Koti Uutisia Eritrealaismies raiskasi nuoren tytön jalkapallokentän vaihtoaitiossa

Eritrealaismies raiskasi nuoren tytön jalkapallokentän vaihtoaitiossa

6
Oikealla raiskaaja Dawit Tesfealem Tesheye.

Viime kesäkuun 26. ja 27. päivän välisenä iltana ja yönä 14-vuotias tyttö vietti aikaa neljän samanikäisen ystävänsä, kahden tytön ja kahden pojan kanssa Gullmovallenin jalkapallokentän katsomossa ja vaihtoaitiossa Gullspångin kunnassa Keski-Ruotsissa. Nuorisojoukkio oli juonut tuntuvan määrän alkoholia, ja 14-vuotias oli tuossa vaiheessa iltaa jo hyvin humalassa. Hieman myöhemmin neljä vanhempaa poikaa tuli jalkapallokentälle.

Yksi vanhemmista pojista oli nimeltään Dawit Tesfealem Tesheye (20000107-XXXX), tuolloin vielä 17-vuotias Eritrean kansalainen, joka oli asettunut Gullspångiin. Tuomiosta voi nähdä Tesheyen koko henkilötunnuksen. Tuomion mukaan Dawit lähti jossain illan ja yön välillä viemään 14-vuotiasta tyttöä yhteen jalkapallokentän vaihtoaitioista, jossa hän veti tytöltä housut alas ja raiskasi hänet.

Eräs tytön samanikäisistä, poikapuolisista ystävistä näki, kun Dawit oli viemässä tyttöä aitioon ja yritti lähteä perään. Dawitin ystävät olivat kuitenkin piirittäneet aition lähialueen ja he pysäyttivät tytön perään lähteneen pojan. Pysäyttämisen jälkeen Dawitin ystävät uhkailivat poikaa.

Raiskauksen jälkeen ja vanhempien poikien lähdettyä paikalta raiskatun tytön samanikäinen poikapuolinen ystävä löysi tytön sammuneena vaihtoaition penkiltä. Tyttö oli oksentanut sekä penkille että lattialle. Poika herätti sammuneen tytön ja kertoi uskovansa, että Dawit raiskasi hänet. Tyttö ei muistanut tapahtuneesta mitään, ei ollut ensin uskoa kuulemaansa ja suuttui hänet löytäneelle pojalle.

Muutamia päiviä myöhemmin tytölle selvisi kuitenkin, että paikalliset puhuivat tapahtuneesta keskenään. Tyttö kohtasi sitten sosiaalisessa mediassa Dawitin, joka ensin kiisti kaiken mutta joka myöhemmin tunnusti raiskanneensa kyseisen tytön. Hieman myöhemmin tyttö sai tietää osan raiskauksesta jopa kuvatun.

Tuomiota lukiessa selvää, että lähes kaikki tapaukseen sekaantuneet pojat olivat maahanmuuttajia. Kaksi tytön kanssa samanikäistä poikaa puolestaan ovat myös maahanmuuttajia ja heillä oli ulkomaalaiset nimet. Neljästä paikalle tulleesta vanhemmasta pojasta voisi nimien perusteella päätellä, että pojista kaksi ovat maahanmuuttajia ja kaksi ruotsalaisia. Poikien nimet ovat Dawit, Felix, Mohammed ja Martin. Mikäli sosiaalisessa mediassa käy katsomassa poikien käyttäjätilejä niin selviää, että pojista vain yksi on ruotsalainen.

Mitä tyttöön tulee, on hän luultavasti ruotsalainen, vaikkei asiaa voi tietää aivan varmasti. Tuomiossa mainitun ainoan tytön nimi (raiskatun tytön ystävä ja oikeudenkäynnissä todistanut) on ruotsalainen, ja lähes kaikki tämän tytön samaa sukupuolta olevat ystävät, kuten lähes kaikki muutkin Gullspångin kunnan tytöt, ovat ruotsalaisia. Näin voi päätellä raiskatun tytön olevan todennäköisesti ruotsalainen.

Dawitilla on kolme Facebook-tiliä:

www.facebook.com/profile.php?id=100011489769723
www.facebook.com/dawit.tesfealem.9
www.facebook.com/abel.tesfealem

Seuraavassa on Dawitin äidin ottamia kuvia pojastaan:

Felix, Mohammed ja Martin, jotka estivät tytön ystävää auttamasta tätä.

Dawit väitti oikeudessa tytön jankuttaneen hänelle, että he voisivat mennä sänkyyn. On vaikea ymmärtää, miksi Dawitin kolmea ystävää ei syytetty avunannosta lapsen raiskaukseen. Kaikki kolme olivat kyllä ensin epäiltyjä, mutta jostain syystä heihin kohdistettu esitutkinta päätettiin lopettaa. Felix oli kuvannut osan raiskauksesta ja todisti oikeudessa Dawitin eduksi.

Dawit ja Mohammed kuvassa “gangsta-tyyliin”
Mohammed laitimmaisena vasemmalla ja Felix ja Dawit viidentenä ja kuudentena vasemmalta.
Felix toisena vasemmalta ja Dawit viimeisenä oikealta.

Järkyttävästä tilanteesta jopa pikkupaikkakunnilla Ruotsissa kertoo se, että osa ruotsalaispojistakin on alkanut käyttäytyä lähiögangstereiden tavoin. Skaraborgin käräjäoikeus tuomitsi Dawitin puoleksi vuodeksi hoitoon suljetulle nuoriso-osastolle. Oikeus kertoi, että Dawit olisi saanut ainakin kahden vuoden vankeustuomion, mikäli hän olisi ollut aikuinen, mutta tuomio putosi vain kahdeksaan kuukauteen, koska Dawit oli 17-vuotias.

Rangaistus oli kuitenkin oikeuden mielestä sen verran pitkä ja tuomio sellainen, ettei nuorisolle suunnattu yhdyskuntapalvelu tullut kyseeseen vaan päädyttiin suljettuun nuoriso-osastoon. Koska suljetulta nuoriso-osastolta ei voi päästä ehdonalaiseen kahden kolmasosan tuomiosta suorittamisen jälkeen, tuomiota pudotettiin vielä kahdeksasta kuuteen kuukauteen.

Syyttäjä ei koskaan vaatinut Dawitin maastakarkottamista, vaikkei hän ole edes Ruotsin vaan Eritrean kansalainen ja on syyllistynyt vakavaan rikokseen. Dawit on valittanut tuomiostaan Götan hovioikeuteen.

Lähteet: Nordfront.se

Julkaistu alun perin osoitteessa Informationskriget.se

6 KOMMENTIT

  1. Valkoisten neekeröityminen tulee lisääntymään Suomessakin jos asialle ei tehdä mitään. Ilmiö on tuttu Yhdysvalloista, joissa huomattava osa valkoisista on neekerikulttuurin kasvatteja.

  2. Jaahas, kulttuurinrikastajia ja moniosaajia, näitä pitäisi saada mashan lisää, kymmeniä tuhansia, että saadaan talous kasvuun! Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta. 🙂

  3. Sen näköisiä ovat, että raiskaaminen on toinen – ei kun – ensimmäinen luonto. Mutta ei hätää. Unelma säilyy yhä kirkkaampana ja kansallismielisten ja muiden isänmaallisten rankaisutoimintaa on vahvistettava ennennäkemättömiin mittasuhteisiin, sillä kuten se palokunnassakin tiedetään tulipalo saadaan parhaiten sammumaan “sohottamalla” vettä palokohteesta poispäin.
    Vertailukohtana voidaan mainita, että suomalaiset “Finn jävelit” pakersivat Volvon autotehtailla ja tulikuumien rautasulattojen äärellä niissä töissä, jotka hienohelmaisille ruotsalaisille eivät kelvanneet. Siis näitä nk. “moniosaajia ja suomalaisia ulkomaille TÖIHIN lähteneitä siirtolaisia pidetään vertauskelpoisina toisiinsa nähden. Niin, eroavathan he toisistaan kuin kaunis keväinen päivä ja helvetin periseinä.

  4. Raiskareille ei mitään armoa. Tyhmä saa olla että menee sekaantumaan näihin neekerijengeihin, sinut tullaan raiskaamaan, hakkaamaan ja jopa tappamaan ennemmin tai myöhemmin. + huumeet, alkoholi ja saastainen nignogräppi ovat jokapäiväistä. Pitäkää huolta siitä missä porukoissa lapsenne liikkuu.

Comments are closed.