Koti Uutisia Kotimaa Espoossa paljastui laajamittaista lapsiin kohdistunutta hyväksikäyttöä

Espoossa paljastui laajamittaista lapsiin kohdistunutta hyväksikäyttöä

1

Poliisi on paljastanut laajan rikosvyyhdin Espoossa, jossa kolmekymmentävuotiasta espoolaismiestä epäillään sosiaalisessa mediassa tapahtuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Uhreja on kaiken kaikkiaan noin 40 alaikäistä lasta eri puolelta Suomea.

– Sosiaalinen media ei tunne kaupunkien maantieteellisiä rajoja tunne, eli uhrit ovat ihan ympäri Suomea, rikoskomisario Max Bock kertoo.

Epäillyn nuorimmat uhrit ovat olleet noin 10-vuotiaita ja kaikki uhrit ovat olleet tyttöjä.

– Nuorin lapsista on noin 10 vuotta ja vanhimmat ovat lähellä tuota suojaikärajaa.

Instagramia on käytetty tässä ehkä yleisimmin. Epäilty on käynyt uhrien kanssa seksuaalissävytteistä keskustelua, minkä lomassa on vaihdettu kuva ja videomateriaalia, Bock kertoo.

Bockin mukaan tutkinta he eivät ainakaan vielä ole löytäneet viitteitä siitä, että fyysistä kanssakäymistä tai kasvokkain tapaamista olisi tapahtunut. Voidaan siis toivoa, että jokainen uhri on selvinnyt ilman fyysistä kärsimystä.

– Pidän tässä kokonaisuudessa huolestuttavana sitä, että alaikäisiä uhreja on hyvin paljon, mutta kukaan ei ole kertonut asiasta esimerkiksi vanhemmilleen tai jollekin aikuiselle, joka olisi saattanut asian poliisin tietoon. Tähän asiaan pitää tulevaisuudessa panostaa, Back kertoo.

Poliisin tietoon tapahtunut tuli vasta, kun yksi uhri kertoi asiasta eteenpäin. Bock toteaa myös epäillyn toiminnan olleen systemaattista.

Lähde: Yle

1 KOMMENTTI

 1. Onko kyse samasta ilmiöstä kuin Oulussa? Groomauksen esityöstä, uhrien etsimisestä kauppatavaraksi? Valokuvat ja videot, niitähän tunnetusti tarvitaan jotta “asiakas”, vaikkapa joku Sanoma-konsernin johtoporsas pedofiili kuten ex-talousjohtaja Jan Träskelin?***

  Onko niin että tekijä etnisyyden paljastaminen ei olisi tukenut riskaajien massamaahantuojien väitettä “kyllähän suomalaisetkin”? Siksi ei kerrota tekijästä mitään?

  Onko tasa-arovaltuutetun ja muun “suvaitsevaiston” eli esimerkiksi islamilaista misogyniaa ja väkivaltaa rajattomasti suvaitsevien mielestä seuraavassa argumentissa pohdittavaa? Erään blogitekstin kommenteista:

  “Islamin harjoittaminen pitäisi poliittisena liikkeenä yksinkertaisesti kieltää siihen asti kunnes siitä on poistettu viha-ainekset ja fasistinen, poliittinen osio. Vastaavaa kieltoa ei kauan tarvitsisi odottaa, jos vaikka persut alkaisivat ase ja virsikirja kädessä vapauttamaan Kalevalan laulumaita.”

  vasarahammer.blogspot.com/2014/09/suomen-muslimit-ja-islamilainen-valtio.html

  *** mvlehti.net/2018/02/28/sanoma-median-pomo-jan-traskelin-tuomittiin-lapsipornosta-jo-vuonna-2009-1800-kuvaa-koneella/

  Aika paljon kuvia? Joukosta voi löytyä asiakkaalle mieluisa, ja sitten alkaa hyvävelikoneisto järjestämään huostaanottoa tai muuta toimenpidettä jotta peto saisi saaliinsa kovaan hintaan?

  PS. Suurten puolueiden edustajat haluavat kansattoman EU-armeijan toteuttamista. Miettikää tätä äänestäessänne “kansanedustajaa” Brysseliin EU-parlamenttivaaleissa.

Comments are closed.