Koti Uutisia Sionismi Euroopan komissio hyökkää “Pysäyttäkää Soros” -lakeja vastaan

Euroopan komissio hyökkää “Pysäyttäkää Soros” -lakeja vastaan

4

Euroopan unioni on alkanut puolustaa raivokkaasti juutalaismiljardööri George Sorosin rahoittamaa maahanmuuttoaktivismia Unkarissa. Unionin korkeinta valtaa käyttävä Euroopan komissio tahtoo kaataa niin sanotut Pysäyttäkää Soros -lait.

Käytännössä “Soros-lakien” tavoitteena on suojella Unkaria laittomalta siirtolaisuudelta. Sorosin rahoittamat aktivistit ovat pyrkineet pahentamaan siirtolaiskriisiä esimerkiksi auttamalla laittomia tunkeutujia rajan yli sekä järjestämällä näille salaisia majoituspaikkoja.

EU:n mukaan “Soros-lait” rikkovat unionin turvapaikkasääntöjä ja käsityksiä “ihmisoikeuksista”. Eurokraattien mielestä laittomien siirtolaisten avustajien luokitteleminen rikollisiksi loukkaa unionin arvopohjaa. Tulevaisuudessa Soros-aktivisteja voi tuomita Unkarissa jopa vankilaan.

Euroopan komissio aikoo vaatia Unkarilta selvitystä “Soros-laeista”. Mikäli Unkarin vastaus ei miellytä eurokraatteja, voidaan Unkari viedä Euroopan unionin tuomioistuimen eteen. “Soros-lakien” lisäksi Unkaria on syytetty EU:n turvapaikka- ja käännytyssääntöjen rikkomisesta.

Lähde: Financial Times

Lue myös: George Soros jättää Unkarin massiivisen vastarinnan jälkeen

4 KOMMENTIT

  1. Toivottavasti nämä aiemmassa artikkelissa mainitut suomineidot, jotka olivat Soroksen rahoituksella lobbaamassa matuja, pistetään eliniäksi pahimpaan naistenvankilaan tuolla.
    On kyllä kummallinen arvopohja eu:lla jos se hyväksyy Soroksen suoran uhkauksen uudesta pakolaisaallosta ellei komissio saa “niskoittelijoita” kuriin, mutta niskoittelijavaltioille sanellaan ukaaseja jostain näytöstuomioistuimesta.
    Pitäisi pyyhkäistä tuolle eu tuomioistuimelle oikein haiseva terveinen.

  2. Soros on vain kulissi jota vastaan naiivit “kansallismieliset” kirkuvat kuin taistelisivat jotain suurta vihollispomoa vastaan, olen varma siitä että hän on tietoisesti ottanut sen roolin Euroopassa sekä Amerikassa muiden juutalaisjohtajien käymien suunnitteluiden jälkeen.

    Aina saa kuulla “Iso paha Soros, tässä vihollisemme ja se ainoa vihollisemme” “Hyökätään Sorosia vastaan!” “Etkö usko? Lue tästä Sorosista!”
    Täytyy katsoa, ja kehottaa muita katsomaan kulissien taakse.

Comments are closed.