Koti Uutisia Kotimaa Euroopan juutalaiskongressi huolestui Lenin-patsaan “turmelusta” Kotkassa

Euroopan juutalaiskongressi huolestui Lenin-patsaan “turmelusta” Kotkassa

4
lenin

Maailman juutalaiskongressin alajaosto Euroopan juutalaiskongressi pitää Kotkassa vapun alla suoritettua Lenin-patsaan “töhrimistä” huolestuttavana. Aiemmin myös Suomen vasemmistohallitus on tuominnut juutalaisen hirmuhallitsijapatsaan epäkunnioittavan kohtelun.

Euroopan juutalaiskongressi kirjoittaa englanninkielisessä tiedotteessaan, että Kotkassa sijaitseva “kommunistijohtaja Vladimir Leninin patsas turmeltiin Daavidin tähdellä sekä tekstillä: ‘juutalainen massamurhaaja'”. Juutalaiskongressin mukaan Suomessa on suoritettu viime aikoina myös muita “antisemitistisiä” tempauksia.

Järjestö haastatteli nimettömänä pysytellyttä Suomen juutalaisyhteisön “johtohahmoa”, jonka mukaan antisemitismistä on tullut Suomessa yhtä arkinen ilmiö kuin muissa maissa. Juutalaisjohtajan mukaan antisemitististä puhetta levitetään niin verkossa kuin esimerkiksi Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen katumateriaalissa.

Lähde: European Jewish Congress

4 KOMMENTIT

 1. Tuossa spraylla tehdyssä nykytaideteoksessa ei todellakaan ole mitään “antisemitististä”.

  Käsittääkseni Davidin-tähti on juutaisten itsensä käyttämä tunnus ja kirjoitus oli muistutus historiallisesta tosiasiasta, juutalaisbolshevistisen maailmanvihollisen suorittamasta kansanmurhasta, jonka suunnitteluun ja toteuttamiseen tämä patsaassa oleva henkilö osallistui.

  Ei historiaa voi kirjoittaa uudelleen, vaikka kuinka haluaisi ja ulisisi “antisemitismistä”.
  Tosiasiat eivät häviä minnekään ja aika ajoin näistä historiallisista tapahtumista on syytä muistuttaa pieniä kansalaisia.

 2. Tänään (((Suomikin))) juhlii ylpeänä kansallissosialistisen Saksan tappiota eli Suomi juhlii myös omaa tappiotaan. Ei tältä perkelelaumalta muuta voi odottaakaan. Itsetuho ei ole terveen ihmisen valinta, mutta pervertikot, kommunistit ja mielisairaaat ovat valinneet/hyväksyneet tämän Suomen tieksi.

  Toivottavasti tulevaisuudessa saamme Adolf Hitlerille liputuspäivän ja muistamme merkkipäivällä muitakin sankareita ynnä tärkeitä asioita. Punainen saasta pyyhitään pois ja murskataan.

 3. Ymmärsinkö oikein?

  Juutalaisen Maailmankongressin Euroopan alajaostossa ollaan sitä mieltä että Daavidin Tähti ja sana “juutalainen” ovat niin saastaisia ja kammottavia että jopa massamurhaaja-terroristi Leninin patsas turmeltuu niistä?

  Hehheh, uskomatonta!

  • Kyllä. Kukaan ei inhoa itseään niin kuin juutalainen – ja täysin syystäkin. Edes vasemmistolainen homomarssija ei vihaa omanlaistaan yhtä syvästi kuin jutikka.

Comments are closed.