Koti Uutisia Sionismi Espanjan pääministeri tapasi salaa juutalaislobbaaja George Sorosin

Espanjan pääministeri tapasi salaa juutalaislobbaaja George Sorosin

4

Espanjan pääministeri Pedro Sánchez tapasi avoimien rajojen politiikkaa lobanneen juutalaismiljardööri George Sorosin virka-asunnollaan Moncloan palatsissa. Puolitoista tuntia kestänyt tapaaminen oli tämän viikon keskiviikkona, eikä sen keskusteluista kerrottu julkisuuteen.

Sánchez haluaa yhdistynyttä EU:ta ja paluuta EU:n perustamisen ajan periaatteisiin. Soros sen sijaan on spekuloinut eteläisten EU-valtioiden hajoamisella, yrittänyt estää Brexitin ja hyökännyt Unkarin rajavalvonnan itsenäistymispyrkimyksiä vastaan.

Sorosin tiedetään myös rahoittaneen Katalonian itsenäistymistä yrittäen kenties horjuttaa Espanjaa, joka on Italian tavoin vaarassa suistua Unkarin ja Brexitin tielle. Kahden viikon päästä Soros tapaa uuden Katalonian johtajaksi valitun Quim Torran.

George Sorosin lukuisista lobbauksista voi lukea lisää Kansallisesta Vastarinnasta.

Lähde: Voice of Europe

4 KOMMENTIT

  1. Voisin vaikka lyödä vetoa että jatkossa Espanjaan rahdatut elintasopakolaiset saavat tulla maan kamaralle eikä laivoja käännytetä enää. Tai sitten Espanja ottaa käyttöönsä “elintasopaikoilais passin” jolla pääsee ihan tavallisella rahtilaivalla meren yli. Ja kulut maksetaan EU:n kassasta.

    • Onpa tyhmä kommentti, juuri kuin Espanja sanoi ettei halua yksin ottaa vastuuta kaikista rahdatuista.

  2. Sosialistit ja juutalaisglobalistit ne yhteen soppii. Jo Neuvostoliiton Lokakuun vallankumouksessa v.1917 oli mukana paljon juutalaisia pahimpana ja tunnetuimpana Josif Stalinin salamurhauttamama Lev Trotski, joka pyrki maailmanvallankumoukseen eikä tyytynyt vain Neuvostoliittoon. Vain suuren vihamiehensä Stalinin ansiosta tämä Trotskin hanke kuihtui kokoon Puolassa, johon tunkeutuvia joukkoja tuo juutalainen kasaari johti tarkoituksenaan edetä Saksaan ja aina Isoon-Britanniaan saakka internationalismin nimissä kuten toinen juutalainen Karl Marx (1818-1883) oli kaavaillut kirjassaan “Pääoma”.
    Eräs juutalaisen synoniimi on “Salaa”!

  3. Pääministeri tapasi siis kasvokkain “jumalan” kanssa. 🙂 Soroksen olisi aika päästä luojansa luo, eli syvimpään helvettiin.

Comments are closed.