Koti Uutisia Erich Priebken ruumis kidnapattu

Erich Priebken ruumis kidnapattu

2

Italian viranomaisten uskotaan ottaneen Erich Priebken ruumisarkun haltuunsa. Kidnappaus tapahtui odottamatta hautajaisten yhteydessä syntyneiden mellakoiden aikana.

UK_Priebke_mielenosoitus

Kansallissosialisti Erich Priebke menehtyi viime viikon perjantaina 100 vuoden iässä. Priebke oli uskollinen kansallissosialisti kuolemaansa saakka. Hän oli sionististen ryhmien jatkuvan vihan ja vainon kohteena.

Priebke oli määrä haudata tiistaina Roomassa, mutta hautajaiset peruuntuivat antifasistien aloitettua mellakoinnit. Poliisin kerrottiin laittaneen antifasistit aisoihin mutta myös käyttäneen paprikasumutetta noin 30 kansallismieliseen, jotka olivat kokoontuneet kunnioittamaan edesmennyttä Priebkeä. Poliisi esti lopulta vainajan ystäviltä ja perheenjäseniltä pääsyn kirkkoon, minkä vuoksi hautajaiset peruuntuivat.

Priebken ruumis on ollut tästä lähtien kateissa, eikä vainajan perhe tai sen asianajaja Paolo Giachini tiedä sen sijainnista. Giachini on kertonut, että mellakoinnin yhteydessä paikalle ilmaantui 30-päinen joukko, joka varasti arkun, joka on sen jälkeen ollut kateissa.

Italian radio on ilmoittanut, että arkku ja Priebken ruumis on läheisellä sotilastukikohdalla. Italian viranomaiset eivät ole kuitenkaan antaneet mitään informaatiota perheen asianajajalle. Daily Mail -lehden mukaan Paolo Giachini on todennut:

“On ennenkuulumatonta, että arkku voi hävitä tässä maassa ja että se voidaan riistää pois julkisella paikalla – kunnioitusta osoittavalla paikalla – väkivalloin ja ilman selitystä. Haluamme selvyyden asiaan.”

 
Lähteet: Nordfront.se, Daily Mail

2 KOMMENTIT

  1. Toista kommentoijaa lainatakseni: ensin mummot, sitten lapset, sitten vierastyöläiset ja nyt vielä ruumiit. Nämä rasisminvastustajat ovat varmasti ylpeitä itsestään.

  2. Ajattelisin, että ehkä lienee pienemmän riesan tie, että viranomaiset ottivat vainajan haltuunsa? Perusteluna se, että muuten ns. “antfasisti”-roskajoukko olisi kaapannut ja häväissyt vainajan? Parasta olisi, että Priebken omaiset ja ystävät saisivat haudata vainajansa rauhassa, kuten sivistyneissä länsimaissa on tapana.

Comments are closed.