Koti Uutisia EU-komissaari: kaikkien jäsenmaiden vastaanotettava lisää pakolaisia

EU-komissaari: kaikkien jäsenmaiden vastaanotettava lisää pakolaisia

4

UK_MalmstromEU:n sisäasioiden komissaari Cecilia Malmström on esittänyt vaatimuksen, jossa hän vaatii kaikkia EU:n jäsenmaita päästämään enemmän pakolaisia kotimaihinsa. Malmström sanoi haastattelussa saksalaislehti Die Weltille jäsenmaiden voimakkaamman osallistumisen pakolaisleireiltä tulevien pakolaisten uudelleensijoittamiseen olevan “ehdottoman välttämätöntä”.

Etenkin niitä EU-maita, jotka eivät ole vielä osallistuneet uudelleensijoittamisohjelmiin, Malmström patistaa “aktivoitumaan” ja “rakentamaan valmiuksia uudelleensijoittamiselle”. “Meidän pitäisi lisätä uudelleensijoitettavien määrää joka vuosi. EU voi tukea jäsenmaita taloudellisesti uudelleensijoittamisessa”, hän sanoi.

Malmströmin mukaan EU pyrkii tällä hetkellä auttamaan syyrialaispakolaisia. Hän lisäsi vielä haluavansa varmistaa, että muista maista tulevat pakolaiset lähtevät pakolaisleireiltä ja että heidät voidaan sijoittaa uudelleen EU-maihin. Pakolaisleireiltä uudelleensijoitetaan vuosittain noin 80 000 ihmistä.

Solidaarisuus ei sisäasioiden komissaarin mukaan ole ainoastaan Euroopan sisäinen asia vaan sen pitäisi ulottua myös kolmansiin maihin ja pakolaisiin.

EU:n sisäasiainministerit kokoustavat tiistaina Milanossa.

Lähde: Verkkouutiset

4 KOMMENTIT

  1. Jo raamatussa puhutaan erilaisista vitsauksista. Rutosta ja heinäsirkoista jotka syövät kaiken ja pimentävät taivaan.

    Paljonkohan tuo EU-ministeri esittäisi vaatimuksia jos joutuisi maksamaan jokaisesta maahansa tulleesta pakolaisesta 1% sen kuluista? Voisi realismi iskeä kasvoille kuin märkä rätti.

  2. Koska kansa kyllästyy tähän rajattomaan pakolaistulvaan?? Toivottavasti silmät aukeavat hyvin pian ja myös alkaa tapahtumaan. Kyllä tuolta maailmalta tulijoita riittää Euroopan maihin, tilat vain eivät riitä!!!

  3. Taas yksi valkoisten kansanmurhaa ajava vasuriämmä. Ei näillä murhanhimoisilla hulluilla ole kuin yksi paikka.

Comments are closed.