Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Oikeuskomitea: kansallismieliset vangit aivopestävä

Oikeuskomitea: kansallismieliset vangit aivopestävä

10

political-prisoners

Norjan entinen kulttuuriministeri ja nykyinen Stortingetin oikeuskomitean päällikkö, pakistanilaislähtöinen sosiaalidemokraatti Hadia Tajik vaatii, että ne vangit, joilla on “äärimielipiteitä”, “neutraloidaan ideologisesti”. Tätä lausuntoa ennen oli “paljastunut”, että eräs vankeusrangaistukseen tuomittu ja jo tuomionsa istunut henkilö oli osallistunut yhteen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tapahtumista.

Norjan kansanedustuslaitos Stortingetin oikeuskomitean päällikkö Hadia Tajik suhtautuu skeptisesti siihen, ettei “ekstremistivankeja paranneta” Norjan vankiloissa. Tajikin mukaan poliittisesti epäkorrektit vangit on siis aivopestävä, ennen kuin nämä pääsevät ulos laitoksesta – tai “neutraloitava”, joksi hän asiaa nimittää.

 

“Paljastuksen” takana äärivasemmistolainen verkosto

Taustavaikuttajana Tajikin lausuntoon on toiminut äärivasemmistolainen “tutkimusryhmä” INFO. Torstaina INFO julkaisi valheilla kyllästetyn, vinoutuneen ja paljastavan artikkelin otsikolla “Murhasta tuomitulla natsilla yhteyksiä väkivaltaiseen kansainväliseen verkostoon”. Artikkelissa luki kissankokoisilla kirjaimilla, että vankeusrangaistukseen aikaisemmin tuomittu Ole Nicolai Kvisler on osallistunut yhteen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tapahtumista, nimittäin vuoden 2013 Pohjola-päiviin. Osallistuessaan Kvisler oli istunut tuomionsa loppuun ja oli vapaa mies.

18_suffrage_jan10_1913_lrg-460x256

Julkaisun jälkeen Norjan kansallismieliset lehdet, radiolähetykset ym. alkoivat käyttää INFO:n artikkelia osittain lähdemateriaalinaan. Otsikoilla kuten “Tuomittu lähti natsileirille vapauduttuaan” media painoi lehtiin sen tosiasian, etteivät Kvislerin poliittiset mielipiteet olleet muuttuneet vankeusajan jälkeen, eli hän ei ollut “jättänyt natsismia taakseen” – ikään kuin Kvisler olisi ollut tuomittuna poliittisista mielipiteistään.

 

Poliittisten vankien aivopesua

Viimeisenä väittelyyn liittyi mukaan Hadia Tajik Stortingetin oikeuskomitean päällikkönä. Tajik valitti Aftenpostenille, että yhteiskunta “ei huolehdi ääriajattelijoiden parantamisesta”. Tajikin mukaan viranomaisten olisi aitoon neuvostotyyliin “löydettävä lisää tapoja työskennellä ekstremistien neutralisoinnin eteen heidän vankeusaikanaan”. Tajik toisin sanoen vaatii ideologista ja poliittista lobotomiaa  Norjan vankiloiden “ääriajattelijoille”.

Hadia_tajik-460x258

Puhumaan puhkesi myös Tom Kimmo Eiternes, jonka kerrotaan olevan “entinen natsi”. Eiternes kritisoi sitä, että Kvisler siirrettiin vankeustuomionsa loppupuolella avoimeen laitokseen siitä huolimatta, että hänen “poliittinen ääriasenteensa oli muuttumaton”. Eiternes sanoi olevansa sitä mieltä, että “asenteen on muututtava ennen vankeusrangaistuksen lieventämistä”.

 

Haakon Forwald

10 KOMMENTIT

 1. Huvittavaa kyllä miten näillä “suvaitsevaisille” pikkukommareille ei tunnu mitenkään mahtuvan maailmankuvaansa se että jotkut voivat olla eri mieltä, ja vielä oikeassakin aatteessaan kun ei ole antanut punaisten harhojen täyttää päätänsä.

  Toivottavasti saavat Norjassa käännettyä tämän suuntauksen mahdollisimman nopeasti, sillä tosinationalistilla aate on niin vahva ettei mikään aivopesu tehoa, jolloin elinkautinen jäisi ainoaksi vaihtoehdoksi. Taikka sitten nämä valitettavasti vallassa olevat punikit ottavat vielä enemmän esikuvastaan Neuvostoliitosta mallia ja alkavat toisinajattelijoita teloittamaan. Varmasti sellaista Suomenkin vassaripiirit pohtivat salaa kokouksissaan!

 2. Käytännössä nämä tunkioporvarit ja niiden vasuriäärilaita edustavat sitä poliittista mielisairautta joka on aikaansaanut kaiken sen tuhon mitä nyt näemme länsimaita ja kansallisia arvoja rapauttavana suvakki idiotismina.Perustavaa laatua olevana ongelmana on että täällä Suomessa ei ole muita kuin eriasteisia demaripuolueita ,kuten Viroon yrityksensä siirtävä pk yrittäjä hiljan totesi.

  • Juuri tätähän koko EU on. Se on Willie Brandtin “Yhtenäinen sosialistinen eurooppa”. Ja kun tietää Willien henkiset ongelmat, niin on suoranainen ihme että hänen ajatuksensa on saanut näin laajaa kannatusta. Mutta, niitä tukevatkin kansainväliset pankkiirit jotka näin saavat tiukennettua otettaan pikku hiljaa koko maapallon väestöstä. Toki he agendaan yhtyvät.

   Jo hyvin nuorena ihmettelin miten Suomessa kansa äänesti sossuja ja miten sossut puhuivat itsestään “työväen puolueena”. Tänä päivänäkin sossuilla on osastoja joiden nimessä on “työväen puolue”. Ja kun katsoo niitä henkilöitä jotka sielä ovat, he ovat kaikkea muuta kuin työväestön asialla. Ja siitä huolimatta meillä on suuri joukko ihmisiä jotka hurraavat ja kannattavat heitä.

   Ei voi kuin ihmetellä. Alan henkilökohtaisesti pikku hiljaa uskoa vaillinaisen DNA:n teoriaan.

 3. äärimielipiteiden neutralisointia sanoo henkilö jonka lähteenä toimii äärivasemmisto

 4. Jaa että “ei ollut ”jättänyt natsismia taakseen”” aivopesuyrityksistä huolimatta. Mutta ompa jännä sana tuo aivopesu: Eli pestään aivot jonka jälkeen ne ovat puhtaita, mutta mikäpä niitä likaisikaan ellei valheellinen maailmankuva. Sellainen voidaan pestä pois, ja pitääkin, mutta puhdasta biologista maailmankatsomusta ei saa pois pesemälläkään. Se kun on luonnollista ja perimmäistä tietoa. Kirkkaaksi hiottuna siihen ei edes paska kunnolla tartu, joten yllätys jos jotain ei pystytä “uudelleenkouluttamaan”.

  ps. “Tulkoon Perkele, tulen jumala, ja polttakoon valheiden tahriman maailman niin että totuus vihdoin saa loistaa kirkkaana.”

 5. Suomaliassa kansallismieliset aivopestään YLEn toimesta.

  YLE: Tässä teille viesti – Kukaan ei ota tosissaan teitä, eikä usko teidän valheitanne. Olette mielisairaita mokuttajia koko porukka.

 6. YLE:n mokutuskampanjassa järkyttävää on myös se, että kyseinen pulju on verovaroin tuettu. Kansalaisten selkänahasta revitään siis varat, joilla heidät itsensä yritetään aivopestä yksipuolisella näkökulmalla monikulttuurisuuden sairaaseen utopiaan!

  • Niinpä.

   On v***u soikoon maksettava jotain v***n yle-veroa, vaikken kyseisen lafkan suuntaan suostu edes sylkäisemään.

Comments are closed.