Koti Uutisia Ulkomaat Europarlamentaarikko Cecilia Wikström varoittaa nationalismista tulevissa EU-vaaleissa: ”Kuusi miljoonaa juutalaista”

Europarlamentaarikko Cecilia Wikström varoittaa nationalismista tulevissa EU-vaaleissa: ”Kuusi miljoonaa juutalaista”

15

Cecilia Wikström kuvassa vasemmalla.

Ruotsalainen europarlamentaarikko Cecilia Wikström yrittää muiden poliitikkojen tavoin pelotella nationalismin uhalla tulevissa EU-vaaleissa:

– Muutaman kuukauden sisällä tulemme näkemään, onko kysymys kansallisvaltioiden paluusta ajankohtainen, ja jos niin missä suhteessa. Uskon vaalien olevan tievalinta, joissa toisena vaihtoehtona on avoimuus ja toisena nationalismi ja sulkeutuneisuus. Valinta yhteistyön ja paikalleen jähmettymisen välillä, selitti Wikström paneelikeskustelussa ”kansallisvaltioiden uudesta tulemisesta” maanantaina. Wikström väitti, että EU:ta uhkaavat ”ääripuolueet”.

– Historia muistuttaa meitä kipeästi aggressiivisen nationalismin kohtalokkaista seurauksista. Kaksi viikkoa sitten, 27. tammikuuta vietimme vuosittaista holokaustin muistopäivää ja muistimme kuutta miljoonaa juutalaista, romania, hbtq-ihmistä, vammaista sekä muita joista tuli vihan pahojen voimien uhreja 74 vuotta sitten, hän jatkoi.

– Nationalismin ja muukalaisvihamielisyyden uuden tulemisen vanavedessä tästä on tullut jälleen poliittinen työkalu. Emme saa enää koskaan joutua äärimmäisten tahojen käsiin. Kansalliset päätökset jotka perustuvat kunkin maan toiveisiin, yksilöllisiin toiveisiin ja tarpeisiin uhkaavat oikeastaan koko eurooppalaista projektia. Nyt näemmekin muun muassa Unkarissa ja Puolassa kuinka heidän hallitustensa toiminta vaikuttaa oikeusvaltion periaatteisiin ja perustavanlaatuisiin oikeuksiin kuten sananvapauteen koko EU-alueella, lausui Wikström.

Wikströmin mukaan unkarilainen nationalismi on luonut jonkinlaisen dominoefektin koko Eurooppaan; maa toisensa jälkeen on siirtymässä Unkarin malliin.

– Jos olisimme toimineet hanakammin Unkaria vastaan ajoissa, emme olisi nähneet Puolan seuraavan perässä ja toistavan sen kaiken identtisenä, mitä Unkari on tehnyt, lopettaa Wikström.

Viime vuonna antinationalistisen globalisti George Sorosin perustama Keski-Euroopan yliopisto pakotettiin lähtemään Unkarista. Taustalla tälle oli yliopiston kumouksellinen kulttuurimarxistinen toiminta. Wikströmin mukaan yliopiston pakottaminen maanpakoon on ”erittäin vakava asia”.

Wikström on myös sitä mieltä, että EU:ta tulee vahvistaa, jotta tulevaisuudessa sille olisi paikka kokouksissa kuten G7 tai G8. Hän väitti, että mikään yksittäinen EU-maa ei ole niin vahva, jotta se yksin pystyisi muuttamaan unionin asioita. Wikström ei kuitenkaan usko kansallisvaltioiden olevan kuolleita.

Lähde: Fria Tider

15 KOMMENTIT

 1. Kuusi “tuhoamisleiriä” tunnustettu olleen. Aikamoista brennaamista ollut siellä, sano.

  Even the jews and the allied admit that out of all the internation camps — which are present at every war — only six (6) were so-called “extermination camps”. Let’s play along with that and carry on to make a hypothesis that there were, say, 10 furnaces on each alleged “extermination camp”. We know that it takes eight hours to incenerate a human body. That means that one incenerator can burn three bodies per day; therefore ten incenerators burn 30 bodies per day. Total of six “extermination camps” had been thusly capable of burning 180 bodies per day. This way it would’ve taken 55 556 days to incenerate 10 000 000 bodies. That’s 152 years.

  If there had been 100(!) furnaces on each camp, it would’ve still taken over 15 years to burn those 10 000 000 bodies!

  Had there been 1000(‼) furnaces on each alleged “extermination camp”, it would’ve taken almost two years of *NON-STOP* body-burning 24/7, 365 days a year. Europe would’ve just been one big cloud of putrid smoke.

  Germans documented everything meticulously, yet nothing is found on the “extermination”: no plans, blueprints, orders or reports on how the project was advancing. Hearsay and “eyewitness testimonials” do not weigh anything _de jure,_ for they are vulnerable to exaggeration and downright lies in order to gain monetary profit or to wreak defamation on another party. Massive ash-graves are still to be found till date. People always die on internation aka concentration camps by definition. That’s a reality of a war. The jews were already suffering of a typhus epidemic and the allied went on to bomb the (rail)roads, so no food, water or medicine could be delivered to the camps.

  And remember: the very core of the European moral is spun around the rancid, corrupt spine that is the alleged “holocaust”. That’s why they want to make it criminal to even criticize this vile system.

  • 6+0+0+0+0+0+0 = 6000000
   Muistakaan pyhät kuusi miljoonaa! Uskokaa kuuteen miljoonaan! Uskokaa kanssamme, uskokaa kuten me, uskokaa parempi kuin me!

   https://youtu.be/8Y7JRzztybA

   Ja vielä kerrän, goyit: katukaa ja maksakaa!

  • Saisinko lähdettä? itse olen useasti nähnyt tuon mutta kun ihmiset itkevät kuudesta gorillioonasta ja kopion tämän he harvoin uskovat ja en googlaamallakaan löydä tarpeeksi “luotettavaa” sivustoa

 2. Ei tarvi nationalistin ku pierasta ni lehahtaa 6 miljoonaa taivaan tuuliin, on niitä pakko olla ihan saatanasti kun ei lopu jutkut millää

  • Vaan tästäpä johdettavissa oikeasti mielenkiintoinen kysymys, kuinka paljon?

   Silmät kun avaa, niin näkee. Aika paljon.

 3. Tuonkin hanhen pään katkaisevat muslimi jihadistit kunhan “rauhan uskonto” on saanut soluttauduttua Eurooppaan umpi tyhmien suvakki -poliitikkojen ja EU-globalistien nukkuessa Ruususen unta. Eikä se edes kestä 100-vuotta, vaan jo puolet siitä merkitsee Pyhää sotaa muslimeille kuffareita vastaan ja vääräuskoisten veri vuotaa vuolaana, koska kaikkein vaarallisin tauti maailmassa on hyväuskoisuus ja henkinen sekä fyysinen heikko tahtotila puolustaa itseään, kulttuuriaan, elämäntapaansa, rotuaan ja isänmaataan, joka EI KOSKAAN tule olemaan koko muun maailman omaisuutta vertauttamalla tuon kalliin asian yleiseen vessaan, joka haisee paskalta ja kuselta, koska se on KAIKKIEN KÄYTETTÄVISSÄ!

 4. Agressiivinen oli nimenomaan vastapuoli joka aloitti sodan ja joka holokaustitti 13 miljoonaa saksalaista. Siis vähintään

 5. Mutta Soroksen aliopisto voitaisiin siirtää Malmöhön, sinne se sopii moniarvoiseen multikulttuurisuuteen ja rauhan sekä rakkauden sukupuolineutraaliin ympäristöön. Rosengård taitaisi olla ihan sopiva paikka.

 6. Wikström samaan aikaan jauhaa paskaa sananvapauden puutteesta Unkarissa, mutta kuitenkin tuomitsee ihmisiä ankarampiin rangaistuksiin sananvapautensa käytöstä mitä neekeripojat saa ruotsityttöjen raiskauksesta. Syöpästä settiä sanon minä.

  • Kaikki on suhteellista, hei. Toisten esinahka leikataan ja veret imetään. Voi tulla herpes.

   Kiitti, mohel!

 7. “Emme saa enää koskaan joutua äärimmäisten tahojen käsiin”
  Ollaan jo

 8. typerä ämmä siis todella typerä. mikä parasta toi typeryys, ei katoo koskaan unholaan. siinä vaiheessa kun valta vaihtuu, typerien urpojen teot ja sanomiset löytyy kyllä nettiä kaivellessa

 9. Käsittämätöntä PASKAA!
  Miksi vain oletetun holokaustin uhreja muistellaan kun maailmassa on lukuisia muitakin ihan oikeita kansanmurhia tapahtunut?
  Sama “vääryys” vallitsee rasismin ja orjuuden määrittelyssä eli orjuus on aina sitä että valkoihoinen on orjuuttanut mustaihoisia ja vain valkoihoinen on rasisti mustaa kohtaan. Todellisuudessa rasismia ja orjuutta on esiintynyt kaikkialla etnisyydestä ja ihonväristä huolimatta.
  Kaiken sotimisen takana on aina maailmanherruutta tavoitteleva uskonto tai suuruudenhullu eliitti, eivät sivistyneet kansallisvaltiot tai itse kansat.
  Kansallismielisten pitäisikin korostaa pyrkimystä maailmanrauhaan ja yhteistyöhön kansallisvaltioiden kesken.

Comments are closed.