Koti Uutisia EU-vastainen mielenosoitus Helsingissä lauantaina 2.12.

EU-vastainen mielenosoitus Helsingissä lauantaina 2.12.

6

Helsingissä järjestetään lauantaina 2. joulukuuta EU-vastainen mielenosoitus. Järjestäjinä toimivat Erotaan EU:sta Kansanliike sekä Me Kansa -kansanliike.

Kutsussa kerrotaan, että Suomen on aika saada takaisin oma päätäntävalta ja oikea itsenäisyysjuhla ilman EU:n liittovaltiostatusta. Lisäksi sen mukaan valta annettiin EU:n liittymisen myötä globalistiselle eliitille, jonka tarkoituksena on rakentaa Suomesta liittovaltion osa, “jota tulee asuttamaan monikulttuurinen kansojen sekamelska ja joka ei tunne juuriaan eikä omaa kansallista arvoaan, kapitalistien ja globalistien orjina”.

Tapahtuma alkaa lauantaina 2.12. kello 12 eduskuntatalolla.

 

Lähde: Facebook

6 KOMMENTIT

 1. Varmaan hvyä että näistä tiedoitellaan eikä mollata kun pitäisi niin sanotusti kaikkien puhaltaa yhteen hiileen, mutta tuo Jukka Davidsson joka tuota Me Kansa juttua ilmeisesti vetää puhuu tuttuun tyyliin potaskaa. Bilderberg on “natsien perustama” jne. tuolla Me Kansa FB sivun julkaisussa. Harvassa ovat hänen ulostulonsa joista ei löytyisi jotain “fasismi sitä ja natsit tätä”. Vahingolisempaa tuo on kuin antifan toiminta kun on niin raskasta harhaan johtamista.

  • Mutta oletko huomannut että kun jättää tämän “natsimafian” omaan arvoonsa ja keskittyy siihen mitä Jukka puhuu taloudesta ja rikollisesta eliitistä sekä maailmantalouden globaaleista kytköksistä niin ne jutut ovat hyviä. JUkka ei vain tiedä mitään muuta sanaa kuin “natsimafia” oligarkkien ryhmälle. Mutta kyllä JUkkakin joskus ymmärtää että Saksasta varasteuille rahoilla, omaisudella ja kullalla, oligarkit hallitsevat nyt maailmaa. Eikä niillä ole mitään tekemistä “natsien” kanssa.

  • Joka tapauksessa tapahtumassa lienee osallistujien joukossa vilpittömiä kansallismielisiä EU:n vastustajia.

 2. Vatsanväänteitä eliitille tiedossa. Kaikki mikä vie elitistejä ja punakaartilaisia epämukavuusalueeelle on tervetullutta toimintaa. Se, ettei maa ja sen kansa ole ylikäveltävässä “kunnossa” laittaa riopomaan itserakkaudessaan rypeviä työtä vieroksuvia syöttiläitä olivatpa ne sitten täältä tai “ulkoa tuotuja”.
  Polpo todennäköisesti EU:n alaisuudessa ja suoraaan vastullisena Saksan Angela Merkelille tulevat laittamaan kaiken sen voiman liikkeelle, jota se laistaa käyttämästä niitä maahantunkeutujia vastaan, jotka tekevät rikoksia tämän maan työtä tekeviä vastaan ja osoittamaan joka päivä paskaista ylimielisyyttään vain sen voimalla, että lykkäävät paskaa Itämereen kuormittaakseen vielä senkin tasapainoa ja sietokykyä.

 3. Kansalaiset! Nyt täytyy kuten edellä puhaltaa yhteen hiileen!
  Hallitus on pimittänyt tietoa ja valehdellut kansalaisille viemällä meidän Isän maan lakien vastaisesti Eu,hun!
  Presidenttimme on kykenemätön hoitamaan virkaansa! Ollut mukana tässä sala liitossa
  Salaten jopa hallitukselta edellämainitut päätökset!
  Kansalaiset vaadikaamme UUDET VAALIT !!!
  Kaikki joukolla! MEISSÄ ON VOIMA!

 4. Ja Juutalaisen rahaeliitin rakkikoirat antifasistit taatusti paikalla raakkumassa. Huvittavaa!

Comments are closed.