Koti Artikkelit Kansanmurha Eteläafrikkalaiset suvaitsevaiset kutsuivat pakolaiset maatilalleen – joutuivat itse pakenemaan

Eteläafrikkalaiset suvaitsevaiset kutsuivat pakolaiset maatilalleen – joutuivat itse pakenemaan

4

UK_EA_tila

Kaksi hyväuskoista valkoihoista tarjosi turvapaikan yli sadalle muista Afrikan maista lähtöisin oleville tunkeutujille, jotka pakenivat “muukalaisvihaa”. Maahantunkeutujat ottivat käytännössä tilan haltuunsa ja ajoivat omistajat pois. Pariskunnan mukaan he uhkasivat heitä murhalla.

Maatilan haltuunottajat puolestaan syyttävät pariskuntaa siitä, etteivät he ole auttaneet heitä palaamaan kotimaihinsa tai sijoittumaan johonkin muuhun maahan.

Tilan omistajat joutuivat lähtemään tilalta joulukuun puolivälissä kymmenen lapsensa kanssa. Pelkona oli, että tulijat käyvät heidän kimppuunsa tai käyttävät heitä “neuvotteluvälineinä”. Lähtöpäivän yönä tunkeutujat olivat yrittäneet tulla pariskunnan kotiin ja uhkasivat tappaa perheenisä Andrew Wartnabyn.

Wartnabyn perhe oli ottanut tilalleen 139 henkilöä maista kuten Burundi ja Kongo. Joukossa oli myös lapsia. Ulkomaalaiset oli pidätetty sen jälkeen, kun he pakenivat “muukalaisvihaa” omista maistaan Etelä-Afrikkaan ja sijoittuivat puistoon asumaan. Wartnabyn perhe tarjosi heille teltta-asumista, ruokki heidät ja tarjosi jopa terveydenhuollon.

Kaksi kuukautta sitten tulijoiden kesken syntyi valtariitaa ja he jakaantuivat kahteen ryhmään. Tämän jälkeen toinen ryhmä kääntyi Wartnabyn perhettä vastaan.

Lähtöä edeltävänä yönä ryhmä rikkoi perheen talon ikkunoita ja ovia ja huusi pihalta tappouhkauksia. He myös polttivat yhden majoitusteltoista.

“Kun majoitimme heidät kerroimme, että yritämme auttaa ja niin olemme tehneetkin. Heidän mielestään aikaa on kulunut liikaa ja olemme pettäneet heidät. Pyysin heitä poistumaan tilalta, mutta he kieltäytyivät. Rehellisesti sanottuna en tiedä, mitä nyt tapahtuu. Tiedän vain, etten halua tulla murhatuksi”, kertoi perheen isä Andrew.

Tunkeutujien paikalla ollessa tila on myös mennyt huonoon kuntoon.

Lähde: MV-lehti

4 KOMMENTIT

  1. Tämä ihan sama asia on tapahtumassa tällä hetkellä Suomessa, mutta isommassa mittakaavassa. Ensin hyväuskoiset “suvaitsevaiset” ottavat pakolaisia maahan. Sitten pakolaiset alkavat horjuttamaan yhteiskuntarauhaa. Tämän seurauksena monet suomalaiset muuttavat pois koska eivät halua kasvattaa lapsiansa turvattomassa ympäristössä.

  2. Pitää näköjään oppia kantapään kautta ettei vihaista apinalaumaa kannata majoittaa omille maille. Tässäkin tapauksessa suvakkivanhempien tyhmyydestä kärsivät eniten heidän valkoiset lapsensa. Viranomaiset tyhjentäkööt tilukset loiseläjistä ja siirtäkööt ne maan rajojen ulkopuolelle. Lasku toimenpiteistä suvakkipariskunnalle. Vanha totuus on että neekerit on kieroja, ahneita, väkivaltaisia ja lisääntyvät hetkessä.

  3. Suvakkiuskovaisen 10-lapsisen perheen herätys todellisuuteen, eikö kaikki olekaan kivoja lampaita, joita voi paimentaa.

Comments are closed.