Koti Uutisia EU-komissaari: äärioikeisto suurin uhka Euroopan unionille

EU-komissaari: äärioikeisto suurin uhka Euroopan unionille

5

Ruotsalainen EU:n sisäasioista vastaava komissaari Cecilia Malmström, 45, on todennut Ruotsin radiossa, että “äärioikeisto” on suurin uhka EU:lle, kertoo The Local -uutissivusto.

Radio-ohjelmassa Malmström kertoo, että “äärioikeiston” uhka on nähtävissä erityisesti Kreikassa, Bulgariassa ja Unkarissa. Hän sanoo, että myös äärivasemmisto on radikalisoitunut Euroopassa.

Euroopan komissio haluaa, että sen jäsenmaat kehittävät ohjelmia ekstremistien toiminnan lopettamiselle. Malmström lupaa, että EU tulee lisäämään varoja kyseisille ohjelmille.

 

Lähde: The Local

5 KOMMENTIT

 1. “Extremistien” toiminta loppuu, kun se loppuu. Tosin Kreikka paahtaa omia polkuja, mikä onkin hyvä kreikkalaisille.

  • Ekstriimiä on vain EU ja se pitää lopettaa äänestämällä EU vastaisia EU vaaleissa keväällä. Suomessa esim. Sinivalkoista rintamaa kannattaa äänestää.

   • EU-vaaleissa äänestäminen on pelaamista vihollisen säännöillä. EU-vastaiset puolueet ovat kansan tyytymättömyyden varoventtiilejä. EU:sta suivaantuneet rauhoittuvat, kun luulevat tekevänsä asian eteen jotain äänestämällä pikkupoliitikoita räksyttämään. Kapinahenki laantuu, eikä mikään muutu.

    Tehokkaamapaa on lietsoa tyytymättömyyttä katutasolla, kannustaa ihmisiä olemaan äänestämättä (tämä on epäluottamuslause nykyjärjestelmää vastaan) ja lopulta painostaa päättäjiä Lapuan liikkeen tyyliin.

 2. Vaikka nämä niin sanontut EU ja maahanmuutto kriittiset ihmiset boikotoivaisit näitä vaaleja jättämällä äänestämättä niin nämä EU liittovaltio fanaatikot ja sun muut hyysärit löytävät kyllä aina tiensä vaaliuurnille ja pääsevät sitten rauhassa tekemään työtään monikultuurisuuden ja pankkien maailmanvallan puolesta EU:ssa mikäli nämä tämän kehityksen vastustajat jäävät kotiin.

  Joo tuskin tässä äänestämällä mitään täydellistä suunnanmuutosta saadaan aikaan mutta ainakin voidaan hidastaa tätä nykykehitystä ja edes yrittää kääntää kelkkaa oikeaan suuntaan myös tälläkin osastolla.

Comments are closed.