Koti Uutisia Pohjoismaat EU on maksanut Ruotsille 415 miljardia kruunua

EU on maksanut Ruotsille 415 miljardia kruunua

8

Ruotsi liittyi Suomen tapaan Euroopan unioniin vuonna 1995 ja on tähän mennessä maksanut EU:lle 415 miljardia kruunua. Kohta maksettu kokonaissumma nousee 674,8 miljardiin kruunuun.

Ensi vuoden EU-maksujen suuruus on Ruotsille 40,9 miljardia kruunua, kun taas sen ensi vuonna saamien tukien määrä on vain 12,5 miljardia kruunua. Ruotsin kannalta tilanne on ollut samanlainen kaikkien 23 jäsenvuoden aikana; maa maksaa enemmän kuin mitä se hyötyy jäsenyydestään.

Lähde: Nordfront

8 KOMMENTIT

  1. No jollainhan se hillotolpan rellestâjien elämä ja muut pikku kustannukset pitää maksaa. Ei EUn tarkoituskaan ole tuottaa jäsenmaille voittoa, ainoastaan eliitille ja sen perseennuolijoille.

  2. Hmmm.. Oikoluenta tämän jutun yhteydessä?

    Luin ja luulin ensin, että “EU on maksanut Ruotsille 415 miljardia kruunua”, kunnes tajusin jutun tarkoittavankin että EU on maksanut Ruotsille 415 miljardia kruunua.

    🙂

  3. Yksi lysti vaikka Ruotsi maksaisi kymmenkertaisesti, enemmän kiinnostaa paljonko suomalaiset joutuu maksamaan EU jäsenyydestään.

    En oikeasti jaksa surkutella ruotsalaisten idiotismia, enemmän huvittuneena seuraan miten niittävät sitä mitä ovat vuosia kylväneet.

Comments are closed.