Koti Uutisia Etelä-Afrikassa valkoisten murhasarja jouluna

Etelä-Afrikassa valkoisten murhasarja jouluna

1

On raportoitu, että joka 17. tunti viiden viime vuoden ajan valkoinen eteläafrikkalainen on tullut joko mustan murhaamaksi tai pahoinpitelemäksi omassa kodissaan.

Viime vuoden jouluna joukko mustia tunkeutui 57-vuotiaan Helen Lotterin ja tämän 76-vuotiaan äidin Alice Lotterin kotiin raiskaten ja murhaten naiset. Perheenjäsenet löysivät Lotterien ruumiit. Nuoremmalta oli hakattu hampaat irti, koko keho oli mustelmien ja viiltohaavojen peitossa ja sukuelimet oli silvottu kaljapullolla. Alice Lotterin kurkku oli viilletty auki ja seinälle oli kirjoitettu tämän verellä “Tappakaa buurit”. Naisia oli kidutettu tunteja ennen kuolemaa, ja poliisit epäilivät, että osia heidän sisäelimistään oli myyty talismaaneja varten, koska elimiä havaittiin puuttuvan.

Tämän vuoden joulunaika ei ollut yhtään rauhallisempi “sateenkaarivaltion” vainotuille valkoisille. Alle on poimittu vain osa valkoisiin kohdistetuista raakuuksista:

 • Bojanalassa Britsissä kaksi valkoista joutui mustien veitsihyökkäyksen kohteeksi. Toinen valkoinen haavoittui vakavasti käteen ja toiselta leikattiin sormet kokonaan irti. Poliisi on ilmoittanut pidättäneensä viisi epäiltyä.
 • Viiden mustan oli määrä ilmaantua 28. joulukuuta Britsin oikeuteen syytettyinä murhan yrityksestä ja ryöstöstä. Heidät pidätettiin viisi päivää aiemmin, kun he yrittivät tunkeutua valkoisen henkilön taloon Rooikoppiesissa lähellä Britsiä. Mustat ampuivat talon omistanutta miestä, mutta näiden huonoksi onneksi mies ampui takaisin ja onnistui surmaamaan yhden tunkeutujista. Mies vietiin sairaalahoitoon ja hän selvisi luodista.
 • Grobbelaarin perhe joutui farmihyökkäyksen kohteeksi joulukuun 25. päivä. Joukko mustia tunkeutui Frisgewaagdin farmille pahoinpidellen tilan omistaneen Thys Grobbelaarin, joka sai vakavia päävammoja. Tämän jälkeen mustat tunkeutuivat taloon, pahoinpitelivät tämän vaimon Karinin ja ampuivat pariskunnan lasta ja lastenlasta päähän ja rintaan. Pariskunnan tila on vakava, mutta vakaa.
 • Joulukuun 23. päivä joukko mustia tunkeutui farmille Centurionin ulkopuolella. He ampuivat perheen isän ja pakenivat perheen omaisuuden kanssa. Tekijöitä etsitään.
 • Joulukuun 24. päivä Klerksdorpissa murhattiin 76-vuotias Booklet Meyer. Tämän ystävät löysivät hänet maasta “makaavassa asennossa” ja soittivat heti poliisille. Poliisin mukaan Meyer oli surmattu terävällä esineellä. Hänen talonsa oli veren peitossa ja kassakaappi oli tyhjennetty.
 • Usein farmihyökkäyksissä mustat myös ryöstävät talon, mutta herra ja rouva Keiserin tapauksessa tekijät pahoinpitelivät ja kidnappasivat perheen silkasta sadismin ilosta. Joulupäivänä Wolhuterskopin farmilla kaksi aseistautunutta mustaa pahoinpiteli pariskunnan ja pakotti tämän autoon. He kuitenkin onnistuivat pakenemaan liikkuvasta autosta ja heidät vietiin sairaalahoitoon. Epäillyt ovat toistaiseksi tavoittamattomissa.
 • Kahdeksan aseistautunutta mustaa hyökkäsi herra Hewettin farmille Boesmansfonteinissa Malmsburyssä joulukuun 26. päivä. Mies onnistui kuitenkin painamaan hälytintä ja kutsumaan apua. Christo Smith yksityisestä turvatiimistä ehti ensimmäisenä paikalle ja jahtasi paenneita tunkeutujia. Mustat taklasivat Smithin, riistivät häneltä aseen ja aikoivat teloittaa hänet, mutta tässä vaiheessa poliisi tuli paikalle ja pidätti mustat. Smith ja Hewett haavoittuivat ja traumatisoituivat hyökkäyksestä, mutta selvisivät.

Lähteet: SouthAfricaToday.net (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7), CensorBugbear.org

1 KOMMENTTI

 1. Todella murheellista luettavaa. Mutta valistuneet ihmiset ovat tienneet Etelä-Afrikan todellisen tilanteen jo aikaa sitten. Kansainvälinen yhteisö YK:ta myöten ovat sulkeneet aktiivisesti silmänsä valkoisten kansanmurhasta, joka on käynnissä. Riippumattomat ihmisoikeusjärjestöt ovat jo luokitelleet aikaa sitten Etelä-Afrikan valkoiseen väestöön kohdistuvat murhat ja raa’at rikokset “Kansanmurhaksi”, joka täyttää kaikki tuon nimikkeen “saavuttamiseksi” tarvittavat tunnusmerkit!
  Punavihreät kulttuurimarxismissa ja juutalaisten käsissä olevat tiedotusvälineet eivät halua kertoa halaistua sanaakaan “monikulttuurisen onnelan” todellisesta tilanteesta vallankin kun maata “johtavat” mustat ja hallitsevassa yksipuoluejärjestelmässä hallitsee ANC, tuo Mandelan kommunistinen/juutalaisvasemmistolainen ideologia. Eli nykyisen kaltaisella Etelä-Afrikalla on kaikki ne tarvittat “suojakertoimet”, joita vain nyky maailmassa voi vain omistaa.
  Olen jo muissa yhteyksissä tuonut esille sen, että jos niitä todellisia pakolaisia ja apua tarvitsevia ihmisiä haluttaisiin auttaa. Silloin olisi otettava vastaan Etelä-Afrikan valkoista väestöä Suomeen. Olen paljon motivoituneempi toimimaan heidän hyväkseen tietäen sen tosiseikan, että vähänkin jaloille päästessään uudessa kotimaassaan he osallistuvat ja työllistyvät (työkykyiset) sellaisella %-peitolla, että se lähentelee Josif Stalinin kannatuslukemia Neuvostoliitossa 1930-luvulla. Enkä tee eroa omista enkä buuri-vanhuksista ikänsä työtä tehneestä sukupolvesta. Ennen olen valmis typistämään omia etujani heidän vuokseen kuin neekeri -murhaajien tai puhumattakaan muslimi -pedoista.
  Valkoinen buuriväestö loi Etelä-Afrikan loiston ja kehitysken sekä korkeimman elintason Afrikan mantereella, joka koitui mustankin väestön hyödyksi niin voimallisesti, että mustillakin meni leveämmin kuin konsanaan nyt kun he itse ovat vallan päällä. Mutta kun se ei riitä pelkästään, että on “vallanpäällä”. Pitäsi osatakin jotain.

Comments are closed.