Koti Artikkelit Arki Etsitkö vapautta?

Etsitkö vapautta?

5

Etsitkovapautta_AK

…Puhua maamme epäkohdista ja petollisista poliitikoista vailla viranomaisten häirintää?

Suomessa on tälläkin hetkellä käynnissä useita rikostutkintoja poliittisista kirjoituksista, joissa yhteiskunnallisen kehityksen suunnan mielekkyys on kyseenalaistettu. Rikosnimikkeet kuten “kunnianloukkaus” ja “kiihottaminen kansanryhmää vastaan” ovat vain peiteilmauksia samalle pakkomonikulttuurisuuden ilmiölle: Suomalainen perintömme on kuolemassa ja kaikkien on hyväksyttävä se ilman vastalauseita. Eliittiä vastustavat soraäänet vaiennetaan vaikka pakolla.

…Yrittää ja hankkia oma elanto itsenäisesti sekä tehdä töitä vailla alituista epävarmuutta tulevaisuudesta?

Suomi on maa, jossa kaksi suurta kauppaketjua murjovat pienyrittäjiä kovalla kädellä. Paikallistalouden ja -tuotannon kulttuuri on olematonta. Työpaikat katoavat ulkomaille ja yritysjohtajat sättivät oikeuksiaan puolustavia palkansaajia ahneudesta samalla, kun nostavat itse jättibonuksia. Valtio vähentää työpaikkoja, mutta rahoittaa jättiyhtiöitä ja estää nuorten pääsyn työelämään. Kuin suolana haavoihin asumisen ja syömisen kustannukset nousevat koko ajan. Ilman toimeentuloa ja uskoa tulevaisuuteen ei ole vapauttakaan.

…Nauttia suomalaisesta kansallismaisemasta ja puhtaasta ympäristöstä sekä säästää ne myös jälkipolvien iloksi?

Suomen luontoa myydään pilkkahinnalla ulkomaisille kaivosyhtiöille. Rikkaudet revitään maaperästä, eikä lopulta jää jäljelle sen koommin töitä kuin elinvoimaista ympäristöäkään. Suomen valtio on rahoittanut avokätisesti Talvivaaran myrkyllistä ympäristönraiskaushanketta, eivätkä päättäjät ole tahtoneet myöntää epäonnistumisiaan. Kulutuskulttuuri, korruptio ja kunnioituksen puute ympäristöä kohtaan pääsevät kirkkaasti yhteiskuntamme syntilistan kärkikymmenikköön.

…Edustaa suomalaisuutta, omaa kulttuuria ja verenperimää sekä kasvattaa lapsesi suomalaisessa ympäristössä?

Suomeen tuli viime vuonna ennätysmäärä maahanmuuttajia. Suomalaisen kasvuympäristö aina päiväkodista ja koulusta lähtien on läpeensä epäsuomalainen. Valkoisen suomalaisuuden on korvannut amerikkalaislähtöinen monikulttuurinen sekasoppa. Meillä ei ole enää kansallisia ominaispiirteitä, vaan Helsingin kadut muistuttavat yhä enemmän Tukholman, Berliinin, Pariisin ja New Yorkin sulatusuuneja. Kun kansat ja kulttuurit sekoittuvat, kuolevat alkuperäiskulttuurit.

…Omistaa aseita, harrastaa metsästystä, ampumaurheilua, reserviläistoimintaa ja kamppailulajeja poliittiseen kantaasi katsomatta?

Monikulttuurisuuden kannattamisesta on tullut Suomessa niin tukahduttava poliittinen normi, että ilmiön vastustajat pyritään alistamaan niin henkisesti kuin fyysisesti. Samalla, kun maanpuolustusjärjestöt valittavat jäsenkadosta, nuoret kansallismieliset eivät läpäise poliittisesti värittyneitä turvaselvityksiä, vaikka juuri he olisivat motivoituneimpia alan harrastajia. Kuten Keski-Euroopassa on ollut jo vuosia, myös Suomessa kansallismieliset suljetaan yhä useammin kamppailuseurojen ulkopuolelle ja heidän aselupansa perutaan ilman rikostuomioitakin. Päättäjien tavoitteena on arvatenkin hampaaton ja kritiikitön kansa.

…Liikkua Suomen kaduilla vapaasti kellonaikaan katsomatta ja suoda lapsillesi saman ilon?

Suomessa raiskauslainsäädäntö on yleinen vitsi, ja talousrikolliset saavat moninkertaisia tuomioita esimerkiksi pedofiileihin verrattuna. Jälkimmäiset pääsevät usein ehdollisilla. Omankädenoikeus on maassamme suurempi rikos kuin lasten hyväksikäyttö, ja niin lehdistö kuin tuomioistuin käsittelevät maamme alhaisimpia rikollisia silkkihansikkain. Maahanmuuton myötä seksuaalirikollisuus on Suomessa lisääntynyt huomattavasti, mikä rajoittaa oleellisesti etenkin naisten ja lasten vapautta liikkua julkisilla paikoilla.

…Elää rauhassa ilman ulkomaalaisten tiedustelupalveluiden, poliittisesti motivoituneiden suomalaisviranomaisten ja suuryritysten jatkuvaa valvontaa?

NSA:n, Googlen ja vastaavien ulkomaisten virastojen ja ylikansallisten yhtiöiden tietoturvaloukkaukset ovat vain jäävuoren huippu. Suomessakin kuullaan alati uskaliaampia poliittisia puheenvuoroja kansalaisten valvonnan lisäämisen puolesta. Yhä lukuisammat turvakamerat, sosiaalisen median kulttuuri, poliisin salaiset rekisterit, viranomaisten verkkourkinta ja puheet yksityisautoihin kiinnitettävistä satelliittipaikantimista ovat viimeisiä nauloja kansalaisten yksityisyyden arkussa.

 
Jos vastasit kyllä, Suomella on vielä toivoa.

Liity vapaustaisteluun jo tänään, sillä maasi tulevaisuus on juuri sinun käsissäsi.

 

Suomen Vastarintaliike

5 KOMMENTIT

 1. Kevyesti Kansallisen Vastarinnan parhaita artikkeleita! Vastaa varmasti moneen avoimeen kysymykseen, joita ihmiset pohtivat liittyen kansalliseen taisteluun. Hienoa, että Vastarintaliike ottaa kantaa myös unohdettuihin pienyrittäjiin.

 2. Nykyaikana “vapaus” tarkoittaa mahdollisuutta valita Pepsin ja Coca-Colan tai Niinistön ja Haaviston väliltä. Valitsipa miten tahansa, vihollinen voittaa. Oikea vapaus on vallankumouksellista!

 3. Täällä yksi pienyrittäjä, joka maksaa “tajuttomia” veroja. Ja siinä sivussa yrittää palkata SUOMALAISIA nuoria töihin.
  Viimeisen vuoden aikana useampia.
  Nyt tarvittaisiin henkeä; suomalaiset nuoret töihin. Byrokratia minimiin.
  Ei ulkomaisille. Silloin rahat jää kotimaahan ja toivon mukaan seuraava hallitus ymmärtää tehdä työllistäviä päätöksiä.
  Mitä enemmän työllistät, sen enemmän pakolliset maksut alenee yms. Suomi tarvitsee osaajia ja yrittäjiä.
  Kun miettii omaa yrittäjäuraa nykyisessä taloustilanteessa, tulee mieleen kuva Mika Myllylästä sauvojen kanssa suossa. Isot jyrää ja muut vikisee…

 4. Hieno artikkeli! Tuli taas hieman parempi mieli kun joku pukee sanoiksi omat ajatukset. Toivoa on niin kauan kun jaksaa uskoa muutokseen.

 5. “ymmärtää tehdä työllistäviä päätöksiä”

  Kyllä näitä päätöksiä olisi tehty jo kauan aikaa sitten, jos oikeasti haluttaisiin. Mutta Suomenkin hallitusta ohjaa näkymätön käsi vapaamuuraripoliitikoiden kautta, joita juutalaispankkiirit ohjaavat. Jyrki Katainen puhelee kuin pikku lapsi uudesta maailmanjärjestyksestä. Tätä ihanaa kommunistista utopiaa kohti tässä ollaan koko ajan menossa. Liittovaltio on siinä vain yksi välietappi.

Comments are closed.