkoiset miehet ovat pääsyy ilmastonmuutokselle, koska heidän elämäntapansa perustuvat kuluttamiseen.

Ruotsin metsäpalojen torjuntaan Liljestrand suosittelee sammuttamisen sijaan sitä, että ihmisten tulisi mennä ja kritisoida valkoisia miehiä.

– Nyt, kun metsät palavat ympäri maata, yritetään löytää syytä esimerkiksi sille, miksi maassa on pula palomiehistä, paloautoista ja lentokoneista. Minulla on hyvin yksinkertainen ja radikaali ehdotus: etsikää vanhempia valkoisia miehiä lähistöltänne ja kysykää heiltä, että mitä helvettiä he oikein ajattelevat.

Lähde: Nordfront

8 KOMMENTIT

 1. Metsäpalojahan ei ole ennen ilmastonmuutospopulismia ollut? Vittu mikä säälittävä sekopää koko jätkä. Tällaisilla itsevihaa täynnä olevilla tossuilla ei ole mitään virkaa.

  • No hänhän voi valkoihoisena kantaa täyden vastuun ja maksaa korvauksia sen mukaan. Ja päälle muutama vuosi häkkiä jossain kivassa paikassa vähemmän valkoisten miesten kanssa. Avartaisi ehkä maailmankuvaa. Ja jotain muutakin…

 2. Ei taida kaveri olla ihan kantaruotslainen, sen verran tummat silmät ja muukin kasvojen fysiologia näyttää viittaavan tummaan verenperimään.

 3. Olisi nyt toki samaan hengenvetoon todennut, että autopalot ovat paskanruskeiden miesten aiheuttamia

 4. No tottakai se on valkoisten miesten syytä!🙂 Mikä nyt ei olisi? Ei vaan, mutta mitä helvettiä tuo pellehermanni oikein ajattelee? Taitaa olla paskaa päässä. Ihan samanlaisia ovat ne meidän valemediaan kuuluvat.🙂

 5. “Juuri valkoiset miehet kieltävät ilmastonmuutoksen” — Onko älykkyys väärin? Onhan se. Ottakaa esim. termi “kielioppinatsi”, jonka mukaan korrektin kirjoitusasun vaaliminen oikeine välimerkkeineen ymv. on väärin. Älkää unohtako että “natsi” on juutalaisen Konrad Heidenin 20-luvulla keksimä haukkumasana.

  Tokihan ilmasto muuttuu jatkuvasti, eihän sitä kukaan kiellä. Kahta samanlaista kesääkään harvoin tulee. Vuoden keskilämpötila ja sademäärä tosin pysyvät relevantilla aikavälillä tarkasteltuna melkoisen vakioina.

  Mittasimme kerran tuulen suunta ilmatieteenlatoksen asemalla. Tuuli kääntyi päivän aikana siten että se alkoi luoteesta ja liikkui sitten myötäpäivään aina lounaaseen asti. Kun otimme datasta sitten keskiarvon, niin saimme sen päivän keskimääräiseksi tuulensuunnaksi lännen, vaikka juuri lännestä ei sinä päivänä tuullut lain! Siinä hyvä esimerkki siitä, että tilastotiedekin pettää joskus.

 6. Eiköhän akat kuluta eniten. Ilmeisesti Ruotsissa valmistaudutaan todenteolla jo aivan oman feministihallituksenkin taholla siihen, että ruotsalaiset valkoiset miehet kansanmurhataan, jolloin kaikki paha väistyy maailmasta.

Comments are closed.