Koti Uutisia Sionismi Etelä-Dakotan kuvernööri pakottaa valtiolliset tahot olemaan tekemättä yhteistyötä Israelia boikotoivien yritysten kanssa

Etelä-Dakotan kuvernööri pakottaa valtiolliset tahot olemaan tekemättä yhteistyötä Israelia boikotoivien yritysten kanssa

4
Kuvernööri Noem allekirjoittamassa kyseistä määräystä.

Etelä-Dakotan kuvernööri Kristi Noem allekirjoitti vastikään määräyksen, joka kieltää valtiollisia tahoja tekemästä kauppaa yritysten kanssa, jotka boikotoivat Israelia. Tämä tarkoittaa sitä että kauppiaat, jotka haluavat tehdä sopimuksia Etelä-Dakotan agentuurien, viranomaisten, komissioiden, departementtien tai instituutioiden kanssa eivät saa ottaa osaa Israel-boikotteihin. Määräys koskee yrityksiä ja alihankkijoita joilla on yli 5 työntekijää ja yli 100 000 dollarin myyntisopimuksia.

“Israel on yksi kansamme läheisimmistä liittolaisista ja heidän menestyksensä on erittäin tärkeää Amerikan kansallisen turvallisuuden kannalta.Tänään me vahvistamme, että Etelä Dakota seisoo Israelin rinnalla ja tekee ainoastaan sopimuksia yritysten kanssa, jotka tunnustavat reilun kilpailun. Osavaltiomme ei tule suvaitsemaan minkäänlaista syrjintää perustuen rotuun tai uskontoon”, sionisti Noem oli julistanut määräyksen allekirjoitustilaisuudessa.

Lähde: Jewish News Syndicate

4 KOMMENTIT

  1. Onneksi juutalaiset eivät harrasta syrjintää perustuen rotuun ja uskontoon. 🙂 Palestiinalaisten murhaamisesta ja sortamisesta sekä Israelin ja USA:n harjoittamasta imperialismista ja sodista Lähi-idässä ei saa puhua, koska sehän on antisemitismiä!

  2. Israelista tulee parhaat mandariinit: Orri.

    Nadocrott on hyvä myös. Tulee mistä tulee.

  3. “Israel on yksi kansamme läheisimmistä liittolaisista ja heidän menestyksensä on erittäin tärkeää Amerikan kansallisen turvallisuuden kannalta.” Ai millä perusteella? Aaah nii joo, saattaa esim. pilvenpiirtäjiin osua lentokoneita, jos alkaa jutkujen varpaille astumaan… tulee kyllä niin koukkunokkatekstiä Noemin suusta, ettei pahemmasta väliä. Vain juutalaisten ja Israelin kohdalla näin korruptoituneita päätöksiä voi ikimaailmassa tehdä julkisesti. Sitten ihmetellään miksi “antisemitismi” on koko ajan lisääntymässä länsimaissa… Oy Vey!

Comments are closed.