Koti Uutisia Sionismi Espanjalaiskunta rikkoi välinsä Israeliin – Israel väittää syyksi juutalaisvastaista inkvisitiota

Espanjalaiskunta rikkoi välinsä Israeliin – Israel väittää syyksi juutalaisvastaista inkvisitiota

2

Espanjalainen Pamplonan kunta on katkaissut kaikki suhteensa roistovaltio Israeliin palestiinalaisiin kohdistuvan kansanmurhan vuoksi. Israelin mielestä suhteiden katkaisemisen syynä on kuitenkin juutalaisvastainen inkvisitio, joka oli olemassa Espanjassa 500 vuotta sitten. Väite on peräisin Israelin Madridin-suurlähetystöltä.

“Navarra 1498: juutalaiset heitetään ulos. Pamplona 2018: heitä kielletään tulemasta paikkakunnalle”, kirjoittaa Israelin Espanjan-suurlähettiläs. 19. kesäkuuta Pamplona julisti aloittavansa Israeliin kohdistuvan kauppasaarron, joka on johtanut Israelin ja Pamplonan välisten suhteiden jäätymiseen. Vuonna 1498 inkvisitio ajoi juutalaiset ulos nykyään Navarrana tunnetulta alueelta.

Inkvisitio oli juutalaisvastainen kampanja, joka sisälsi juutalaisten sekä joidenkin kristittyjen ja ei-kristittyjen vainoja, jotka katolinen kirkko ja Espanjan kuningashuone aloittivat vuonna 1492. Inkvisitio puhdisti joitakin tuon ajan juutalaisten tärkeimpiä keskittymiä. The Jerusalem Post kirjoittaa, että inkvisitioon viittaaminen nykypäivän poliittisessa keskustelussa koskien Israelin ja Espanjan välisiä suhteita on israelilaisdiplomaattien mukaan epätavallista.

Navarran parlamentti on päättänyt pitää Israelin-suhteensa jäissä, kunnes maa lopettaa rikollisen sortopolitiikkansa Palestiinan kansaa kohtaan. Lopullinen versio Pamplonan virallisesta suhtautumisesta Israeliin ei kuitenkaan mennyt niin pitkälle, kuten alun perin ehdotettiin: israelilaisten tuotteiden boikottiin, Israeliin sijoittamisen lopettamiseen sekä sanktioihin juutalaisvaltiota kohtaan. Lopputulema ei siis luultavasti tule johtamaan todellisiin seurauksiin Israelin kannalta. Pamplonan virallisilla nettisivuilla kuitenkin kirjoitetaan, että kunta tukee alueparlamentin viimekuista päätöstä, jonka mukaan “siviiliyhteiskunnalla on oikeus käyttää boikottia väkivallattomana työkaluna solidaarisuudenosoitukseksi Palestiinalle”.

Israelin suurlähettiläs kirjoittaa Twitterissä, että “Navarra oli viimeinen paikka Iberian niemimaalla heittämässä juutalaisia ulos alueeltaan ja Pamplona ensimmäinen kunta sanomassa juutalaisille, etteivät he ole tervetulleita”. Israelin ulkopoliittinen puhemies Emmanuel Nahshon puolestaan kirjoitti Twitter-tililleen: “Israelilaisten heittäminen ulos ja Pamplonan rasistisen boikotin tukeminen ovat vuoden 1498 tapahtumien toistoa vuonna 2018.”

ACOM, juutalaisten madridilainen lobbariryhmä, tuomitsee Pamplonan toimet antisemitisminä. Ryhmä on kuitenkin tyytyväinen siihen, että suora kehotus boikottiin jätettiin pois aloitteesta juridisten seuraamusten pelossa.Espanjan korkein tuomioistuin on todennut 16 vastaavaa kunnallisesti jo tunnustettua aloitetta Israelin boikotoimisesta pätemättömiksi. Seitsemän kuntaa on puolestaan hylännyt omat aloitteensa sen jälkeen kun ACOM on uhannut näitä kuntia seuraamuksilla. Voi todeta, että israelilaisdiplomaateilla tosiasiassa onkin perusteita vertauksilleen espanjalaisesta inkvisitiosta; useiden historioitsijoiden mukaan inkvisition päämääränä oli puhdistaa juutalaiset katolisesta kirkosta – tässä soluttautumistoiminnassaan juutalaiset ovat tänä päivänä menestyneet paremmin. Selvin esimerkki tästä on kiistanalaisen, “vapautusideologian” tunnustavan paavi Franciscuksen (Jorge Mario Bergoglio) valinta virkaansa. Paavi Franciscus on globalistisella vasemmistopolitiikallaan saanut aikaan suurta jakaantumista katolisen kirkon sisällä.

Anonyymi amatööritutkija julkaisi joitakin vuosia sitten listan 359 vahvistetusta tilanteesta, jolloin juutalaiset populaatiot on häädetty yhteensä 87 maasta ja kaupungista. Toukokuussa julkaistiin puolestaan pidempi lista 1 030 väitetystä tuollaisesta tapahtumasta. https://www.vastarinta.com/listaus-juuta…30-kertaa/ On kuitenkin jäänyt epäselväksi, kuinka paljon kyseisiä tilanteita kaiken kaikkiaan todellisuudessa on. Esau Today -nimisessä blogissa kirjoitetaan, että ihmisellä, joka tuomitaan kerran jostain rikoksesta, saattaa olla perusteita kutsua tätä salaliitoksi, vihaksi tai epäluuloksi itseään kohtaan. Muiden syy tai rasismi ovat kuitenkin tuskin todelliset perusteet sille, että tämä sama ihminen tuomitaan satoja kertoja maastakarkotukseen rikollisesta ja kumouksellisesta toiminnasta. Paikallinen yhteiskunta sekä viranomaiset vaikuttavat kuitenkin hiljalleen heränneen asiaan ja työskentelevän maailmasta harmonisemman tekevien poliittisten toimien eteen, aivan kuten inkvisitioita edeltävänä aikanakin.

Lähteet: Nordfront, JTA, Daily Stormer, Esau Today

2 KOMMENTIT

  1. Tämäpä oli hyvä katsaus inkvisitioon neutraalista ja jopa varovaisen ymmärtävästä ja perustelevasta kulmasta joka antaa perspektiiviä myös nykytilanteeseen. Usein kun juuri tuolla inkvisitio-kortilla hyökätään kristinuskoa tai institutionaalista kirkkoa vastaan. Toki ylilyöntejä ja väärinkäytöksiä on tapahtunut myös gojimeja kohtaan, mutta nekin ovat usein krypto-juutalaisten sukujen (Borgiat ja Medicit) piiristä tulleiden soluttaja paavien aloitteesta lähteneet.

  2. Jälleen yksi paikka, tällä kertaa maakunta, josta juutlaiset karkoitetaan.

Comments are closed.