Koti Uutisia EU-parlamentti: “Natsisymbolit” tulee kieltää koko unionin alueella

EU-parlamentti: “Natsisymbolit” tulee kieltää koko unionin alueella

5

Euroopan parlamentin mepit keskustelivat keskiviikkona siitä, tulisiko “natseihin ja fasisteihin yhdistetyt symbolit ja iskulauseet” kieltää. Aloitteen kieltokeskustelulle teki parlamentin Alde-ryhmä kroatialaismeppi Ivan Jakovcicin suulla. Jakovcicilla on kotimaassaan taustaa keskustavasemmistolaisen IDS-puolueen kansanedustajana.

“Keskustellahan asiasta voi, ja odotan mielenkiinnolla, millaista keskustelua siitä tulee”, kommentoi Alde-ryhmän suomalaisparlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki.

Jäätteenmäki antoi ymmärtää, ettei Euroopan unionilla ole toimivaltaa kieltää kaikilta jäsenmailtaan “natsisymbolien” käyttöä, sillä kukin jäsenmaa “päättää itse omista rikoslaeistaan”. Tämän jälkeen hän kuitenkin toteaa, että kansalliseen rikoslainsäädäntöön vaikuttavat kansainväliset sopimukset, joihin EU-valtiot “ovat voineet sitoutua”.

EU-parlamentti otti virallisesti asiaan kantaa viimeksi vuonna 2005, jolloin varsinkin saksalaismepit kauhistelivat Britannian prinssi Harryn poseeraamista eräissä juhlissa saksalaissotilaan paita päällä. Prinssi Harry pyyteli tätä julkisuudessa myöhemmin anteeksi. Vuonna 2005 jäsenmaat eivät päässeet yksimielisyyteen siitä, mitkä symbolit käytännössä tulisi kieltää, ja tuolloinen EU-puheenjohtajamaa Luxemburg hylkäsi ehdotuksen.

Valtamedian uutisoinnissa EU-parlamentin aiheeseen liittyvästä keskustelusta on viitattu myös PVL:ään ja Pirkanmaan käräjäoikeuden ei vielä lainvoimaiseen tuomioon kieltää järjestö. Koko EU:n laajuinen kansallissosialististen ja fasististen symbolien kielto olisikin loogista jatkumoa tälle kehitykselle, ja EU-päättäjät pitävätkin esikuvanaan globalististen ja sionististen miehittäjien Euroopan valtioista ehkä tiukimmassa otteessaan pitämäänsä Saksaa. Saksassa esimerkiksi hakaristit ja roomalaiset tervehdykset ovat olleet ankarasti kiellettyjä vuosikymmenten ajan, ja holokaustin kiistämisestä tai “vähättelemisestä” voi joutua useiksi vuosiksi vankilaan ja maksamaan kymmenien tuhansien eurojen “korvauksia” juutalaisjärjestöille.

Lähteet: Satakunnan Kansa, Aamulehti

5 KOMMENTIT

  1. Halla-aholla jo stondasi.. malttaa tuskin odottaa että pääsee äänestämään tämän puolesta miellyttääkseen juutalaisia!

  2. Ovatko kiellot koskaan toimineet? – Eivät. EU tulee kaatumaan.

  3. Valitettavasti todistettavasti ne todelliset NATSIT elelevät leveästi vieläkin,seitsemänkymmentä vuotta toisen maailmansodan jälkeen niin lontoon kuin tukholmankin palatseissa.Sauli Niinistö on heidän palkkalistoilla.Heidän jotka halusivat ja haluavat orjuuttaa kansat täydellisesti sen jälkeen kun ne jo rosvottiin.Mielenkiintoista että nykyajan vasenlaita tekee tyranneille hommia,senverran houkkia ovat.Ovat aina olleet:hankkikaa tietoa ennenkuin on myöhäistä.Teitä petetään.Ja ne jotka jää henkiin saavat pitää rauhaisan elämänsä sillä ehdolla että heillä ei ole aivoja eikä Jumalaa.Lukekaa mm:Hidden evil niin tiedätte keille poliitikot työtä tekee.

  4. Mitkähän tänään ovat kansallissosialistisia symbooleja? Mitkä ovat huomena?

    On varsin vaikea ennustaa mitkä kaikki puolueet halutaan tulevaisuudessa kieltää. Siksi, jos kansallissosialistisia logoja tai tunnuksia halutaan kieltää, tulee ne listata kerralla kaikki. Eikä niitä sen jälkeen sörkitä.

    Mutta jos katsotaan asiaan kansainvälisesti ja otetaan sanan-, mielipiteen- ja ilmaisunvapaus mukaan niin kovin on vaikea tuollaista diktatuurimaista lakia saada läpi. Varsinkin kun siitä kahkoaa vain yksi henkilö. Ja politikoilta on totuttu kuulemaan isojakin aivopieruja.

Comments are closed.