Koti Aktivismiraportit EURHOPE-kokous Brysselissä

EURHOPE-kokous Brysselissä

0

Tiistaina 15. maaliskuuta pidettiin AEMN:n (L’Alliance européenne des mouvements nationaux, Alliance of European National Movements) järjestämä Thinktank (ajatushautomo) Brysselissä.

14130249

Paikalle saapui useista eri maista kansallismielisiä edustajia, ja myös Vastarintaliike lähetti paikalle suomalaisedustajan ottamaan tarkemmin selvää tilaisuudesta ja sen tavoitteista.

Tilaisuudessa käytiin läpi Euroopan nykyistä tilannetta ja sitä, miltä se näyttää tulevaisuudessa. Uhkina nähtiin Euroopan laajuinen joukkomaahanmuutto, eri kansallisuuksien hävittäminen ja valtioiden tuhoaminen muuttamalla kaikki samaksi harmaaksi massaksi. Tilanne ei ole enää vain tulevaisuuden uhkakuvien maalailua, vaan se alkaa olla todellisuutta jo Etelä- ja Keski-Euroopan valtioissa.

Samalla, kun maahan siirretään joukolla ihmisiä, joiden kansallisuudet vaihtuvat uuden kotimaansa mukaisiksi, laskee vanhojen, alkuperäisten kansallisvaltioiden, perinteiden ym. kannatus maassa ja ongelmien korjaaminen lipuu yhä kauemmaksi.

Vallan keskittämistä ollaan myös toteuttamassa aivan uudella mallilla, ja valta on nykyään keskittymässä yhä harvemmille tahoille. Euroopan instituutit myös tukevat tätä kehitystä, ja ne ovat tuhoamassa nykyisen Euroopan.

Enemmistö ei taas tällä hetkellä omista valtaa eivätkä he tiedosta keneltä tai mistä sitä tulisi etsiä. Vähemmistön usko tilanteeseen on niinkin luottavainen, että he toimivat hyvin avoimesti ratkaisuja tehdessään. Puolueet, oli kyse oikeistolaisesta tai vasemmistolaisesta, eivät pysty ratkaisemaan yksistään tilannetta.

Tilaisuus oli kaiken kaikkiaan antoisa, ja vanhojen tuttujen lisäksi saimme uusia kontakteja Euroopasta.