Koti Uutisia Eteläafrikkalaisen nyrkkeilijän murhaajat tuomittiin

Eteläafrikkalaisen nyrkkeilijän murhaajat tuomittiin

1

Tiistaina Etelä-Afrikassa käytiin oikeudenkäynti nyrkkeilijälegendan murhasta, joka tapahtui vuonna 2012. Syytetyt todettiin syyllisiksi.

Corrie Sanders.
Corrie Sanders.

Eteläafrikkalainen raskaansarjan nyrkkeilijä Corrie Sanders murhattiin ampumalla syyskuussa 2012. Sanders oli juhlimassa veljenpoikansa syntymäpäivää, kun kolme mustaa hyökkäsi ravintolaan ryöstöaikeissa.

Ryöstäjät ampuivat 46-vuotiasta Sandersia, kun hän liikkui kohti tytärtään suojellakseen tätä. Zimbabwesta kotoisin olleet ryöstäjät vaativat juhlavieraita käymään lattialle makaamaan ja luovuttamaan kaikki arvotavarat heille. Seuraavana päivinä nyrkkeilijä kuoli vammoihinsa sairaalassa.

Sandersin murhaajat.
Sandersin murhaajat.

Tiistaina 21-vuotias Paida Fish, 28-vuotias Chris Moyo ja 29-vuotias Samuel Mabena todettiin syyllisiksi murhaan, törkeään ryöstöön sekä ampuma-aserikoksiin. Vaikka todistajat tunnistivat miehet ja vaikka heidän hallustaan löytyi runsaasti juhlista varastettua omaisuutta, he kiistivät teon. Fish oli jopa niin typerä, että hän oli kiinnittänyt Sandersin äidiltä varastamansa puhelimen sim-kortin omaan puhelimeensa.

Tuomiot julistettiin keskiviikkona ja kaikki kolme syytettyä saivat 30 vuotta vankeutta. He aikovat valittaa päätöksestä.

Lähteet: Boxing Scene, IOL News

1 KOMMENTTI

  1. Siinä on melkoiset tuomiot. Eipä sitä ryöstömurhaajia ole ennenkään helpolla päästetty. Vaan epäilen, että jos olisi ollut afrikkalainen tuomioistuin niin ei olisi näitä herroja enää.

Comments are closed.