Koti Uutisia Sionismi Entinen CIA-upseeri kertoo, miksi juutalaislobby vastusti Iranin ydinsopimusta

Entinen CIA-upseeri kertoo, miksi juutalaislobby vastusti Iranin ydinsopimusta

3

Kevään aikana julkisuudessa on kummasteltu, miksi Yhdysvallat päätti rikkoa Iranin ydinsopimuksen, vaikka sopimus oli hyödyllinen niin Iranille kuin Amerikalle ja Israelillekin. Entinen CIA-upseeri Philip Giraldi selittää ilmiötä yllä olevassa haastattelussa, joka kuvattiin viime syksynä.

Giraldin mukaan on totta, että mikäli Israel tahtoisi rauhaa, olisi Iranin ydinsopimus ollut hyväksi myös juutalaisvaltiolle. Todellisuudessa Israel kuitenkin tahtoo sotaa Irania vastaan. Israel on sabotoinut Iranin ydinneuvotteluita käyttääkseen valheellista ydinasekorttia argumenttina sodan puolesta.

Giraldin mukaan ulkopolitiikkaa kriittisesti seuraavien kansalaisten tulisi lopettaa “uuskonservatiivin” ja “sionistin” kaltaisten kiertoilmauksien käyttö silloin, kun puheenaiheena ovat juutalaiset. Kun juutalaiset lobbausjärjestöt vaativat Donald Trumpia hyökkäämään Iraniin, tulisi sodan vastustajien puhua rehellisesti “juutalaisista”, jotta keskivertokansalaisetkin lopulta ymmärtäisivät, mistä Yhdysvaltojen ulkopolitiikassa on kyse. Entinen CIA-upseeri toteaa, että Donald Trumpin voiton myötä Valkoiseen taloon on syntynyt “juutalainen triumviraatti”, joka päättää Lähi-idän politiikasta.

Giraldi muistuttaa, että Israelin strategia on pitää muut Lähi-idän valtiot väkivalloin mahdollisimman heikkoina, jotta kukaan ei voisi haastaa juutalaisvaltion hegemoniaa. Tämän ovat myöntäneet muun muassa israelilainen Oded Yinon sekä Amerikassa asuva juutalainen Richard Perle “Clean Break” -raportissaan. Giraldin mukaan Israelin ylivalta on ollut vankkumatonta muun muassa siksi, ettei valtamedia suostu käsittelemään koko aihetta.

Nyt, kun Internetiin on perustettu antisionistisia vaihtoehtomedioita, ovat Anti-Defamation Leaguen kaltaiset juutalaiset lobbausjärjestöt alkaneet sensuroida sosiaalista mediaa, jotta myös vaihtoehtoiset äänet saadaan hiljennettyä, Giraldi summaa.

Lue myös: Israel: Iran aikoo murhata “kuusi miljoonaa juutalaista”

3 KOMMENTIT

  1. Juutalaiset haluavat pitää kaikki muutkin valtiot heikkoina ja tämä onnistuu mittavalla ja systemaattisella kulttuurin ja elämäntavan mädätystyöllä etenkin valkoisissa valtioissa, kansallisvaltiot tuhoavalla korruptiolla ja homma viimeistellään marttyyri-kortilla 6 miljoonasta uhrista.

    Näin kieroa peliä ei ihmiskunnan historia tunne kuin juutalainen ylivalta, jota ohjataan rahavallan kulissien takaa.

  2. Juutalaiset pitää oikeasti hävittää, ne on universumin suurin uhka ihmiskunnalle. -Juhani

Comments are closed.