Koti Uutisia EU lanseeraa “Soros-suunnitelman” – kansanmurhasuunnitelma halutaan levittää koko Eurooppaan

EU lanseeraa “Soros-suunnitelman” – kansanmurhasuunnitelma halutaan levittää koko Eurooppaan

9
Kepin ja porkkanan avulla EU kiihdyttää yhdessä George Sorosin kanssa koko Euroopan kansanmurhaa.

Euroopan parlamentti on päättänyt viedä eteenpäin ehdotusta mallista, jossa pakolaiset jaettaisiin koko unionin alueen kesken. Tämä tarkoittaisi EU:n mukaan sitä, että Dublin-sopimuksen kohta siitä, että turvapaikanhakija rekisteröidään ensimmäisessä saapumismaassa, poistettaisiin käytännön lisäksi myös muodollisesti. Mailla ei olisi enää mitään kattoa sille, paljonko sen “tarvitsisi” ottaa pakolaisia vuoden sisällä. Pakolaisten vähimmäismäärä EU-maata kohti laskettaisiin maan asukasluvun sekä bruttokansantuotteen suuruuden perusteella. Malliin kuuluisi myös, että valtiota, joka onnistuu lisäämään kotimaista syntyvyyttään ja parantamaan taloudellista tilannettaan, rankaistaan pakottamalla se ottamaan yhä suurempi määrä maahanmuuttajia.

Ehdotus sisältää niin kutsutun “secondary movementin” poistamisen eli turvapaikanhakijoiden ei olisi enää mahdollista lähteä maasta, johon heidät on ensin sijoitettu EU:n alueella. Sen varmistamiseksi, että mahdollisimman monta pakolaista jaettaisiin unionin kesken, vahvistettaisiin ehdotuksen tultua hyväksytyksi lukuisia mekanismeja. Näiden mekanismien tarkoitus on estää turvapaikanhakijan päätymistä jaottelusysteemin ulkopuolelle esimerkiksi niin, että he tuhoaisivat paperinsa ja yrittäisivät sitten päästä sellaisiin maihin, joissa he mieluummin haluaisivat asua.

Turvapaikanhakijoiden mahdollisuudet päättää itse asuttamansa maa pienenisivät ehdotuksen mentyä läpi – sen vuoksi, ettei yksikään EU-maa välttyisi kansanvaihdolta.

Ehdotettu malli myötäilee EU-ajatuksen “esi-isän” Richard Coudenhove-Kalergin paneurooppalaisia näkemyksiä, joiden mukaan Eurooppa on muutettava yhdeksi sekarotuiseksi massaksi. Ajan kanssa tehtäisiin mahdottomaksi myös valkoisten “vapaa-alueiden” olemassaolo EU:n alueella. Jopa suoraa rankaisusysteemiä ollaan suunnittelemassa niille maille, jotka kieltäytyvät osallistumasta pakotettuun maahanmuuttoon.

Jokaisesta henkilöstä, jonka valtio kieltäytyy ottamasta vastaan, sakon määrä olisi 50 000 euroa, mikäli henkilöä ei vuoden aikana oteta vastaan. Kahden vuoden kuluessa sakko olisi 75 000 euroa, ja kolmesta vuodesta eteenpäin sakon määrä olisi jo 100 000 euroa henkilöä kohden.

Maa, joka kieltäytyy kokonaan osallistumasta turvapaikkajärjestelmään, saisi lyhyellä aikavälillä pilviä hipovat sakot. Maksettu sakkosumma käytettäisiin yhteiseen EU-rahastoon, josta varat käytetään järjestelmään osallistuvien maiden vastaanottamisen rahoittamiseen. Mikäli rankaistu maa ei suostuisi maksamaan sakkojaan, EU vähentäisi sakkosumman niillä muilla keinoilla, joilla sillä on jäsenmaitaan kohtaan oikeus tämä vähentää. Mikäli jokin maa päättäisi sen sijaan alkaa osallistua turvapaikkamalliin, maksettaisiin tälle valtiolle 300 euroa yhtä vastaanotettua turvapaikanhakijaa kohden.

Uuden mallin eräs äänekkäimmistä vastustajista, Unkari, on aiemmin nimittänyt uutta lakiesitystä juuri “Soros-suunnitelmaksi”. Ei vain siksi, että ehdotus on kyseisen ryöstökapitalistin poliittisten ajatusten mukainen, vaan myös sen takia, että lakiesitys sisältää kohdan solmia virallinen verkosto yhdessä yksittäisten valtioiden yläpuolella olevien järjestöjen (NGO) kanssa uuden mallin yhteistyötä, neuvonantoa, suunnittelua ja soveltamista varten.

Mikäli esitys menee läpi, sillä on kolmen vuoden siirtymäaika. Ajatus on, että Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirasto vahtisi vain vähän pakolaisia ottaneita maita paremmin.

 

Lähteet: Nordfront.se, Euroopan parlamentti, Unkarin hallituksen kotisivut

9 KOMMENTIT

 1. Ystävät! Olemme kohta saapumassa Helvettiin. Aukaiskaa turvavyönne. Jos kieltäydytte aukaisemasta turvavöitänne. Teille määrätään 50 000 euron sakko per nuppi.
  On sanomattakin selvää, että Euroopasta ja Suomesta tulee rullaturpien ja hiekkaneekereiden kaatopakka, jonne muualta Euroopasta rahdataan ainakin sen suunnitellun 62 miljoonaa puoliapinaa paskomaan, kusemaan, raiskaamaan, särkemään, tartuttamaan esihistoriallisia tautejaan, tekemään rikoksia ja ylipäätänsäkin tekemään suomalaisen ihmisen elämän täysin mahdottomaksi elää tässä pienessä Pohjoisessa maassa , koska kuten hullun houraisessa paperissa lukee: “Ehkäistään myös “valkoisten alueiden” syntyminen eli emme edes saa emmekä voi paeta kurapaskoja omassa maassamme mitenkään.
  Yksi asia on varmaakin varmempaa. Tälläiseen maahan en tule jäämään ja jos jään teen sen ase kädessä sekä mieluummin sittenkin toisen maan multiin lähetettynä.

  • Hyvin puhuttu Juha! Tuo kalergi suunnitelma on nyt ilmiselvää ja sairas.Suomalaisille on Pohjois-Amerikan intiaanien kohtalo jo käynnissä ja ilman aseellista tai valtapoliittista vastarintaa.Käsittämätöntä.

 2. Voihan persereikä tätä maailmanaikaa.. Riippumatta siitä uskooko kristilliseen maailmanloppuun, olisi sille kyllä pian tilausta. Sitä ei pakenisi edes mitkään perkeleen sorokset korruptiomiljardeineen. Olisi myös aika vinkeä tilanne, kun maailman köyhin yksilö(tällainenkin yksilö varmasti löytyy), olisi lähtökohteisesti samalla rivillä maailman rikkaimman riistäjäkusimulkun kanssa.

 3. Tämä pakolois ongelma toteutuu ilman mitään vaikutusmahdollisuuksia siinä vaiheessa kun EU:n liittovaltio ratifioidaan. Ja se tullaan ratifioimaan, jos ei vuodenvaihteessa, niin hyvin pian sen jälkeen. Silloin EU on yhtä suurta maata ja loiset jotka tulevat jonkun yhteisön taakaksi, saavat vaellella taskurahojen kanssa niin paljon kuin haluavat.

  Samalla kertaa pyritään ratifioimaan pankkiunioni jolla kaikki pankit alistetaan EU:N keskuspankin alle. Silloin EU voikin helpommin myönnellä lainoja koska suomalaisten tileillä on 80 miljardia euroa puhdasta rahaa. Onkin siis aika nostaa suuremmat varat pankeista pois ennenkuin vuodenvaihde saapuu. Ja erinomainen käyttöpaikka on esim. Kärkkäinen. Mitenkähän olisi, perustaisikohan Juha osuuskassan??

  Tulee myös muistaa että hyvin pian näiden kahden jälkeen tullaan käteinen raha kriminalisoimaan. Eli kaikki halutaan numeroiksi tileille joista on sitten helppo napsaista eu-lisäveroa 10-15% aina kun sitä tarvitaan.

  Muistakaa, jos kaikki ottaisivat 10% niistä numeroista käteiseksi jotka tileillä ovat, kosko pankkijärjestelmä romahtaisi.

 4. Ei siinä mitään kun oikeita pakolaisia autetaan,mutta se kaikki mitä olen kokenut henk.koht.jo viiden vuoden ajan on maanpäällinen helvetti.Natoa ei ole raahattu suomeen ns.operoimaan suinkaan syyttä.lukekaa mm. hidden evil ja nwo911 sivustot.Vielä muutama vuosi sitten olisin kuvitellut niiden kirjoittajien olevan psykoosissa,vaan omakohtaisen vainon koettuani jo vuosien ajan tiedän että on kyse maailmanlaajuisesta rikoksesta ihmisyyttä vastaan.Varsinkin kun kyseessä on myös viattomien kristittyjen vainot.Täällä itä-Helsingissä on valjastettu monenmoista porukkaa yhteisövainorinkiin.Mm Kontulan Symppis on yksi näistä ns.rekrytointipaikoista.Alueen somaliväestö ja monet muut muslimit ovat olleet aktiivisesti mukana.Siis kaikki kelpaa kun lähdetään yksittäistä ihmistä ajamaan alas…Puolitoista vuotta naapurihäirintä on ollut intensiivistä ym.Tämä kaikki jossain rupisessa Kontulassa.Ihminen joka näyttää keskisormea vastarintaliikkeen mielenosoituksessa kesältä on ollut mukana tässä ringissä alusta lähtien.On ihme että kaiken vainon ja painostuksen jälkeen olen näinkään järjissäni,varsinkin kun tiedän että asiat mitä luultavammin tulevat pahenemaan kohdallani.Olen varma että eurooppaan viime vuosien aikana tulleet muslimisiirtolaismassat on tarkoitus käyttää NWO.n hyödyksi.Että viimeisetkin KRISTITYT pyyhitään näillä heidän hyväksi kokemilla menetelmillä sukupuuttoon.Niinistö on NWO miehiä,sen hän on itse sanonut.Se ei tiedä kristityille mitään hyvää tässäkään maassa.

  • Tuntuu vaan siltä että Iso-Britannia rimpuilee kuitenkin eu:n ikeessä siitä huolimatta.Tuo pirunnyrkki on puristettu niin ettei siitä tunnu olevan edes ulospääsyä ilman perferiaa.Ensinnäkin nuo eroamis sanktiot ovat täysin absurdeja.Helvetin liitto tottavieköön.

Comments are closed.