Koti Uutisia Ulkomaat EU-komissio uhkailee Puolaa antamalla tälle kuukauden aikaa totella

EU-komissio uhkailee Puolaa antamalla tälle kuukauden aikaa totella

21

EU-komissio on antanut Puolalle kuukauden aikaa totella heidän käskyään ja muuttaa maan oikeusjärjestelmiä. EU-komissio vaatii, että Puola peruu tuomareille tehdyt eläkemuutokset. Jos maa ei tottele Brysselin epädemokraattisin menetelmin valittuja herroja, tulevat he aloittamaan rikkomusmenettelyt Puolaa vastaan.

– Komissio katsoo edelleen, että Puolan korkeinta oikeutta koskeva laki on EU:n lainsäädännön vastainen, koska se loukkaa oikeuslaitoksen riippumattomuuden periaatetta, johon kuuluu muun muassa tuomarien erottamattomuus, komissio toteaa.

Uusi laki, josta EU on käärmeissään, kieltää yli 65-vuotiaiden tuomareiden jatkamisen tehtävissään ilman tasavallan presidentin myöntämää poikkeuslupaa. Puolan eläkeikä on 70 vuotta.

Lähde: Uusi Suomi

21 KOMMENTIT

 1. Tarvittaessa Euroopan antifasistinen Pride-armeija hyökkää itsepuolustuksen nimissä niin Puolaan, kuin Unkariin.

  On siellä ihmettelemistä puolalaisilla joukoilla, kun tutkivat Pride-armeijan ruumiskasoja. Munat löytyy, mutta kelakortti väittää naiseksi.

  Eräs läpimurtoa yrittänyt taas oli kiikarissa ihan naisen näköinen. Tarkemmassa tutkimuksessa kainalosta löytyi kuitenkin melkoiset tupsut ja alakerrasta päätellen vaikutti naiselta. Rinnat taas olivat aivan kuin miehellä ja kelakortista puuttui kokonaan sukupuolimerkintä.

  Tuleekohan puolalaiset ja unkarilaiset joukot toipumaan kokemuksestaan ikinä?

  • Psykologinen sodankäynti on nykyään raakaa peliä. EU tulee hävityn taistelun jälkeen lähettämään kentälle Suomen sosiaalitoimen kuoliaaksiymmärtäjien kuuntelukomppanian, joka debriefingiä savuverhona käyttäen ymmärtää Puolan ja Unkarin joukot kuoliaaksi tai ainakin taistelukyvyttömiksi.

 2. Puola on aika selvästi osoittanut, että se tekee kansallisia päätöksiä, ilman EU:n ohjausta, jopa sen tahtoa vastaan. Sisimmässäni uskon (ja TOIVON) ettei Puola nöyrry nytkään..

  EU-eliitti on silloin maalannut itsensä aika lahjakkaasti nurkkaan… Jos Puolaa ei saada kuriin, mikä sen jälkeen pakottaa ketään muutakaan noudattamaan hullujen määräyksiä, jos Puolaa sitten kovalla kädellä laitetaan ruotuun, niin Puola saa sympatiapisteet ja EU-vastaisuus kasvaa muuallakin 😀

  Miksi minusta tuntuu, että eurostoliitto korisee jo kuolinkouristuksissaan 🙂

 3. Jotenkin on sellainen kutina, että puola pyyhkääsee Eu:n uhkaukseen korruptoida oma oikeusjärjestelmä.
  Eurostoliiton valta murenee hiljalleen, kun entiset itäblokin maat huomaavat politiikan olevan aivan samaa kuin neuvostoaikana ja eivät enää suostu tällaiseen pomotteluun, siksi nationalismi on hyvin jyrkällä käyrällä nousemassa näissä maissa.
  Esimerkillä nämä maat näyttävät kansallisvaltioiden ja itsemääräämisoikeuden vahvuudet, tämä tulee vielä leviämään kulovalkean tavoin yli euroopan.

 4. Ja Puolahan ei nöyrry ja hyvä niin. Se aloittaa EU:n hajoamisen jonka johdosta Drunkerin iskias on aiempaa paljon pahempi. Ja jyrkimmekin etsii otsa hiessä Suomesta jotain suyojatyöpaikkaa. Sellaista missä ei tarvitsisi laskea.

 5. Todella ikävää kun tällä hetkellä ei Suomesta löydy puoluetta joka ajaisi oikeasti kokosydämestään suomalaisten etuja, Persut ovat jo korttinsa paljastaneet joten taitaa IPU olla tällä hetkellä ainoa uskottava puolue Suomessa. IPU:n vaan pitäisi saada se rahoitus kuntoon jotenkin, ilman rahaa on todella vaikeaa kasvaa isoksi puolueeksi.

  https://www.vastarinta.com/perussuomalaisilta-jalleen-nato-myonteinen-kannanotto/

  https://www.vastarinta.com/halla-ahon-kanta-vapaakauppasopimukseen-tyrmistyttaa-aanestajia/

  https://www.vastarinta.com/eduskunta-hyvaksyi-ceta-pankkiylivaltasopimuksen/

  • IPU kuvittelee, että kaikki ihmiset ovat samanlaiset, tavallaan identtiset (muka vain “ihonväri” voi olla erilainen), eikä rodulla ja biologialla ei ole merkitystä.
   IPUa ei lainkaan haittaa jos Suomeen saapuisi mikä tahansa rotumuukalaiset missä tahansa määrissä, mikäli nämä rotumuukalaiset noudattavat Suomen lakia ja maksavat veroja. Tämä on globalistinen maailmakuvaus ja toiveajattelua; käytännössä parhaassakin tapauksessa (siis ilman rotusotia) se johtaisi siihen, että nopeammin lisääntyvät rotumuukalaiset lopulta rauhanoimaiseti valloittaisivat suomalaisten/eurooppalaisten elintilan. IPUuta ei haittaisi, jos hitaasti lisääntyvät suomalaiset hukkuisi veroja maksavia ja lakia noudattaviin rotumuukalaisiin (todellisuudessa sellaisia kilttejä fantastisia rotumuukalaisia ei ole olemassa; sen sijaan ne ovat just sellaisia kuten olemassa olevia!).

   Dogmansa orjana IPU kieltäytyy ymmärtämästä, että suurten ihmismassojen kollektiivinen käytös perustuu biologiaan ja sisäänrakennettuihin biologisiin ohjelmiin (etologia). IPU ei ole uskottava pelkästään tämän “tasa-arvon” dogmansa takia.

   IPUn ideologia on täten pohjaltaan globalistinen ja johtaisi kansallisen Suomen tuhoutumiseen rodullisen sekoittumisen (l. tuhoutumisen) takia.

 6. Todella ikävää kun tällä hetkellä ei Suomesta löydy puoluetta joka ajaisi oikeasti kokosydämestään suomalaisten etuja, Persut ovat jo korttinsa paljastaneet joten taitaa IPU olla tällä hetkellä ainoa uskottava puolue Suomessa. IPU:n vaan pitäisi saada se rahoitus kuntoon jotenkin, ilman rahaa on todella vaikeaa kasvaa isoksi puolueeksi.

  https://www.vastarinta.com/perussuomalaisilta-jalleen-nato-myonteinen-kannanotto/

  https://www.vastarinta.com/halla-ahon-kanta-vapaakauppasopimukseen-tyrmistyttaa-aanestajia/

  • Sellainen puolue ollaan perustamassa. Sitä varten parastaikaa kerätään Kansan Yhtenäisyys r.y. kannatuskortteja.

   IPU ei ole uskottava, koska sen ideologia perustuu tasa-arvon dogmaan ja kieltää ihmisten/sukujen/heimojen/kansojen/rotujen biologisen erilaisuuden.

 7. Täytyy nyt IPUa puolustaa.. kun kuitenkin se on aidosti globalismia vastustava puolue. Rotuoppi on nyt kovin kyseenalaista vaikka Himmler rotuamme arvosti.. onhan meillä eniten sinisilmäisiä ja vaaleatukkaisia ihmisiä joukossamme.

  Mutta mutta.. IPUlaiset vastustavat haittamaahanmuuttoa. Ja samalla pitäytyvät irti rotuopista, koska se nyt vaan ei ole tätäpäivää.. ihmiset ovat tasa-arvoisia. Täytyy huomioida, että maahantunkeutumisen juurisyy on globalismissa, EUssa ja pankkiireissa, jotka haluavat laimentaa kansallisaatetta. Tähän täytyy puuttua ja se vaatii nöyristelijähallituksemme vaihtoa.

  Jouko Pihon puolueella on hyvin samanlaiset globalisminvastaiset periaatteet. Saakohan nimiä tarpeeksi kerättyä.. itse ainakin kannattajakortin täytin. Globalismi on yhteinen vihollinen.

  • Kylläpä vaan. Ensin rajat kiinni ja joku tolkku parasiittien elättämiseen, talouspakolaiset takaisin kamelestaneihinsa ja sitten, kun nämä kiirellisyysjärjestyksessä A1-luokkaa olevat toimet on tehty, voidaan alkaa kinastelemaan roduista sun muista.

   Kaikki, jotka kannatavat kansallisuusmielisyyden agendaa siihen kuuluvine toimenpiteineen ja nyansseineen, ovat mielestäni enemmän kuin tervetulleita poliittiselle kartalle. Jos ja kun PVL pääsee mukaan politiikkaan, on erittäin hyödyllistä omata potentiaalisia yhteistyökumppaneita, jotka jakavat monelta osin samat näkemykset. Se, ettei ole 100% PVLn poliittisen manifestin kannalla, ei vielä tee kenestäkään sionistikätyriä, vaikka yllättävän monet näyttävät niin ajattelevan. Horrido!

   • Suomiäijältä niin tyhmä kommentti mielestäni, että sanon pari asiaa:
    -Ihmiset eivät ole tasa-arvoisia.Olemme kaikki erilaisia ja eriarvoisia ,mutta valtion kansalaisina yhtä ja samaa.Kuka on valtion kansalainen?
    -Tästä tulemme rotukysymykseen.Biologinen perimä määrittelee yhteenkuuluvuutemme ja paikkamme sekä yhteisömme.Emme ole yhteenkuuluvaisia kongolaisten kanssa.Rotukysymys on asia mikä erottaa “kansallismieliset” ja kansallismieliset toisistaan.Tasa-arvo taas harhaoppi joka tuhoaa jokaisen yksilölle kuuluvan kunnian ja vastuun sekä korottaa kunniattomat kunniakkaiden tasolle.

 8. Jännä ettei “suurta sankaria” Karl Marxia halunnut ottaa vastaan mikään Euroopan maa, mutta Hitlerillä ja Eva Braunilla ei ollut ongelmia II maailmansodan loppuhetkillä päästä Espanjaan ja Argentiinan.

  Se että kannatan valtionomistajuutta ja monopolia monissa asioissa, ei tee minusta kommunistia.

  Tällaista tänään täältä maaseudun rauhasta.

  Ai niin, muistakaahan katsoa (((YLEn))) ulostusta viikonlopun tapahtumista Turussa. Noille mätäpääbolšuille kannattaa lähettää ihan palautetta valeuutisoinnista. Eikös YLEkin edustanut sitä valalla vannottua, parempaa journalismia? Kiitokset kaikille jotka entisessä pääkaupungissamme olitte 18.8.!

  • Jalkahiellä ja peräpukamilla, luulisin. Ja ehkä ne jotain muutakin, saadakseen Puolan talouskasvun pysähtymään. Voivat sitten sanoa henkseleitä paukutellen, jotta “noin kävi kun ei uskoneet meitä”, jos jotain tulee Puolassa menemään pieleen.

   • Jotain Puolassa kyllä tulee menemään pieleen – nimenomaan jäsenyys Euvostoliitossa. Ensi vuonna 2019 Euvostoliitto vähentää “Uuden Euroopan” l. Itä-Euroopan maiden rahoitusta 25% verran. Uuden 7-vuotisen budjetin hyväksymisen jälkeen vuodesta 2020 alkaen Itä-Europan ja Baltian maiden ns. koheesio-rahoitus päättynee lopullisesti. Jos Euvostoliitto vielä yrittää soveltaa erityiset rangaistukset Puolalle – silloin puolalaisten halut poistua Euvostoliitosta tulevat vahvistumaan kunnolla.

 9. Tässäkin langassa IPU:a jotkut kovasti kritisoivat, mutta tällä hetkellä se kuitenkin taitaa olla uskottavin puolue Suomessa (Vaikkakin tällä hetkellä IPU on olemattoman pieni puolue ja pieneksi myös jää jos ei ymmärrä rahan ja rahoituksen merkitystä nykypolitiikassa).
  Lainaus IPU:n sivuilta: “Itsenäisyyspuolue on perustamisestaan lähtien vaatinut Suomen eroa EU:sta, eurosta ja Natosta. Näin pitää olla vastaisuudessakin, koska nuo kolme tahoa edistävät finanssikapitalismin, suuryritysten, pankkien ja keinottelijoiden etua.”
  Työperäisen maahanmuuton salliminen ei ole mielestäni mikään ongelma, pahin ongelmahan on massamaahanmuutto ja sen mukana tulevat rikolliset, kun systeemi on sellainen, että salakuljettajien laivoihin liian usein pääsevät velmuilevat rikolliset, eivätkä esim. naiset ja lapset jotka mahdollisesti oikeasti tarvitsisivat apua.
  Nykypäivänä on vaikea uskoa sellaisen politiikan ja puolueen vaalivoittoon joka kokonaan rajat sulkee, ja muutenkaan mikään rotuoppi ei saisi missään väärässä muodossa esiintyä Suomessa. Tietääkseni alkuperäinen kansallissosialismi perustui siihen, että jokainen kansakunta yrittää kehittää itseään parhaalla mahdollisella tavalla ja rotuja ei muutenkaan laitettu mihinkään paremmuusjärjestykseen.
  On ihan oikein arvostaa sukujuuriamme ja vaalia myös ns. valkoista rotua, mutta sitten mennään jo hulluuden puolelle jos ajatellaan, että meidän pitäisi kaikkia muita rotuja hallita. Jokaisessa rodussa ja ihonvärissä on niitä hyviä ihmisiä sekä täysiä kusipäitä. Jokainen meistä voi tahollaan vaikuttaa siihen kumpaan ryhmään haluamme itse kuulua ja toimia sen mukaan.

  “Arvostamme sitä, että toisen rodun edustajat ovat erilaisia kuin me. Sitä, onko toinen rotu “parempi” tai “huonompi”, ei ole meidän vallassamme päättää. Se vaatisi, että kykenisimme nousemaan omien rodullisten rajoitteidemme yläpuolelle päättämisen ajaksi, ja omata superihmisen, jopa taivaallinen asenne, minkä avulla riippumaton päätös kyettäisiin tekemään, perusteenaan monien elävien olentojen arvot ja puutteet, tässä loputtomassa luonnossa.”

  – Walter Gross, nimitettiin kansallissosialistisen puolueen rotupolitiikan toimiston johtajaksi vuonna 1942

  Kaikella ystävyydellä tämän kirjoitin ja toivisinkin, että kansallismielisyys näyttäytyisi Suomessa lahjomattomana suoraselkäisenä toimintana ilman väkivaltaa ja turhaa provosointia esim. Antifan suuntaan. Antifan kanssa kadulla tappeleminen on melko turhaa hommaa, vaikka Antifa kuonoon saisikin. Päätavoite on tavallisten ihmisten informointi maailman tilanteesta, EU:n ja globalismin varjopuolista sekä historian tapahtumien totuudenmukaisesta kertomisesta pieni pala kerrallaan.
  Nyt olisi maltillisella kansallismielisyydellä hyvä sauma nostaa arvostustaan, anarkistit ovat monin paikoin leimautuneet väkivältaan turvautuviksi koheltajiksi, joten väkivallaton kansallismielisyys hyvien puheiden sävyttämänä(kuten Turussa kuultiin) alkaisi vähitellen voittamaan kannatusta taakseen.

  Ystävällisesti,
  Poliittisesti sitoutumaton kansallismielinen

  • Työperäisten maahanmuutto vaikeuttaa paikallisten työntekijöiden tilannetta ja täten palvelee vain bankstereita ja osittain kansanpettureita-työnantajia.
   Rotumuukalaisten työperäinen maahanmuutto yllämainitun lisäksi saastuttaa kansakuntaa geneettisesti, ja tämä johtaa lopulta valkoisen vähemmistön kansakunnan tuhoutumiseen. Mainio esimerkki on muinainen Faaraoiden ja Kleopatran Egypti, joka oli aikoinaan valkonen maa. Sitten egyptiläiset ottivat neekereitä palvelijoiksi, siis sallivat työperäisen maahanmuuttoon – ja muutamassa vuosisadassa Egypti muuttui nykyiseksi värilliseksi shitholeksi geneettisen saastuttamisen takia.

   Entropia toimii kaikkialla, myös geeniperimän tuhoamisessa (virheet DNA kopioinnissa, rotusekoitus). Käytännössä: Jos tynnyrilliseen paskaa lisäät lusikallisen hunajaa – saat tulokseksi tynnyrillisen paskaa. Jos tynnyrilliseen hunajaa lisäät lusikallisen paskaa – saat tulokseksi tynnyrillisen paskaa. Näin se toimii, pieni määrä saastaa saastuttaa isotkin määrät puhdasta ainetta. Ja nyt kysymyksessä on valkoinen vähemmistö johon sekoitetaan värillisen enemmistön! Tyhmät suomalaiset jostakin käsittämättömistä syistä luulevat itseään enemmistönä (5 mln) ja erirotuisia (7000 mln) vähemmistönä.

   Rotuja on olemassa geneettisenä ilmiöna koska erot kehittyivät reaktiona erilaiseen ympäristöön. Jopa tyhmänkin pitäisi ymmärtää, että Grönlannissä asuvan ihmisrodun on oltava erilainen kuin Saharan aavikolla asuva, ja näin luonnossa sopeutuminen ympäristöön tapahtui jopa molekylaarisella tasolla. Mutta kun valkoinen nykyihminen on myrkytetty juutalaisten kehittämillä, goyimille tuhoisilla meemeillä “tasa-arvosta” – niin yksinkertainen luonnollinen tosiasia unohdetaan ja/tai kielletään, koska ei sovi tasa-arvon dogmaan.

   IPU ei vastusta valkoisen vähemmistön hävittämistä eli tuhoamista rodullisella sekoituksella. Jos IPUn ideologia olisi hallitseva maailmassa, tämä tarkoittaisi lopulta valkoisen rodun hävittämistä, eli lopputulos olisi sama kuin mitä pahimmat globalistit ajavat (Kalergi-suunnitelma).

 10. Sillä aikaa Suomessa: https://yle.fi/uutiset/3-10362890 ← Siniset vaatii: Suomen kansalaisille maksettava muita korkeampaa sosiaaliturvaa.

  Eikö pitäisi vaatia laittomien kuraturpien välitöntä poistoa maasta? Nythän (((Siniset))) hyväksyvät maahantunkeutujat.

  »Simon Jacob Benjamin Elo on Espoon juutalaisin poliitikko, koska Halla-aho asuu Helsingissä, Pirkko Ruohonen-Lerner Hyvinkäällä ja Riikka Slunga-Poutsalo Lohjalla. Puolueen nimen pitäisi olla oikeasti Peruskasaarit. Donner ja Enbuskekin voisivat liittyä siihen. Ei mulla muuta.»

 11. Puola on pitkään ollut maailman kristillisin maa. Ei ihme että siellä menee asiat hyvin.

  Todellinen kristinusko on uskoa Jeesukseen.

Comments are closed.