Koti Uutisia Esittelyssä perhekotisurmasta epäilty mummonryöstäjä

Esittelyssä perhekotisurmasta epäilty mummonryöstäjä

5

Viime viikolla Muhoksella sijainneessa perhekodissa surmattiin eläkkeelle jäämässä ollut ohjaaja. Poliisi on pidättänyt kaksi 17-vuotiasta epäiltynä ohjaajan murhasta. Toinen heistä on aiemmin saanut tuomion 84-vuotiaan naisen ryöstämisestä.

Kristian Dostinov ja Lasse Haapea.
Kristian Dostinov ja Lasse Haapea.

Muhoksella murhattiin viikko sitten perhekoti Metsolan ohjaaja. Henkirikos tapahtui yhden epäillyn huoneessa. Perhekodissa asuneet 17-vuotiaat Kristian Dostinov ja Lasse Haapea vangittiin myöhemmin ohjaajan murhasta. Työntekijä teki viimeistä yövuoroaan ennen lomalle ja eläkkeelle jäämistään.

Filippiineiltä adoptoitu Lasse Haapea sai alkuvuodesta tuomion 84-vuotiaan naisen ryöstämisestä. Teko tapahtui tämän vuoden tammikuussa Mikkelissä. Haapea ryösti vanhan naisen keskellä päivää Mikkelin Tuomiokirkon ja seurakuntatalon välisellä kevyen liikenteen väylällä. Tuolloin poliisi pääsi epäillyn tekijän jäljille sekä oman tutkinnan että useiden yleisöltä saatujen vihjeiden avulla.

Haapea on tehnyt myös “musiikkia” käyttäen taiteilijanimeä “uusi musta broidi”. Hänen tuotantoaan voi kuunnella YouTubessa, mutta emme suosittele sitä. Alla on esillä yksi Haapean taidonnäyte:

 

 

Lähteet: MV-lehti, Länsi-Savo

5 KOMMENTIT

 1. Säälittävä pelle. Ilman hedelmättömien adoptiovanhempien kilven kiillotusta (villi-ihmisen raahaus Filippiinien viidakosta Suomeen) olisi uhri elossa.

  “Monikulttuurisuus on työtä tekevän, veroa maksavan kantasuomalaisen murhaamista väkivaltaisesti. Ei mulla muuta.”

  • Adoptiovanhemmat on kyllä hedelmällisiä ja saanu 2 biologista lasta 😀

   • Sen takia ne varmaan kyllästyivätkin tähän identiteetittömään tapaukseen ja lähettivät laitokseen murhaamaan vanhuksia.

 2. Tässä tapauksessa en osannut kuvitella että rikastajat olisivat olleet osallisena. Olin väärässä.

  • Omat epäilykseni heräsivät heti, kun mediassa poliisi ei suostunut kommentoimaan epäiltyjen taustaa.

Comments are closed.