Koti Uutisia Ulkomaat Etelä-Afrikkalainen poliitikko: ”Valkoisten tulee palvella mustia”

Etelä-Afrikkalainen poliitikko: ”Valkoisten tulee palvella mustia”

7
Julius Malema

Jo maailmalla vihastaan valkoista väestöä kohtaan tunnettu Etelä-Afrikkalainen poliitikko Julius Malema piti äskettäin puheen EFF-puolueelleen. Puheessaan hän jälleen kerran uhosi ja uhkaili maan valkoista kansaa. Hän muun muassa kertoi, että valkoisten tehtävä on palvella maan mustia.

– En tahdo että mustat tekevät töitä valkoisille. […] Valkoisten tulisi tehdä töitä teille. Se on sitä todellista vapautta, Malema kertoi puheessaan.

Puheessaan hän myös sanoi, että valkoiset eivät tule jättämään maata, sillä ”laivat” eivät ole heitä odottamassa. Hänen mukaansa mustien tulee omistaa kaikki maat, pankit ja kaivokset, jotta ”musta lapsi voidaan vapauttaa”.

Puheen päätteeksi hän kertoi, että hän ja hänen kannattajansa ovat valmiita taistelemaan niitä valkoisia vastaan, jotka puolustavat oikeuksiaan.

Lähde: Nordfront

7 KOMMENTIT

  1. Apinalla on apinan puheet. Siksipä suositteleisin keskittymistä pelkästään banaaneihin.

    • Itse miettisin kaksi tai kolmekin kertaa ennenkuin menisin taistelemaan etelä-afrikkaan vaikkakin hyvän asian puolesta. Jos jää kiinni näille neekereille niin se on menoa sitten. Karuja videoita on netti täynnä mitä tuollapäin maailmaa neekerit tekee toisilleen ja valkoisille.

      • Juu. Siellä on aika vähän Geneven sotavankisopimuksen lukeneita, mutta sitäkin enemmän matalan värähtelytaajuuden wannaberamboja. Kannattaa säästää se viimeinen patruuna.

Comments are closed.