Koti Uutisia Pohjoismaat Ensimmäistä kertaa maan historiassa kansainväliset vaalitarkkailijat matkaavat Ruotsiin

Ensimmäistä kertaa maan historiassa kansainväliset vaalitarkkailijat matkaavat Ruotsiin

2

Ruotsi on ottanut uuden askeleen kohti täydellistä rappeutumista. Maan tuleviin vaaleihin saapuu kansainvälisiä vaalitarkkailijoita, koska kansainvälinen luottamus Ruotsin demokratiaan on hiipumassa. Tarkkailijat ovat Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö OSCE:n lähettämiä. Järjestöä huolestuttavat Ruotsin uudet säännöt puoluetukien maksamisesta.

Kansainvälisten vaalitarkkailijoiden saapuminen Ruotsiin on historiallista, sillä näin ei ole koskaan aikaisemmin tapahtunut. Vaikka tarkkailijoiden määrä on vain kaksi, on tämä vahva viesti Ruotsin nykytilasta.

Tarkkailijat tulevat ruotsalaisen median mukaan myös valvomaan, katoaako vaalipaikoilta äänestyslomakkeita. Tämän lisäksi OSCE:n edustajat tulevat perehtymään siihen, kuinka puolueet rahoittavat vaalikampanjansa.

Lähde: Nordfront

2 KOMMENTIT

  1. Tulevat varmistaakseen, että PVL ei voita? Vai tutkimaan, että kuinka korruptuneita Ruotsin valtapuolueet ja hallitus ovat?

  2. Eihän Suomessa Tieto Oy:n suorittamaan ääntenlaskentaan presidentinvaalissa laskettu sisälle kansainvälisiä vaalitarkkailijoita ollenkaan. Se antaakin siitä varsin luotettavan kuvan. Lisäksi ääntenlaskennassa Laura Huhtasaaren ääntenlaskennassa ja äänestyslippujen määrässä oli tiettyjä kysymyksiä herättäviä seikkoja aivan pelkän matematiikan pohjalta katsoen. Lisäksi Sauli Niinistön tasaluku 70% äänistä antaa aihetta epäilyille, koska juuri ennen vaaleja erä gallup antoi ymmärtää, että “jouduttaisiin” peräti toiselle kierrokselle, eikä Niinistö itseoikeutetusti tyhjäisi pajatsoa ensimmäisellä kierroksella. Kuvaavasti YLE totunnaisessa matalamielisyydessään buukkasi uutisiin uutista siitä kuinka “paljon” maksaisi, jos jouduttaisiin järjestämään vielä toinen kierros. Siis demokratiasta tuli yht’äkkiä rahakysymys ja säästökohde eikä oikeus kansalle vaikuttaa päämiehensä – naisensa henkilöstä äänestämällä, vaikka 100 krt. kunnes voittaja on selvinnyt rehellisissä vaaleissa, jossa ennakkoääntenlaskenta ja koko vaalivirkailijoiden toiminta kestää tarkastelun perusteella, että kunnia-asiaksi nostetaan rehellisyys ja kansanvalta, mitään siitä ottamatta ja mitään lisäämättä. Suomessa ajan henki ja EU:n globalistit pyyhkivät takapuolensa kansanvallalla ja länsimaisella demokratialla, jossa vallitsee sananvapaus, kokoontumisvapaus, mielipiteenvapaus, vapaus vaikuttaa yhteiskunnassa ja ajaa poliittisia mielipiteitään ja ajatusmaailmaansa yhteiskunnassa kunhan se ei riko yleistä järjestystä eikä riko maan perustuslakia, joka edm. asiat ja oikeudet itseasiasiassa takaa jokaiselle yhteiskunnan jäsenelle ellei sitten kyseessä ole “kansandemokratia” eli kommunistinen diktatuuri, jollaiseksi EU on muodostunut ja jota kohti se yhä jyrkkenevässä määrin on muodostumassa vallaksi, jossa vallitsee “orwellilainen järjestys”.
    Ruotsissa parlamenttivaalien ennakkoäänestys on alkanut ja heti alkuunsa eräässä kunnassa ei ollut ollenkaan Ruotsidemokraattien äänestyslippuja ollenkaan saatavilla, vaan ne olivat takahuoneessa laatikossa kokonaan avaamattomina, jonka tarkoitusperä oli selvääkin selvempi. Vaalivirkailijat kuulemma sanoivat, ettei sillä ole mitään vaikutusta vaalien tulokseen??? Eikö tosiaan. Suvakki-puolueiden ja etenkin Ruotsissa vaikuttavat kommunisti-ämmä vaalivirkailijat tieten tahtoen halusivat blokata pois Ruotsidemokraattien odotettavissa oleva hyvä vaalitulos ja äärikommunistien tapaan paras oppositio on kuollut oppositio tai vähintäinkin kuolemanleireillä rakentamassa käsin 200 km pitkää kanavaa maa-ainekseen, joka on peruskalliota koko matkan.

Comments are closed.