Koti Uutisia Espanjan johtava rabbi: “Eurooppa on menetetty – juutalaiset, muuttakaa Israeliin”

Espanjan johtava rabbi: “Eurooppa on menetetty – juutalaiset, muuttakaa Israeliin”

3

Espanjan johtava rabbi Meir Bar-Hen kehotti vastikään kaikkia juutalaisia muuttamaan Israeliin. Tätä ennen hän sanoi Euroopan olevan menetetty islamistiuhan vuoksi. Bar-Hen antoi lausuntonsa julkisuuteen viime torstaisen Barcelonan terroriteon jälkeen, jossa 14 ihmistä kuoli ja yli sata haavoittui rotumuukalaisten ajettua jalankulkijoiden yli rantakadulla.

Eurooppa on viime vuosien ajan ollut säännöllisin väliajoin terroristien maalitauluna, ja Bar-Henin mukaan juutalaisten tulisi muuttaa Israeliin terroria pakoon. Haastattelussa juutalaiselle uutistoimisto JTA:lle hän kommentoi seuraavaa:

“Puhun nyt seurakunnalleni: Älkää ajatelko niin, että olemme täällä ikuisesti. Ostakaa asunto Israelista, Eurooppa on menetetty. Älkää toistako algerian- tai venezuelanjuutalaisten virheitä; on parempi paeta aikaisin kuin liian myöhään.”

 

Lähteet: Nordfront.se, Daily Mail

3 KOMMENTIT

  1. Pakenemiseen koukkunokat ovatkin jo tottuneet. Rukoilkaamme, että toiveesi toteutuu ja kaikki maailman jutkut kerääntyy israeliin….helpompi toteuttaa se mistä ovat meuhkanneet jo 70 vuotta.

  2. Ja sitten kun hyvin moni juutalainen on Israelissa, niin soitetaan Iraniin, ja pyydetään heitä poistamaan Israel maailman kartalta!

  3. Hyvä, että ovat kaikki yhdessä läjässä sitten valmiina. Mutta ensin pitää puhdistaa pyramidin huippu putipuhtaaksi, ei tämä hulluus muuten lopu.

    Muslimien ja juutalaisten mentaliteetissa en ole huomannut yhtään mitään eroa. Muut kansat ja uskonnot ovat kummallekin heistä orjuuttamista tai tappamista varten, kuten uskonnollisissa kirjoissaan heitä profeetat ja kuninkaat opettavat ajattelemaan. Kumpikin leikkii ystävääsi. Älä ikinä usko, että he näkevät sinut kanssaan tasavertaisena.

Comments are closed.