Koti Uutisia Etelä-Afrikan uusi presidentti tahtoo pakkolunastaa valkoisten omistamat maat

Etelä-Afrikan uusi presidentti tahtoo pakkolunastaa valkoisten omistamat maat

10

Etelä-Afrikan äskettäin virkaansa astunut presidentti Cyril Ramaphosa tahtoo ottaa valkoisten omistamat maat ja jakaa nämä tummien kansalaisten käytettäväksi. Hänen mielestään Etelä-Afrikan valtio voi näin taata sen, “että ne maat jotka Eurooppalaiset siirtolaiset aikoinaan ottivat palautuisivat maiden alkuperäisille omistajille”.

Ramaphosa väittää myös, että pakkolunastus voidaan toteuttaa ilman, että sillä olisi vaikutuksia Etelä-Afrikan talouteen. Väite onkin herättänyt hämmästystä, sillä taloudellinen katastrofi iski Zimbabween kun he yrittivät tehdä saman muutama vuosi sitten.

Lähde: Business Insider

10 KOMMENTIT

 1. Jaa jaa… Että sellainen aivopieru. Taitaa olla globalistien kätyri koska jo nyt tiedetään että jos valkoisten viljelmät joutuvat mustien käsiin niin vuoden sisällä koko maa kärsii nälänhätään. Mustilta kun ei viljely onnistu. Se ei ole onnistunut naapurivaltioissakaan joten miksi se onnistuisi Etelä-Afrikassa.

  Toisaalta, demokratia on toteutunut ja jos kansa on halunnut moisen tulevaisuuden niin mikäs siinä. Onneksi silloin ei valkoisella miehellä ole mitään velvollisuutta auttaa Etel-Afrikan kansaa. Kuten ei muidenkaan maiden kansoja joissa on tehty vastaavia päätöksiä.

 2. Suomikin tulisi palauttaa alkuperäisille, valkoisille omistajilleen.
  (Muuten – kun buurit asuttivat eteläisen Afrikan, bantuista koostuva musta enemmistö ei ollut vielä maahan TUNKEUTUNUT)

 3. Olin aikoinani kirjeenvaihdossa erään zimbabwelaisen neekerin kanssa. Hän sanoi, että Ian Smithin aikana kaikki oli paremmin ja hän ottaisi valkoiset takaisin johtoon koska vain.

 4. Valkoiset turvaan Eurooppaan E-A:sta, nääntykööt negridit nälkään jos haluavat.

 5. Hieno mies, kravatti ja kaikki. Löysäis sitä sen verran että pääsis vähän verta sinne kuulaan…

  Katsotaanpas mitä paikallinen suomalaisvahvistus sanoo asiasta. Todennäköisesti käyttää kerakkeita.

 6. Nyt olisi suvakeilla kerrankin tilaisuus ottaa oikeita pakolaisia vastaan afrikasta, vaan ei taida kelvata kun väärä on väri…?

 7. Jospa tästä vaikutinta joka puolelle. Suomesta neekerit, hiekkaneekerit, samurait, etelän hedelmät yms vittuun ja heidän omaisuutensa jaetaan kantasuomalaisille köyhille perheille. Amerikoista neekerit, eurooppalaiset yms vittuun ja intiaanit johtoon.

 8. Käytän joo kerakkeita. Ennen valtaan pääsyä tämä Ramaphosa vaikutti ihan täyspäiseltä, mutta liekö virtsa kiehahtanut kallossa vaiko puolueen painostusta, en tiedä. Joka tapauksessa, Robert Mugabe raunioitti Zimbabwen juurikin näin ja nyt sinne halutaan valkoiset viljelijät takaisin. Syystäkin.

  Asiasta on luonnollisesti keskusteltu puolin ja toisin ja yllätys, valtaosa mustista farmiduunareista on valmiita puolustamaan tilaa ja sen valkoista omistajaa aseellisesti. Ovat tietoisia, että työpaikka lähtee tai ainakin palkat putoaa ja ehdot menee perseelleen heti, kun joku batupate alkaa leikkiä pomoa. Ja paljon on näissä duunareissa SADFn Border War veteraaneja, jotka yhdessä valkoisten kanssa pysäyttivät kommari-invaasion. Siellä ei katsottu väriä vaan kykyä ja niiltä ajoilta on peräisin syvään juurtunut aseveliaate, kaveria ei jätetä.

  No, minulla ei sitä maata ole kovinkaan paljoa, sitä ei viljellä ja ilman raskasta kalustoa ei meitä saa sieltä pois, jos niikseen tulee. Jäi minulle ja naapurille eläke-etuna sen verta arsenaalia SADFsta lähdettyä, että hauskaa tulee, jos joku jotain yrittää. Die vlag op!

 9. Mä voin tulla kaveriksi täyttämään lippaita ja hakkaamaan päätäni Samilin lokasuojaan. Kai sulla tai Gospelilla sellanen on tallissa?

Comments are closed.