Koti Uutisia Expon työntekijä vaatii valkoihoisten “palkkiometsästystä”

Expon työntekijä vaatii valkoihoisten “palkkiometsästystä”

1

Expo ilmoittaa haluavansa taistella rasismia vastaan, mutta järjestön työntekijät ilmaisevat itseään nimenomaan rasistisesti valkoihoisia kohtaan. Nyt heidän tutkijansa tuovat esille valkoihoisten palkkiometsästyksen, tiedottaa Nationell.nu.

Martin Fredrikssonin katsotaan olevan yksi AFA:n perustajista, ja hän on tehnyt töitä monta vuotta kartoittaakseen kansallismielisiä. Tämä on ollut hänelle hyvä meriitti saadakseen työn Expon tutkijana ja Strix Televisionissa, jonka Expon vastaava toimittaja Robert Aschberg on perustanut. Strix Television julkaisi jokin aika sitten Expon avulla uuden Johan Falk -elokuvan, joka yllyttää Ruotsin Vastarintaliikettä vastaan.

Expon työntekijä Martin Fredriksson, joka myös vetää Researchgruppenin toimintaa, kirjoittaa nyt eräässä Twitter-viestissään, että valkoisia ihmisiä pitäisi tappaa. Äskettäin sattui yksi monista rasistihyökkäyksistä, joista Expo ei raportoi lainkaan. Kun Martin Fredrikssonille esitetään kysymys hänen mielipiteestään kuvamateriaaliin, jossa valkoihoinen opettaja tulee monikulttuurisen jengin pahoinpitelemäksi täysin ilman provokaatiota, vastaa Martin seuraavasti: “Se on aivan oikein häntä kohtaan. Valkoihoisista tulisi olla tapporaha, etenkin miehistä.”

 

Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. “Expon työntekijä vaatii valkoihoisten ”palkkiometsästystä””

    Onko tapauksesta tehty rikosilmoitus Ruotsin poliisille? Jos ei, niin sehän kannattaisi välittömästi tehdä, kun ns. “antirasistisen” järjestön henkilö kehottaa tappamaan valkoihoisia.

    Kiitos.

Comments are closed.