Koti Uutisia EU:n rasismikomissio kieltää raportoinnin muslimirikoksista

EU:n rasismikomissio kieltää raportoinnin muslimirikoksista

2

EU:n ihmisoikeusjohtajien mukaan brittiläisen median ei pidä kertoa terroristien muslimitaustasta.

Euroopan suvaitsemattomuuden ja rasisminvastainen komissio ECRI totesi, että vuosien 2009 ja 2016 välissä Britanniassa tapahtui nousu viharikoksissa. ECRI:n puheenjohtaja Christian Ahlund sanoi lehdistöä syyttäen: “Ei ole sattumaa, että rasistinen väkivalta on nousussa Britanniassa samaan aikaan kun näemme huolestuttavia esimerkkejä suvaitsemattomuudesta ja vihapuheesta sanomalehdissä, netissä ja jopa poliitikoissa.”

Raportti sisältää 23 suositusta Britannian pääministeri Theresa Mayn hallitukselle. Ne sisältävät muutoksia liittyen rikollislakiin, lehdistönvapauteen, rikollisuudesta raportointiin ja tasa-arvolakiin. Ehdotuksen mukaan hallituksen tulisi kouluttaa toimittajia niin, etteivät nämä vahingossakaan rangaistuksen uhalla kirjoittaisi rikollisuudesta ja terrorismista siten, että se herättäisi negatiivisia tunteita muslimeja kohtaan.

Raportissa todetaan: “Mahdollisuus väkivaltaan muslimivähemmistöä kohtaan lisääntyy, kun uutisissa kerrotaan terroristien islaminuskoisesta taustasta. Syrjintä muslimeja kohtaan on epätodennäköisempää, kun näiden tausta piilotetaan tai kun se jätetään mainitsematta kokonaan.”

Lähde: Daily Mail

2 KOMMENTIT

  1. tää nyt on tätä kun minäkin siivoan ja lykkään maton alle isoimmat karvapallerot…ja kun muija huomaa niin on piru irti…toivottavasti isommassa kaavassa huomataan mitä tuli tehtyä ennen kuin se piru on irti….

  2. Kun Suomi on valheellisella propgandalla viety EU:hun, sen osa on sama. Ja sehän näkyy, MV ja Uber-uutiset ovat ansiokkaasti näiden murhaajien, jotka mediassa ovat “lahtelaisia ja suomalaisia”, etnisiä alkuperiä paljastellut. Jatkukoon tämä, maanalaiseksi päiväpäivältä painuva, vaihtoehtotiedonvälitys.

    Kanta-asukas.

Comments are closed.