Koti Uutisia Kotimaa Eronnut hallitus jatkaa normaalisti – Soini isännöi ulkoministerikokouksen

Eronnut hallitus jatkaa normaalisti – Soini isännöi ulkoministerikokouksen

2

Vaikka kansanpetturi Juha Sipilän hallitus erosikin hetki sitten tehtävistään, silti ulkoministeri Timo Soini isännöi ulkoministerikokouksen Helsingissä. Tapaaminen on tiistaina 19.3. ja kokoukseen osallistuu Suomen lisäksi Ruotsin, Saksan ja Tanskan ulkoministerit tai ulkoministeriön edustus.

Asialistalta löytyy ajankohtaiset EU-aiheet: Euroopan ja Yhdysvaltojen väliset suhteet. Yllättäen asialistalla on myös Kiina ja Venäjä. Ilmoituksessa ei ole tarkemmin avattu, mistä alueista on tarkoitus keskustella tarkemmin.

Vastaava kokous on aiemmin ollut vuonna 2016 Berliinissä.

Lähde: Valtioneuvosto

2 KOMMENTIT

 1. Toivotaan että muistaa asemansa, hän on vain virkamies virkamieshallituksessa, joten ei pysty hyväksymään tai allekirjoittamaan mitään papereita.
  Lain rikkominen ei ole kylläkään uutta maanpettureille, heidät normaalisti palkitaan kaikesta mikä koituu oman kansan edun heikentämiseksi, suurempi hillotolppa vain odottaa palkintona.

 2. Tämä vaikuttaa olevan sen jatkoa, miten Suomi asetettiin anarkistiseen tilaan jossa jopa ulkomaalaiset rikollsijoukkiot kuten NATO, Bilderberg ja CFR voivat häärätä verovarojemme kimpussa miten huvittaa. Ja kyllähän näitä huvittaa.

  Vuonna 2014 tapahtui sarja valtionrikoksia joista tulee mahdollisesti miljoonankin suomalaisen hengenmeno hinnaksi. Maamme koko pinta-ala on luovutettu NATO:n käyttään sodan “sattuessa”.

  “4.9.2014 Suomi allekirjoitti niin sanotun Naton isäntämaasopimuksen. Sopimus oli perustuslain, rikoslain 12. luvun sekä laissa olevien puolueettomuusmääräysten vastainen. Sopimuksen allekirjoitti lakien vastaisesti puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg, jolla ei ollut mitään laillisia oikeuksia tai valtuuksia minkäänlaisten valtiosopimusten tekemiseen missään tilanteessa.

  Paikalla olivat julkisuudessa olleiden tietojen mukaan myös presidentti Niinistö, joka on juristi, sekä puolustusministeri Carl Haglund. Sopimuksen hyväksyi lainvastaisesti eduskunnan ulko- ja turvallisuuspoliittinen valiokunta. Eduskunta siunasi perustuslain, rikoslain ja puolueettomuussäädösten vastaisen sopimuksen, eli rikkoi lakia.”

  https://vastavalkea.fi/2016/01/18/suomalaisen-jarjestaytyneen-rikollisuuden-raskain-sarja/

Comments are closed.