Koti Artikkelit Maailmankatsomus Etnofutur II -konferenssi Virossa

Etnofutur II -konferenssi Virossa

16

Viron itsenäisyyspäivän aattona 23. helmikuuta 2018 järjesti maan konservatiivisen kansanpuolueen nuorisojärjestö Sinine Äratus kansainvälisen Euroopan etnistä tulevaisuutta käsittelevän Etnofutur-konferenssin. Tapahtuma järjestettiin jo toista kertaa, ja Kansallisen Vastarinnan toimitus oli paikalla seuraamassa puheita.

Vaikka tapahtuman esiintyjälistaa oli jouduttu muuttamaan hieman alkuperäisestä, puhujiksi oli saatu henkilöitä Liettuasta, Skotlannista, Ukrainasta sekä Virosta. Suomesta puhujana oli paikalla Suomen Sisun Lapin-piiripäällikkö Tuukka Kuru.

Tapahtuma avattiin Kurun usealla tapaa tärkeällä “Rules of Nature” -puheella, jossa hän käsitteli rodullista etnisyyttä, selviytymistä sekä nykytilannetta etnisen identiteetin sekä poliittisten tahtojen näkökulmista. Puheessaan hän nosti esiin individualismin sekä dekadentit ja aikaa hukkaavat nyky-yhteiskunnan lieveilmiöt, joita varsinkin uusliberaalit ja vasemmisto tuputtavat meille ja joiden vuoksi menetämme kosketuksen tähän hetkeen ja olemassaoloomme.

Ne demografiset muutokset, jotka Kuru puheessaan mainitsi, ovat päivänselviä useissa paikoissa muualla Euroopassa, kuten esimerkiksi Lontoossa, jossa valkoihoiset eivät ole pelkästään rodullinen vähemmistö vaan myös syrjäytettyinä valta-asemistaan. Tästä tuleekin mieleen kysymys, miksi zombimainen “demokratiasta” messuaminen on saanut vauhtia aivan viime vuosina uusliberaalien ja vasemmiston puolesta. Mikäpä muukaan kuin nykydemokratia ja väestönvaihto yhdistettyinä tulisi johtamaan yhtä nopeaan eurooppalaisten kansojen henkiseen ja rodulliseen tuhoon?

Kuru listasi puheessaan viisi luonnollista lakia, joiden laiminlyönnistä mikä tahansa yhteiskunta romahtaa ja katoaa: rodullisen koheesion laki, laki elintilasta tai reviiristä, johtajuuden laki, hierarkian laki sekä äitiyden laki. Koska rikomme näitä lakeja vastaan ihmisinä yhteisöissämme ja koska meillä on kaikenlaisia triviaaleja viihdykkeitä, menetämme voimamme kansana. Vaikka olisimme täysin kykeneväisiä torjumaan meitä kohtaavan invaasion, emme tee sitä.

Näistä viidestä laista on aikaisemmin puhunut amerikkalainen kansallissosialisti George Lincoln Rockwell, jonka ajattelusta Kuru kirjoitti hiljattain artikkelin. Kuru myös varoitti kansallismielisiä kompromisseista ja leimautumisen pelosta: vaikka tietyt poliittiset tahot ensin esiintyvät maahanmuuttoa vastustavina, ajan mittaan nämä liberalisoituvat niin kutsutuiksi maltillisiksi maahanmuuttovastaisiksi puolueiksi ja korvaavat etnisen, rodullisen identiteetin pelkällä kulttuurilla, vaikka on päivänselvää, ettei pelkkä kulttuuri tee kansaa.

Tuukka Kuru.

Kurun mukaan kaiken kansallismielisen aktivismin päämääränä tulisikin olla olemassaolomme turvaaminen. Tätä varten meidän tulisi ensin tunnustaa keitä olemme, rodullisesti ja etnisesti, löytääksemme vahvuutemme siitä.

Kurun tapahtuman avauspuheen jälkeen vuoroon pääsivät tapahtuman muut puhujat. Näin suomalaisesta näkökulmasta positiivista oli Viron paljon vapaampi keskusteluilmapiiri. Kurun puhe on luettavissa kokonaisuudessa suomeksi täällä: https://mvlehti.net/2018/02/24/tuukka-kurun-puhe-etnofutur-ii-konferenssissa-tallinnassa-23-02-2018/

Julkaisemme myöhemmin tapahtumassa myös puhuneen ukrainalaisen National Corps -aktivistin Olena Semenyakan haastattelun. Artikkeli tulee olemaan jatkoa Kansallisessa Vastarinnassa pitkin alkuvuotta käsitellylle Ukrainan monisyisen kriisin teemalle.
 

V. K.

16 KOMMENTIT

 1. Kiitos mielenkiintoisesta tapahtumaraportista! Kurulta loistava puhe.

  Mukava huomata, että Suomen kansallismielisessä liikkeessä vaikuttaa olevan jonkinlainen sukupolvenvaihdos käynnissä – vanhat eltaantuneet sionistit ja kapitalistit siirtyvät syrjään ja tilalle tulee entistä avoimempi puhe muun muassa rotu- ja juutalaiskysymyksistä.

 2. Tuukka Kuru on kyllä ottanut positiivisia ideologisia harppauksia viimeaikoina. Yleensä en jaksa näitä nettiskriimejä katsella, mutta Monokulttuuria katselee mielellään, koska on asiallinen ja ideologisempi kuin kilpailijansa.

 3. Kiitokset Tuukalle asian ytimeen menemisestä. Tarvitsemme uuden yhteiskuntajärjestyksen, joka kunnioittaa luonnonlakeja. Ja kuten Vera Oredsson sanoi, “jos valkoinen rotu tuhoutuu rodun sekoituksella, sitä emme pysty enää koskaan korjaamaan”.

  • Eiköhän Kansallisen Vastarinnan artikkeli ihan syystä keskittynyt vain Kurun puheeseen. Tuolla tapahtumassa oli tosiaan monenlaista hiihtäjää, mutta oli hyvä, että ainakin yksi tyyppi puhui 100% asiaa.

  • Daniel Friberg ei ollut puhumassa, vaikka näin oli alunperin suunniteltu.

 4. Positiivinen yllätys, tämä Kuru. Hän menee suoraan asioiden ytimeen eikä puhu asioiden vierestä.

  • On epäkohteliasta kommentoida toisen ihmisen nimellä. Sinä et varmana ole Matti Simola.

   • Sarastus on melko vahvasti sionistien pyörittämä, joten puhujien nimilista ei ketään valveutunutta edes yllätä. MUTTA.. Know your enemy. Ajattelin silti “tälläytyä” smart casuaalisti ja mennä antamaan aidon soraäänen, tuohon näennäiskansallismieliseen kirjatoukkalaumaan 😀

 5. [Olen antisionistiksi tekeytyvä äärivasemmistolainen trolli.]

  • Tiedetään. Monet hyvät hörönaurut. Siitä kannattaakin olla ylpeä että on saanut huumorintajuttomat ja tylsämieliset massamurhaajat nauramaan.

  • Onko Matti käynyt repimässä pari tarraa??? Uhkaava tilanne..koko liikkeen olemassaolo on ihan vaalalaudaööa

  • Ootpa kova jätkä kun käytät toisen ihmisen nimeä trollaukseen. Kaltaisillasi internet-sotureilla ei ole eikä tule olemaan sananvaltaa yhtään mihinkään kansallismielisen liikkeen toimintaan liittyvään.

Comments are closed.