Koti Uutisia Ulkomaat Erdogan uhkaa Eurooppaa uudella pakolaisaallolla

Erdogan uhkaa Eurooppaa uudella pakolaisaallolla

9

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan uhkaa Eurooppaa uudella pakolaisaallolla. Aalto olisi jopa pahempi kuin maanosaa 2015 vavistellut invaasio.

Arvioiden mukaan Turkissa on jopa 3,5 miljoonaa pakolaista Afganistanista, Turkista ja Irakista. Näiden tavoitteena on päästä Eurooppaan helpon elämän perässä.

Erdogan on kertonut julkisuuteen, että mikäli Eurooppa ei auta heitä pakolaisongelman kanssa, on Turkki pakotettu avaamaan portit Eurooppaan.

Lähde: MV-lehti

9 KOMMENTIT

 1. Jude huutelee ja uhkailee taas vaihteeks. Onko tolla kanttia ja hulluutta tuohon toteutukseen? Kysehän on vain rahasta ja Turkin EU:n asioiden ajamisesta eteenpäin.

  Toisaalta Eurooppa heräisi Venäjän kanssa suureen taistoon jos nämä edellä mainitut asiat ja rajat auki politiikka toteutuu..

 2. Eurooppaan helpon elämän perässä. Joo, hyvinvointiyhteiskunta on luonut sosiaaliturvan, työttömyyskorvaukset, ilmaisen sairaanhoidon ja koulutuksen. Helppo elämä? Joo, mamuille ja matuille. Kantasuomalaiset maksavat matujen ilmaisen sairaanhoidon ja matujen ilmaisen hammashoidon (suomalaisille maksullinen). Suomalaiset työtätekevät ja veronsa uskollisesti maksavat valkonaamat tarjoavat matuille helpon elämän ja Kelagoldin. Asunto järjestyy helposti Helsingin lähiöistä ja ilmaista rahaa tulee tilille kuukausittain niin paljon, että puolet siitä voi lähettää sukulaisille Afrikkaan ja Lähi-itään. Ja toivottaa samalla koko suku Somaliasta tervetulleeksi Hölmölään, jossa matujen ei tarvitse tehdä työtä vaan voivat keskittyä uskontonsa harjoittamiseen ja levittämiseen sekä raiskauksiin ja muuhun väkivaltaan, jolla näytetään goyameille, kuka on nyt herra Suomessa. Ja millainen uusi jumala on; verenhimoisempi sovinisti ja rasisti kuin kukaan aikaisempi jumala; arabeiden jumala on parrakas, ympärileikattu, pienimunainen kääpiö sandaaleissa ja kokohameessa. Ja arabeiden profeetta kuoli syfilikseen. As they say about the Prophet: Piss Upon Him!

 3. Toisaalta “Murdoghan” oli ehdottanut samaa aikaan että hän haluaa siirtää nämä 3,5 miljoonaa pakolaista Turkista Syyrian kurdialueille, mitä Usa miehittää, mutta sai ehdotuksesta Länneltä (EU/USA) paljon moitteita ja suunnitelmaa paheksuttiin länsimediassa.

 4. Jos EU-maat estäisivät turvapaikanhakijoiden pääsyn alueelleen, niin Erdoganin uhkailulta putoaisi pohja pois.

  Unelmoin hieman. Jos Turkki jatkaa uhkailuaan, siihen voitaisiin kohdistaa aluksi talouspakotteita ja myöhemmin laittaa kauppa- ja liikennesaartoon. Ei tavaraliikennettä, ei henkilöliikennettä, ei tietoliikennettä. Ei mitään. Tavoitteena tulisi olla Turkin valtion purkaminen ja Bosborin salmen haltuunotto.

  Eräs ongelma on Saksassa asuva huomattava turkkilaisväestö. Heille tulee luoda kannusteita muuttaa Turkkiin. Jos on turkkilaista syntyperää edes toisen isovanhemman verran, kotiinlähtö on suotavaa.

  Ihmisiä ei tule kohdella ainoastaan yksilöinä, vaan myös ryhmänsä edustajina. Yksilöt mahdollistavat ryhmilleen tyypilliset valtiot. Hankalat ryhmät muodostavat hankalia maita. Jos hankalasta maasta muuttaa toiseen maahan hankalan maan asukkaita, niin aikaa myöten he lisääntyvät ja aiheuttavat hankaluuksia myös uudessa asuinmaassaan.

  • Jep, näillä uhkailuilla ei olisi mitään pitoa, jos Euroopassa olisi pätevät johtajat. Mutta pässit liberaalit tahtovat tuhota koko maanosan ja sen kansat, joten Erdogan taitavana poliitikkona käyttää tätä hyväkseen rakentaessaan alueellista suurvaltaa. Ja samaan aikaan samat kiristykseen alistuvat “johtajat” valittavat Erdoganin toimista.

 5. Idiootit ramppaa Thaimaassa ja Turkissa. Hyi helvetti. Säälittävää porukkaa.

Comments are closed.