Koti Uutisia Rotu Etelä-Afrikan musta kansanedustaja: “En voi taata, ettemme tappaisi valkoisia tulevaisuudessa”

Etelä-Afrikan musta kansanedustaja: “En voi taata, ettemme tappaisi valkoisia tulevaisuudessa”

7
Etelä-Afrikan parlamentissa istuva Economic Freedom Fighters -puolueen musta johtaja Julius Malema uhkailee valkoisia jälleen kansanmurhalla. Apartheidin kaatumisen jälkeen maassa on murhattu jo kymmeniätuhansia valkoisia, mutta Malema tahtoo kiihdyttää tahtia.

– Emme ole vaatineet valkoisten ihmisten murhaamista. Ainakaan vielä. En voi kuitenkaan taata tulevaisuutta, Malema vihjaili TRT World Newsin haastattelussa.

Kun toimittaja totesi, että vihjaukset voi tulkita kiihottamiseksi kansanmurhaan, Malema kutsui kriitikkojaan “itkupilleiksi”. Musta johtaja totesi, että Etelä-Afrikan “massat” valmistautuvat “vallankumoukseen ja anarkiaan”.

Lue myös:

Etelä-Afrikka: apartheidin kaatuminen ja juutalaisten rooli
Tempaus Etelä-Afrikan suurlähetystöllä Helsingissä
Sarastus-lehti kirjoitti juutalaisten osuudesta Etelä-Afrikan tuhossa

7 KOMMENTIT

 1. Ja jokainen valkoisen murha vie mustia lähemmäs nälänhätää ja lähemmäs köyhyyttä. Samanlaista tyhmyyttä kuin se jos vuotavassa veneessä ilmoittaa että “nyt on viikonloppu, minä en äyskäröi viikonloppuisin”.

 2. Ja paikalliset valkoiset eivät taatusti voi taata, etteikö palaute olisi mallia “tulta täysilaidalta, tuol’ musta tallustaa”. Sieltä löytyy sen verta rojakkaa sakkia. Ja yllättävän iso osa mustista jotka tajuavat realiteettien päälle ja jotka ovat olleet esim. töissä valkoisilla farmeilla tai firmoissa, tulee konfliktissa pitämään valkoisten puolta.

  Että herra kansanedustajalta saattaa omat pöksyt revetä ennen kuin huomaakaan…

  • no joo, ei kauheesti ainakaan toteutunu toi visio Rhodesiassa. Neekerit vaan on tarpeeks tyhmiä, kustakseen ja paskoakseen siihen samaan kaivoon josta juovat

   • Tämähän se. Esimerkiksi Ameriikan laittomat maahantulijat haluavat itselleen kansalaisten oikeudet, tuoda oman perheen ja kaikki sukulaiset tänne sekä päättää politiikasta.

    Ei löydy vähäänkään kiitollisuutta, ennenkuin musta dominoi valkoista jokaisella osa-alueella.

    Onneksi näin ei tule kuitenkaan koskaan tapahtumaan.

   • Tunnen jossain määrin Etelä-Afrikkaa ja sikäläistä mentaliteettia. Maleman kaltaisilla ihomadoilla on laaja kannatus kouluttamattoman kansanosan keskuudessa, mutta maasta löytyy nykyään suhteellisen runsas musta keskiluokka ja siellä ajatellaan asioista hieman eri tavalla.

    Jos tilanne eskaloituu avoimeksi aselliseksi yhteenotoksi, valkoisilla tulee olemaan puolellaan niin näitä talousasiosta tajuavia keskiluokkaisia kuin Border Warin mustia veteraaneja. SADFssa ja sen “alihankkijoilla” ei väri ratkaissut vaan kyvyt. Ja siellä pitivät yhtä rotuun katsomatta.

 3. En mielelläni nouki nimiä, mutta tämä Julius Malema on henkilö, jonka toivoisi joutuvan pahaan, hyvin pahaan onnettomuuteen – ja mielellään vielä tänään.

 4. Laajassa mitassa kansanmurha jää kyllä haaveeksi. Alkuvaiheessa nuo ehkä 100- 200 tuhatta valkoista ehtivät murhaamaan. Lähinnä aseetonta valkoista väkeä. Siellä on vähintään puolimiljoonaa erittäin hyvin aseistettua valkoista. Miljoonia neekereitä tullaan tappamaan ja valkoiset ottavat haltuun vähintään kolmanneksen E- Afrikan alueesta. Neekereille jäävä alue taantuu muutamassa vuodessa kivikauteen ja nälänhätään.

Comments are closed.