Koti Uutisia Ulkomaat EU-parlamentti äänesti kiistanalaisista tekijänoikeuslaeista

EU-parlamentti äänesti kiistanalaisista tekijänoikeuslaeista

5

EU-parlamentti äänesti vastikään tekijänoikeuslakiin suunnitteilla olevista muutoksista, jotka ovat nimiltään artikla 13 ja artikla 11. Ensiksi mainittu artikla vaatisi, että Internet-sivustot ottavat käyttöönsä suodattimen, joka lukisi läpi kaiken Internetiin ladattavan sisällön. Artikla 11 käsittelee niin kutsuttua sivustoille asetettavaa linkkiveroa.

EU:n juridisen komitean tällä viikolla äänestämä lakiesitys on saanut osakseen kovaa kritiikkiä. Esityksen läpimeno tarkoittaisi, että esimerkiksi parodiasivustoista tulisi kattavan sensuurin kohteita. EU-parlamentti äänesti luvuin 318–278 lakiesitykselle ei.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että lakiesitys hylättäisiin. Se lähetetäänkin nyt takaisin muokattavaksi. Muokatusta lakiesityksestä on odotettavissa uusi äänestys syyskuussa.

Lähteet: Nordfront, Nordichardware.se

5 KOMMENTIT

  1. Niin kauan äänestetään, että läpi menee.

    Tosin tässä on myös toivoa, koska tähän mennessä suurinosa kansallismielisistä soturoi vain kotona.

    Kirjoitettu on jo ihan tarpeeksi. Sama vaikka sulkisivat koko netin. Nyt pitää alkaa kohtaamaan kansaa.

  2. Telepaattinen viestintä ja taide, nyt olisi aika ohittaa internet. Ensin pannaan kaikki puhelimeen ja sitten ne eivät olekaan sielä. Aikamoista mielen sielun ja hengen halveksuntaa.

  3. Internet on kaikkein vähintä, josta tuo lehmänkin älyä alemmalla ÄO:lla varustettu pullasorsa -lauma ymmärtää. Kaikki toiminnot mitä he ovat autonomisia eli paskantaminen ja kusella käynti.

Comments are closed.