Koti Uutisia Sionismi Espanjan poliisi pidättänyt kolme miestä “uusnatsinettisivun” ylläpitämisestä

Espanjan poliisi pidättänyt kolme miestä “uusnatsinettisivun” ylläpitämisestä

6

Lauantaina Espanjan poliisi pidätti kolme miestä, joiden epäillään olleen “yhden maailman vaikutusvaltaisimpien uusnatsisivujen” espanjankielisen osaston takana. Poliisin mukaan nettisivun ainoana tavoitteena on ollut levittää antisemitismiä, rasismia ja homofobiaa.

Espanjan poliisi toimi yhdessä Sveitsin poliisin ja Europolin kanssa. Verkkosivulla on yli 50 000 seuraajaa. Poliisi ei kuitenkaan kommentoi, mikä sivusto on kyseessä.

Lähde: Ilta-Sanomat

6 KOMMENTIT

 1. “Antisemitismin” keksi JUUTALAINEN Moritz Steinschneider. Juutalaiset eivät tosin ole seemiläisiä, mutta väliäkö sillä — ei anneta totuuden pilata hyvää tarinaa.

  “Rasismin” keksi juutalainen Lev Davidovich Bronstein, joka oli tärkeä hahmo (((Neuvostoliiton))) luomisessa, kun viimeiset Romanoffit tapettiin kellariinsa 1917 vallankaappauksessa. Muukalaisviha on luonnollinen vaisto ja kuuluu osana eloonjäämisviettiin. Kaikki luonnollinenhan ynnä terve on tietysti pahaa tässä sionistisessa helvetissä.

  Tiesittekö muuten että Saksan keisari, Englannin kunkku ja Venäjän Nikolai II olivat SERKUKSIA? Näin ne maailmansodat syntyvät.

  Homofobia? Siis onko siinä jotaan pahaa pitää friikkeinä 200-kertaisen HIV-potentiaalin omaavia pervertikkoja? Ennen noita pidettiin kummajaisina: miehiä mekoissa ja ties mitä kissanhännännostelijoita. Nyt juutalaisen dialektiikan mukaan nuo ilskottavat otukset ovat hienointa väkeä maan päällä. Ennen “hinttari”, “homo” ja vaikkapa “kyrvänimijä” olivat haukkumasanoja. Harvoin ketään heteroksi tai vaginaannaijaksi solvataan?

  • Vielä kun muistetaan, että “kulttuurin ja tieteen” kehdossa kreikassa, kaikki suuret nimet Archimedes & kumpp. puksutteli oppipoikia kakkoseen silloin kun ei keksinyt jotain ylevää lausuttavaa.
   Etrtä sellaista länsimaisen kylttyyrin synty on ollut.

 2. Minusta jotenkin tuntuu siltä, että kun kyseeseen tulevat muslimit. Espanjalais poliisien into kovin laantuu ja katseet harhailevat aina siellä missä ei “tapahdu” mitään.

Comments are closed.