Koti Uutisia Rotu EU kiristää maahanmuuttokriittisiä jäsenvaltioita – kymmenien miljardien leikkaukset

EU kiristää maahanmuuttokriittisiä jäsenvaltioita – kymmenien miljardien leikkaukset

19

Euroopan unioni on jo kauan pyrkinyt rankaisemaan jäsenmaita, jotka eivät tue laitonta siirtolaisuutta tai kulttuurimarxismia. EU:n talouspäättäjiä on kirvellyt se, että Keski-Euroopan maahanmuuttovastaiset valtiot ovat tulleet taloudellisesti paljon paremmin toimeen kuin Etelä-Euroopan kulttuurimarxistihallitukset.

Maahanmuuttovastaisten valtioiden taloudellinen menestys on syönyt entisestään uskottavuutta eliitin valheelta siitä, että “monikulttuurisuus” ja “työvoiman vapaa liikkuvuus” luovat talouskasvua. Nyt eliitti pyrkii ehostamaan valheidensa uskottavuutta sabotoimalla maahanmuuttovastaisten valtioiden raha-asioita.

Viimeisimpien tietojen mukaan EU aikoo leikata yhteensä 37 miljardia euroa muun muassa Puolalta ja Unkarilta sekä siirtää merkittävän osan rahoista Italiaan, Kreikkaan ja Espanjaan, jotka ovat toteuttaneet orjallisesti globalistien suunnittelemaa väestönvaihtopolitiikkaa.

Puolan ja Unkarin ohella leikkaukset koskevat Tšekkiä, Liettuaa ja Viroa, jotka ovat myös tunnettuja penseästä suhtautumisesta pakkomonikulttuurisuuteen. EU:n mukaan kiristämisen tavoitteena on ylläpitää unionin “arvopohjan koheesiota”.

Lue myös:

EU palkitsee jäsenmaita maahanmuutosta ja kulttuurimarxismista
Jussi Halla-aho: “EU:sta eroaminen ei ole realismia”

19 KOMMENTIT

 1. Tietääkseni nämä EU:n maahanmuuttovastaiset valtiot ovat Itä-Euroopassa, kuten Puola ja Unkari, eikä niiden taloudella mene hääppöisesti. Sen sijaan suvaitsevaisella Saksalla on yksi Euroopan vahvimmista talouksista. Ja jos kerran niin paljon ottaa päähän, että EU antaa sanktioita heidän sääntöjään rikkoville jäsenmaille, voi saman tien lähteä vetämään EU:sta. On myös aika säälittävää väittää, että EU tukee laitonta siirtolaisuutta, kun todellisuudessa he jakavat laillisia turvapaikanhakijoita kiintiöillä jäsenmaihin. On tämä teidän uusnatsijärjestönne kyllä säälittävä…muutama ammattikoulunkin reputtanut alkoholisoitunut työtön suomalaismies vain huutelee perusteettomia loukkauksia kaikille ja syyttää muslimeja omista ongelmistaan! t. täysjärkinen 15-vuotias helsinkiläispoika

  • Kannatat pakkomonikulttuurisuutta, rikollisuuta, murhia, raiskauksia, huumeita. Haluat miljardien eurojen taloudellisia menetyksiä kun hyysätään “pakolaisia” ja rikollisia. Voi helvetti, miten voit olla noin idiootti? 🙂 EU on roistoliitto!

  • Juu. Kommunismi kunniaan niin loppuu työt yksityisyrittäjiltä niinkuin Kuuballa aikoinaan surullisin seurauksin. Ja lopuksi piffiläisen suusta tullut viisaus: Anarkian ollessa vallalla kaikki voivat olla kapitalisteja. Vittu mitä torspoja.

   • Elefantti on eläinmaailman älykkö eikä tasan katsele kauaa jos alkaa omalle tontille kasautua haitallisia vieraslajeja. Tulee kärsästä korville jotta roikaa.

    Meidän kuuluisikin ottaa mallia serkuistamme; on erittäin harvinaista että simpanssiyhdyskunta hyväksyy jonkun toisen apinalajin oleskelua oman tonttinsa välittömässä läheisyydessä. Jos esimerkiksi paviaaniporukka yrittää muuttaa naapuriin on seurauksena välitön yhteenotto.

  • Pojulla on vielä paljon opittavaa miten maailma oikeasti toimii.

   • Menetetty lapsi, kuuluu oletettavasti niihin paljon puhuttuihin nyrjähtänei…ei kun syrjäytyneisiin.

  • Tässä puhuttiin E-Euroopasta ja Keski-Euroopan maahanmuuttovastaisista valtioista. Eli luetun ymmärtämistä.

   Saksallsa taas on melkein aina mennyt hyvin (paitsi sotien jälkeen). Johtunee RODUSTA ja lisäksi siitä momentista, minkä rodun tuottama talouskasvun ja teollisuuden kertymä on tuonut Saksalle globaaleilta markkinoilta.
   Toisaalta suurin osa Saksan menestyksestä on todennäköisesti myös velkarahalla tuotettua kuplaa. BKT:ta saa myös nousemaan maahanmuuton avulla jos saadaan tarvittava momentti ja velkakupla aikaan — mutta ennen pitkää se kupla puhkeaa ja lisäksi rodunsekoituksen ja etnisten konfliktien tuomat haitat menevät sen kasinotalouden lyhytaikaisten hyötyjen ohi.

  • Kasva, poika ensin aikuiseksi ja vasta sitten lauo noita “totuuksia” !

  • Helsinki on täynnä kaltaisiasi multikultipipipäitä (täysjärkisyydestä hyvin kaukana), sairas kaupunki. Hyvä jos olet mopokorttia saanut tai käynyt yhdessäkään kesätyössä, niin kehtaat tulla tänne huutelemaan tuollaista sontaa työttömistä juopoista. Et tiedä Vastarintaliikkeestä, se jäsenistä tai kansallissosialismista yhtään mitään. Mitähän perusteluita itselläsi on väitteillesi, ei mitään. Veikkaan että vietät päiväsi istuen kebabbiloissa rotumuukaisfrendies kanssa ja kattomalla roskaa Netflixistä yms. marxistista ja sionistista roskaa ylistävistä palveluista. On siinäkin nuoruus ja tulevaisuus, et tiedä mitään yhtään mistään.

   EU tukee laitonta siirtolaisuutta, eihän kukaan ole vahtimassa, että keitä tänne Eurooppaan ja varsinkaan EU:n alueelle lappaa päivittäin. Italia, Kreikka, Espanja, Ranska ja Ruotsi ovat sisällissodan partaalla.

   • Se juoppojuttu oli vitsi, vaikka on kyllä todistettu että työttömät ja huonossa elämäntilassa olevat kannattavat ääriliikkeitä (fasismi, kommunismi yms). En kyllä tuomitse heitä, vaan mielestäni heitä pitäisi auttaa. Ja kyllä valitettavasti tiedän lansallissosialismista paljon, kun sitä täällä sivuilla niin paljon toitotetaan. Ja jos kerran tiedätte paremmin niin esitä vastaväitteitä tuohon EU-juttuun. En ole edes sanonut kannattavani EU:ta, sillä mielestäni siinä on plussia ja miinuksia. Haluaisin myös kysyä herra Samulilta mitä perusteita sinulta löytyy, että Saksan talous romahtaisi? Heillehän on tullut paljon siirtolaisia heti 2. Maailmansodan jälkeen, ja vielä menee hyvin…

 2. Ja vihreät vielä ehdottaa että 15 vuotiailla olisi äänestysoikeus kaikissa vaaleissa!

 3. Tuli mieleen tuosta Örebron videon vallankumouksellisista antifasistisotureista tuo poju ylhäällä. En kyllä moiti sen enempää, onhan hän,jos on rehellinen, vasta pieni poikanen ilman mitään realiteettia tai kokemusta.

 4. Vuosikaudet toimiva indoktrinaatio tekee tehtävänsä. Tuloksena 15 -vuotias helsinkiläinen ”täysijärkinen”. Jos nuori herra on niin ”täysijärkinen” niin kuuluuko tähän ”täysijärkisyyteen” myös tällainen perätön ”vitsailu” alkoholisoituneista työttömistä ja ammattikoulun reputtaneista? On se hienoa, että vuosien indoktrinaation tuloksena meillä on näin kriittisesti ajattelevia monikulttuuriuskovaisia. Tällaiset ”täysijärkiset” myyvät vaikka kansallisen perintönsä, jos tarjolla on lyhytnäköistä kosmopoliittista sutinaa, äärimmäistä aineellista viihdettä ja muuta pinnallista hölynpölyä. Pääasia näyttää olevan nykyajan ”täysijärkisille”, että tyydytetään yksilökeskeiset äärimmäiset mielihyvätarpeet hinnalla millä hyvänsä välittämättä luonnon kestokyvystä, omasta verenperimästä, kansallisesta itsemääräämisoikeudesta ja ylipäätään kaikesta mikä on pohjimmiltaan välttämätöntä ihmisen ja luonnon sopusoinnulle, luonnon kestokyvylle ja tulevien sukupolvien elämälle. ”Täysijärkiset” nykypäivänä näyttävät olevan niin äärimmäisen omahyväisiä, että kuvitellaan olevinaan edustavansa ihmiskunnan kehityksen älyllistä huippua. Tosiasiassa vaikuttaa pahasti siltä, että älyllinen huippu maalaisjärkineen on jo maatunut ja lannoittanut maaperän. Huonolla tuurilla ja indokrinaation voimalla on sittemmin kasvanut typeriä uusavuttomia kosmopoliitteja, näennäiskriittisiä, hedonisteja ja sun muita ”erilaisia nuoria”, joiden ainoa saavutus on viisastella, jeesustella ja alati keksiä ja soveltaa turhaakin turhempia hölynpölyjä. ”Vaikka tuhat ihmistä uskoisi hölynpölyyn, se on silti hölynpölyä.” (Kuulemma vanha kiinalainen sananlasku). Rauhaa, rakkautta ja nationalismia.

Comments are closed.