Koti Uutisia Ulkomaat EU: Kriisiolot ei sallittu syy käännyttää laittomia siirtolaisia

EU: Kriisiolot ei sallittu syy käännyttää laittomia siirtolaisia

10
merkel-cardboard_3461767b

Euroopan unioni varoittaa jäsenmaita, jotka ovat pohtineet pakolaispolitiikkansa kiristämistä viime viikkoina. EU muistuttaa, että tavallista kansaa velvoittavat liikkumis- ja kokoontumisrajoitukset eivät koske laittomia siirtolaisia.

Unionin mukaan kyse on “ihmisoikeuksien turvaamisesta”. Talouskriisistä huolimatta nopeasti köyhtyvien valtioiden on elätettävä laittomat siirtolaiset ja tarjottava EU:n määräyksen mukaisesti “korkeatasoista terveydenhuoltoa” tunkeutujille.

EU:n mukaan koronaviruksen vuoksi rajaviranomaiset saavat jättää siirtolaisten haastattelut välistä, mikä helpottaa laitonta tunkeutumista entisestään. Liikkumisrajoituksista huolimatta 2020 ensimmäisellä vuosineljänneksellä laittomat EU-rajanylitykset lisääntyivät 25 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

Lähde: Euractiv

10 KOMMENTIT

 1. Ykkösprioriteetti on Euroopan valtioiden islamisoinnin ja tuhoamisen määrätietoinen jatkaminen. Rajoitukset eivät tosiaankaan koske elintasosiirtolaisia, joiden oikeuksista huolehtiminen ajaa syntyperäisten Eurooppalaisten oikeuksien edelle aina ja kaikessa. Meidän tehtävämme on raataa ja maksaa veroja, sekä palvella, alistua ja elättää miljoonat siirtolaiset. Me olemme kakkosluokan kansalaisia tulijoihin verrattuna, mutta senhän te kaikki jo tiedättekin.

  • Tämän toki tiesimme. Ja ei ole tietenkään mikään uutinen tämä: loisilla täytyy täyttää maamme. Nyt kun kaikki menee “niin kuin elokuvissa” [eli päin prinkkalaa] jo valmiiksikin, niin ei parempaa hetkeä olisi maamme lopulliselle tuhoamiselle ja saastuttamiselle voinut pahinkaan mielisairas isänmaan vihollinen kuvitellakaan.

   EU ei välitä eurooppalaisista, Suomen nukkehallitus ei välitä suomalaisista. Tämä on 100 %:sesti todistettu fakta. Jokaisen pitäisi jo ymmärtää tämä.

   • Totta ja valtaosa kansasta todellakin uskoo siihen että rajoilla olisi jonkinlainen tarkastus turvapaikanhakijoille eli näille elintasopakolaisille .Totuus on ja on ollut aina ettei mitään kontrollia ole rajalla.Ei eikä tämä covid sitä estä

 2. Huhutaan että Sanna Marinin sukulainen on pystyttänyt firman ulkomaille joka soittelee yrityksiin suomalaisena firmana Suomessa ja tarjoaa pikaista lainaa yrityksen tarpeisiin.

  Tietääkö joku tästä lisää???

  Moni yrittäjä on saanut tarjoustekstareita numerosta 04497446133

  Tuo on saunalahden numero, ja tämmöinen Elisan kautta toimiminen kuulemma onnistuu koska on suhteita?

  • Toivottavasti näistä tekstareista saadaan näyttökuvat. Numero tuntuu pitkältä. Tarkoititko 044 974 4631.

  • Huhut kannattaa ensin varmistaa, ennen kuin niitä mihinkään laittaa. Huhut lähtee liiankin helposti leviämään ns. ”Totuutena”.
   Tuollaista numeroa ei ole.

   • https://www.kukasoitti.fi/numero/0449744613

    Sivusto tietää kertoa seuraavaa eli kommentteja vuodelta 2018:

    • Vastuuhenkilöt piilotettu. Vaikuttaa joltain rikolliselta toiminnalta. Tekstarispämmejä pukkaa…

    • Lähettelee pikavippimainostekstiviestejä numeroon jossa telemarkkinointikielto. Estolistalle.

    • Kerää osoitteita rekisteriin. Tutustuttaa ylisuuriin ja epäuskottaviin markkinakorkotarjouksiin.
    ILMEISESTI HUIJAUS.

    • Koronkiskuri.

    • Lainatarjous.

 3. SYRJITYT
  Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)
  https://vk.com/video353410894_456239345

  SUOMESTA TULEE KÖYHÄ
  Nykypäivän vihervasemmistolaiset globalistit ovat samanlaisia kuin 1970-luvun stalinistit, jotka uhkailivat, että kun he ottavat vallan, Suomen kansallismieliset lähetetään Neuvostoliittoon, Siperiaan. Nyt vihervasemmistolaiset aikovat sulkea kansallismieliset vihapuhelakien perusteella Sörkan tai Sukevan kuritushuoneille, sillä Putin ei ota Suomen kansallismielisiä Siperian vankileireille, vaan laittaisi sinne kyllä nämä maanpetturi-vihervasemmistolaiset.
  (Kesto 6 min 20 s)
  https://vk.com/video353410894_456239363

Comments are closed.