Koti Uutisia Sionismi Erdogan syyttää Israelia Palestiinan kaltoinkohtelusta

Erdogan syyttää Israelia Palestiinan kaltoinkohtelusta

2
Erdoğan näytti karttaa Israelin miehittämästä alueesta eri vuosilta.

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan syyttää Israelia Palestiinan kaltoinkohtelusta. Erdoganin mukaan Israel kohtelee Palestiinalaisia kuten ”natsit kohtelivat juutalaisia.” Hän piti puheensa YK:n yleiskokouksessa.

”Palestiinalaisalueesta on tullut maailman silmiinpistävin epäoikeudenmukaisuuden alue Israelin vallan alla”, Erdogan totesi.

Israelin ulkoministeri Israel Katz piti Erdoganin puheita antisemitistisinä. Katzin mukaan ainut tapa tulkita Erdoganin ”raakoja ja turmeltuneita sanoja” on todeta niiden olevan antisemitismiä. ”Tämä todistaa, että vastuu holokaustin muistamisesta on tärkeämpää kuin koskaan.”

Lähde: The Times of Israel

2 KOMMENTIT

  1. “Murdoganilta” ihan turha pr-temppu profiilin nostamiseksi, jolle ei löydy katetta, itse on kv-juutalaisuuden juoksupoika, mutta yrittää esittää muuta. Turkki on toiminut Syyrian sodassa valtavana terroristiarmeijoiden koulutus ja logistiikkakeskuksena ja Turkki edelleen miehittää Syyrian pohjoisosia, unelmoiden kieli pitkällä niiden liittämisestä Turkkiin. Sitten vielä ne 3-4 miljoonaa Turkissa pakosalla majailevaa terroa, yms. rotumuukalaista, jotka “Murdo” uhkaa lähettää Eurooppaan, täällä meidän vasemmisto niitä tietysti kieli pitkällä haluten ja odottaen, jotta saadaan Eurooppaan kohdistuva “maailmanvallankumous” vietyä päätökseen…

Comments are closed.