Koti Uutisia Etelä-Kaliforniassa valtavia maastopaloja

Etelä-Kaliforniassa valtavia maastopaloja

1

Etelä-Kaliforniassa on riehunut useiden päivien ajan valtavia maastopaloja. Eteläkalifornialainen San Diegon kaupunki on lähes kokonaan savun peitossa. Tuhannet ihmiset ovat joutuneet jättämään kotinsa, ja noin 11 000 asuntoa on määrätty evakuoitaviksi Carlsbadin kaupungissa.

Aluetta on piinannut vuodenaikaan nähden ennätysmäinen helle; lämpöä on paikoitellen mitattu jopa 38 astetta. Maastopalot ovat yleensä tavallisia kesäisin, mutta tänä vuonna ne ovat selvästi etuajassa.

Kuvia San Diegosta:

 

UK_San-Diego_maastopalot_1

UK_San-Diego_maastopalot_2

UK_San-Diego_maastopalot_3

UK_San-Diego_maastopalot_4

UK_San-Diego_maastopalot_5

UK_San-Diego_maastopalot_6

 

Lähteet: CNN, Daily Stormer (kuvat)

1 KOMMENTTI

  1. Tämä on aivan luonnollista kiertokulkua. Jos luonto ei pääse palamaan tietyin väliajoin, niin useamman vuoden kuluttua palo on sitten suurempi. Tämän oppivat siirtolaiset Australain kohdalla jo kauan aikaa sitten. Joka vuosi pitää palaa tietty osa, ettei tule suurpaloja. Onkohan siitä seitsemän vuotta kun San Diegossa paloi edellisen kerran. Aika oli taas.

    Toinen asia on tuo savu. Kun ilmakehään tulee savua, se estää auringon valon läpäisyä. Ja sen johdosta ilma viilenee. Maapallossa on sen verran suuria takaisinkytkentöjä ettei ihminen niille oikein mitään voi. Joten, antaa luonnon elää omaa elämäänsä ja eletään me luonnon ehdoilla, sen mukana.

Comments are closed.