Koti Uutisia Ulkomaat EU yrittää lahjoa jäsenmaat ottamaan lisää siirtolaisia

EU yrittää lahjoa jäsenmaat ottamaan lisää siirtolaisia

12

Euroopan unionin korkeinta valtaa käyttävä Euroopan komissio yrittää lahjoa jäsenmaita pitämään rajansa auki. Komissio on luvannut maksaa EU-valtioille 6 000 euroa jokaisesta Välimerestä poimitusta maahantunkeutujasta, minkä lisäksi EU tulee rahoittamaan kokonaan uudet keskukset turvapaikkahakemusten “pikakäsittelyä” varten.

Maahanmuuttovastaisten puolueiden noustessa EU on joutunut käyttämään niin uhkailua kuin lahjontaa hyväkseen yrittäessään pitää jäsenvaltioiden rajat auki. 6 000 euron palkkio on erityisen tökerö lahjontayritys siksi, että rahansa EU saa jäsenvaltioiltaan. Toisin sanoen maahantunkeutujien ottamisesta ei ole lainkaan aitoa taloudellista hyötyä jäsenvaltioille.

EU:n omien arvioiden mukaan suunnitelma tulee tekemään satojen miljoonien eurojen loven unionin budjettiin. Tästä huolimatta muun muassa Italia on näyttänyt hankkeelle punaista valoa. Italia julisti, ettei se tahdo EU:n suunnittelemia rahalahjoituksia. Hallituksen mukaan kyse on “ei-toivotusta hyväntekeväisyydestä”.

Italian maahanmuuttokriittinen sisäministeri Matteo Salvini totesi vastustavansa ajatusta Eurooppaan perustettavista turvapaikkahakemusten pikakäsittelykeskuksista. Hän on ilmoittanut kannattavansa sen sijaan Euroopan rajavalvonnan tehostamista sekä Euroopan ulkopuolelle perustettavia laittomien siirtolaisten leirejä.

– Tahdomme pysäyttää heidän [siirtolaisten] tulvan selvittääksemme satojen tuhansien taustat. Emme pyydä rahaa vaan kunnioitusta, ja olemme päättäneet ansaita kunnioituksen omilla teoillamme, Salvini kommentoi EU:n rahalahjoitussuunnitelmia.

Lue myös:

EU palkitsee jäsenmaita maahanmuutosta ja kulttuurimarxismista
EU kiristää maahanmuuttokriittisiä jäsenvaltioita – kymmenien miljardien leikkaukset

12 KOMMENTIT

 1. En tiedä mitään muuta ajanjaksoa ihmisten historiassa missä ajettaisiin näin itsetuhoista politiikkaa Euroopan kannalta. Mitä vittua oikeesti?

  • Kyllähän tämä paska leviää aivan juuri käsiimme. Nyt on korkea aika laittaa maahantunkeutujakeskukset tuleen. Ei tässä mikään tarrojen liimailu auta.

 2. Ennen muinoin EU maksoi 9000e/rantaantuotu matu sille maalle jonka lipun alla “pelastaja” toimi. Nyt kun maat ovat kieltäneet muiden maiden rahtareita tuomasta matuja rannoillensa, niin nyt sitten EI kusettaa eri jäsenmaita 6000e/matu jos joku ottaisi vastaan. Me EU:n veroissa maksamme nämä kaikki aivopierut, ja sen jälkeen vielä maakohtaiseti näiden vetelehtijöiden/raiskareuiden/terroristien/aivokirurgien/lentokapteenien loppuiän ilmaisen ylläpidon.

  Kenelle EU:n jothtajat kuvittelevat noita satuja kertovansa? Onko ne niin etääntyneet kansasta että luulevat kansan olevan niin tyhmää että avosylin ottaisivat matut vastaan? Mitäs jos vaikka jokaisen EU-MEP:in ja komissaarin kotiin majoitettaisiin yksi matu? Niille voisi kertakaikkisena korvauksena antaa tuon 6000e/kpl. Katsotaan mitä sillä rahalla saa. Olisi se sentään sen verran antoisaa teatteria.

  • Valitettavasti iso osa jengistä on niin pihalla todellisuudesta että nielee tämänkin koukun mukisematta kuvitellen sen olevan hyväkin diili. Jos olisin joku Soroksen kaltainen miljardööri, tekisin vastatarjouksen; kymppitonni/alkulähteilleen palautettu mutiainen.

   • Juu, tai sitten 10 000e jokaisella matulle joka saa itsensä kirjattua israeliin tai amerikan yhdysvaltoihin. Nehän tämän kaiken kapelimestareina ovat.

 3. Jäsenmaat ovat nyt aivan innoissaan! Ilmaista rahaa!

  Itse kysyisin, että mistähän se EU oikein tuonkin rahan ottaa?

  • Suvakkivasuri”liberaali”mätäpään suusta kuultua: “Ei tää [mutakuonojen hyysäys] maksa mitään kunnalle — valtion maksaa sen, kato!”

 4. Pieni korjaus: Euroopan unionin korkeinta valtaa käyttävä instituutio on Council of the European Union eli Euroopan Unionin Neuvosto. Tässä usein Ministerineuvostoksi kutsutussa instituutiossa tehdään kaikki ministeritason päätökset. Euroopan komissio on toimeenpaneva elin, käsikassara jonka valta on suhteellisen rajoitettu ja rajoittuu lähinnä toimenpidetasolle.

  https://europa.eu/european-union/about-eu/institutions-bodies/council-eu_fi

  https://europa.eu/european-union/about-eu/institutions-bodies/european-commission_fi

 5. Harva tasapää edes tajuaa, että tässä nyt käydään julkisesti ihmisillä kauppaa, eu on tehnyt kappalehinnasta aloittavan tarjouksen.
  Miten se höyryäminen olikaan niistä ihmisoikeuksista ja ihiskaupasta, eikö eu:n pitänyt olla jälkimmäistä vastaan ja nyt kuitenkin itse alkaa alkaa tarjoamaan tällaisella summalla ihmisiä sijoitettavaksi?
  Tasapäähän tähän sanoo, että siitähän saa rahaa, mutta sillä ei ole merkitystä kumpaan suuntaan raha liikkuu, kun sitä käytetään tälalisessa konseptissa, niin kyse on ihmiskaupasta, käytettävä raha tulee kerättyä jonkinlaisesa muodossa jäsenmailta ts. sitä vain siirretään taskusta toiseen.
  VAin yhdessä maassa maailmassa on orjakauppa laillista ja se on Israel, sionistit eu:ssa haluavat tämän saman käytännön eurooppaan tuoda vaikka sitten millä kieroilulla.

Comments are closed.