Koti Uutisia Ulkomaat EU haluaa kieltää valvonnan sisärajoilla

EU haluaa kieltää valvonnan sisärajoilla

5

Euroopan Unioni osoittaa jälleen, mitä mieltä se on jäsenmaidensa oikeudesta tehdä itsenäistä politiikkaa. Se haluaa kieltää rajavalvonnan sisärajoilla.

Muutamat EU-maat ovat ottaneet käyttöön sisärajojen valvonnan. Suomi ei kuulu tähän joukkoon. Valvonta tuskastuttaakin EU-komissiota, jonka siirtolaiskomissaari Dimitris Avramopoulos kertoi haastattelussa, ettei näin voi jatkua.

Käytännössä sisärajojen valvomisen kielto tarkoittaisi sitä, että uuden pakolaiskriisin odottaessa nurkan takana EU jättää tarkoituksella ulkorajansa valvomatta, kuten se teki vuonna 2015, ja kieltäisi sisärajojen valvonnan antaen valloittajien armeijan vyöryä sinne minne sitä huvittaa tulla loisimaan.

Lähde: Dagens industri

5 KOMMENTIT

  • Suomen nykyinen suomalaisvastainen hallitus on nykyisen suomen kansan valtaan äänestämä. Suomen kansan on nyt syötävä sen pa$kan mitä itse kansa tilasi, kunnes oksettaa.

   Muutokseen tarvitaan että vähintään 5% väestöstä nousee aktiiviseen vastarintaan. Tähän on vielä pitkä matka ja paljon tilattua pa$kaa kansa joutuu vielä nielemään.

   Jo heränneiden suomalaisten on herätettävä vielä nukkuvia. Rajalla ei voi saavuttaa mitään, kun kansa nukkuu vielä ja vastarinta heikko. Toivon mukaan lähestyvä taloudellinen romahdus ja muukalaisten terrori yhteensä johtavat kansan heräämiseen.

 1. Kansan on ymmärrettävä, että kukaan ei puolusta heidän kotimaataan ellei he ITSE niin tee. Sitä “joku muu” nimistä puolustajaa ei ole olemassa. Hyvinvoinnin heikentämät ja median/yliopistojen mädättämät ja pallittomat pehmopojat vinkuu integraation syventämisen puolesta ja kaiken muun sellaisien puolesta, jota he itse ovat kyvyttömiä vastustamaan, koska munattomuus. Rajat auki ihanuuteen, ilmastonmuutokseen, globalisaatioon ja kaikkeen muuhun höpö-höpö ideologioihin uskovat sellaiset ihmiset, jotka oman kyvyttömyytensä tähden piiloutuvat valtavirran taakse, oli se kuinka hullua tahansa. Vasemmistolaiset ovat tässä erittäin aktiivisia.

 2. Eihän EU valvo ulkorajojaan. Ainakaan EU:n rajavalvontavirastolla ei ole kuin byrokraatteja, joista suurin osa istunee Varsovassa. Rajavalvonta on jäsenvaltioiden tehtävä. Ulkorajojen valvontaa EU ei voi estää.

 3. Pohjoismaiden neuvoston yhteydessä pidetyssä puhemies konfrenssissa Matti Vanhanen (kesk.) puhui tästä aiheesta. Rajaesteiden poistaminen on yhtä tärkeää, kuin ehkäistä uusien rajaesteiden syntyminen. Rajavalvonta on ainoa konsti estää Ruotsissa rehottavan rikollisuuden leviäminen Suomeen. Uusin esimerkki rikollisuuden kehityksestä Ruotsista on Tukholman päärautatieaseman vallanneet maajanmuuttaja jengit.

Comments are closed.